• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra kocası pişman olan var mı ?

htcgg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
158
168
33
Merhaba hanımlar.Kesinlikle eski eşe dönmek yada umut beslemek gibi bişey değil benim merakım şu ki; boşandıktan sonra eski eşinizin kafası dank etti mi pişman oldu mu birleşmek istedi mi bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ondan nefret ediyorum tek görmek istediğim köpekler gibi pişman olması

Ben pişman olmadıktan sonra aşkımdan yataklara düşse dönüp bakmayacağım insanı bu kadar düşünmem.

Şurdaki konuları okudukça uzun süre pişman olmaz gibi geliyor.
Hiç beklemeyin yani.
Hem pişman olsa ne olacak. Olsa bile sizin artık umrunuz olmayan zamanda olacak 3-5 sene sonra.
O 3 seneyi pişman olur mu diye bekleyip sonucunda umutsuzluk ile geçirmek çok saçma.

Şurdaki konuları okudukça uzun süre pişman olmaz gibi geliyor.
Hiç beklemeyin yani.
Hem pişman olsa ne olacak. Olsa bile sizin artık umrunuz olmayan zamanda olacak 3-5 sene sonra.
O 3 seneyi pişman olur mu diye bekleyip sonucunda umutsuzluk ile geçirmek çok saçma

Haklısınız ama insan o pişmanlığı görmek istiyor içim ancak öyle soğur gibi bana çok acı yaşattı çünkü

Ne kadar oldu boşanalı? Boşandıktan sonra öfke, nefret bitmiyor mi? Yani kurtuldum artık ohh, diyip kafaya takmama halinden bahsetiyorum.
Ayrıca çevremden gördüğüm pişman olmuyorlar. Pişman olacak kişi boşanma aşamasına getirmez zaten.

Ne kadar oldu boşanalı? Boşandıktan sonra öfke, nefret bitmiyor mi? Yani kurtuldum artık ohh, diyip kafaya takmama halinden bahsetiyorum.
Ayrıca çevremden gördüğüm pişman olmuyorlar. Pişman olacak kişi boşanma aşamasına getirmez zaten.
3 hafta oluyor yeni sayılır

Gamsızın teki ise pişman olmaz.

Değilse bir ihtimal olabilir.

Aman ne önemi var ki..

Herkes için hayırlı olan buymuş demek ki..

Kendi hayatınıza odaklanın.

Merhaba hanımlar.Kesinlikle eski eşe dönmek yada umut beslemek gibi bişey değil benim merakım şu ki; boşandıktan sonra eski eşinizin kafası dank etti mi pişman oldu mu birleşmek istedi mi bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ondan nefret ediyorum tek görmek istediğim köpekler gibi pişman olması
Siz hala boşanma konusunda mısınız? Bence adamdan ziyade siz daha çok pişman gibisiniz. Yapmayın Allah aşkına unutun gitsin böyle düşünerek en büyük pişmanlığı siz yaşarsınız.

Bosanali 5 ay ,o beni aldattığı o.pu ile evleneli 4 ay oldu.Pisman Asla olmamıştır karısı hamile.O kadar mutlu ki evladını bile unuttu.
Ama ben çok pişmanım.Kendi evladına bile sahip çıkmayan ,para icin ailesini evladını satan bir şerefsize 16 yılımı nasıl vermişim? Nasil anlamamışım ne mal olduğunu ? diye.
İçinizdeki yangın asla soğumayacak, sadece o duyguyla yaşamaya alışacaksınız.Günler, geceler böyle geçip gidecek.Her anı sizden biseyler götürecek.Ama buna da alışacaksınız.Allah 'a dua edeceksiniz ilahi adalet diye.Allah yardımcınız olsun.

Bosanali 5 ay ,o beni aldattığı o.pu ile evleneli 4 ay oldu.Pisman Asla olmamıştır karısı hamile.O kadar mutlu ki evladını bile unuttu.
Ama ben çok pişmanım.Kendi evladına bile sahip çıkmayan ,para icin ailesini evladını satan bir şerefsize 16 yılımı nasıl vermişim? Nasil anlamamışım ne mal olduğunu ? diye.
İçinizdeki yangın asla soğumayacak, sadece o duyguyla yaşamaya alışacaksınız.Günler, geceler böyle geçip gidecek.Her anı sizden biseyler götürecek.Ama buna da alışacaksınız.Allah 'a dua edeceksiniz ilahi adalet diye.Allah yardımcınız olsun.
Ahhh Sarah herşeyin vakti var zamanı var.
Herkes ettiğini bulacak.

Ben pişman olanı hiç görmedim erkekler olayın içindeyken çok algılayamıyorlar da gittikten sonra nasıl çekmişim katlanmışım diyip arkaya bile bakmıyorlar bizler gibi değiller yani

Buna takılıp bir tur da bunun için kendini üzmeye gerek yok. Pişman olsa ne yazar o saatten sonra

Back