Merhaba hanımlar.Kesinlikle eski eşe dönmek yada umut beslemek gibi bişey değil benim merakım şu ki; boşandıktan sonra eski eşinizin kafası dank etti mi pişman oldu mu birleşmek istedi mi bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ondan nefret ediyorum tek görmek istediğim köpekler gibi pişman olması
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşandıktan sonra kocası pişman olan var mı ?
- Konu Sahibi htcgg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- 3 Şubat 2018
- 6.216
- 24.288
- 348
- 27
- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.670
- 548
Şurdaki konuları okudukça uzun süre pişman olmaz gibi geliyor.
Hiç beklemeyin yani.
Hem pişman olsa ne olacak. Olsa bile sizin artık umrunuz olmayan zamanda olacak 3-5 sene sonra.
O 3 seneyi pişman olur mu diye bekleyip sonucunda umutsuzluk ile geçirmek çok saçma
- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.596
- 548
- 36
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.682
- 548
3 hafta oluyor yeni sayılırNe kadar oldu boşanalı? Boşandıktan sonra öfke, nefret bitmiyor mi? Yani kurtuldum artık ohh, diyip kafaya takmama halinden bahsetiyorum.
Ayrıca çevremden gördüğüm pişman olmuyorlar. Pişman olacak kişi boşanma aşamasına getirmez zaten.
Çok yeniymiş. Şöyle düşünün kurtuldunuz bitti, Allah’a havale edin. İlahi adalet tecelli eder.3 hafta oluyor yeni sayılır
- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.928
- 448
Siz hala boşanma konusunda mısınız? Bence adamdan ziyade siz daha çok pişman gibisiniz. Yapmayın Allah aşkına unutun gitsin böyle düşünerek en büyük pişmanlığı siz yaşarsınız.Merhaba hanımlar.Kesinlikle eski eşe dönmek yada umut beslemek gibi bişey değil benim merakım şu ki; boşandıktan sonra eski eşinizin kafası dank etti mi pişman oldu mu birleşmek istedi mi bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ondan nefret ediyorum tek görmek istediğim köpekler gibi pişman olması
Bosanali 5 ay ,o beni aldattığı o.pu ile evleneli 4 ay oldu.Pisman Asla olmamıştır karısı hamile.O kadar mutlu ki evladını bile unuttu.
Ama ben çok pişmanım.Kendi evladına bile sahip çıkmayan ,para icin ailesini evladını satan bir şerefsize 16 yılımı nasıl vermişim? Nasil anlamamışım ne mal olduğunu ? diye.
İçinizdeki yangın asla soğumayacak, sadece o duyguyla yaşamaya alışacaksınız.Günler, geceler böyle geçip gidecek.Her anı sizden biseyler götürecek.Ama buna da alışacaksınız.Allah 'a dua edeceksiniz ilahi adalet diye.Allah yardımcınız olsun.
Ama ben çok pişmanım.Kendi evladına bile sahip çıkmayan ,para icin ailesini evladını satan bir şerefsize 16 yılımı nasıl vermişim? Nasil anlamamışım ne mal olduğunu ? diye.
İçinizdeki yangın asla soğumayacak, sadece o duyguyla yaşamaya alışacaksınız.Günler, geceler böyle geçip gidecek.Her anı sizden biseyler götürecek.Ama buna da alışacaksınız.Allah 'a dua edeceksiniz ilahi adalet diye.Allah yardımcınız olsun.
- 12 Mart 2021
- 2.145
- 4.026
- 83
- 12 Mart 2021
- 2.145
- 4.026
- 83
Ahhh Sarah herşeyin vakti var zamanı var.Bosanali 5 ay ,o beni aldattığı o.pu ile evleneli 4 ay oldu.Pisman Asla olmamıştır karısı hamile.O kadar mutlu ki evladını bile unuttu.
Herkes ettiğini bulacak.
- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
Ben pişman olanı hiç görmedim erkekler olayın içindeyken çok algılayamıyorlar da gittikten sonra nasıl çekmişim katlanmışım diyip arkaya bile bakmıyorlar bizler gibi değiller yaniMerhaba hanımlar.Kesinlikle eski eşe dönmek yada umut beslemek gibi bişey değil benim merakım şu ki; boşandıktan sonra eski eşinizin kafası dank etti mi pişman oldu mu birleşmek istedi mi bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ondan nefret ediyorum tek görmek istediğim köpekler gibi pişman olması
- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.874
- 598
Buna takılıp bir tur da bunun için kendini üzmeye gerek yok. Pişman olsa ne yazar o saatten sonraMerhaba hanımlar.Kesinlikle eski eşe dönmek yada umut beslemek gibi bişey değil benim merakım şu ki; boşandıktan sonra eski eşinizin kafası dank etti mi pişman oldu mu birleşmek istedi mi bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ondan nefret ediyorum tek görmek istediğim köpekler gibi pişman olması