Bebeği neden istiyorsunuz ?
Süpriz değilde adamı mecburiyet altında bırakmak için yapmış gibisiniz.
Adam niyeti belli etmiş ve büyük risk almışsınız her türlü laf edilebilir size.
çocuğu nüfusuna zaten alacaktır bununla ilgili tereddütüm yok. almasa da babalık davası ile tabiki bu gerçekleşecek. ben beni sevmediğini düşünüyorum zaten. sadece neden yanımda olduğunu bilmiyorum şuan, mesela elini karnıma koydu ne kadarlık olduğunu sordu hareket edip etmediğini sordu. aldı beni ve oğlumu pikniğe götürdü o gece sabaha dek bana sarılarak uyudu. kasık ağrım vardı telaşlandı sarıldı bana. insan işte bir umut düyor arkadaşlar
canım keşke eşin biraz daha akıllı bir insan olsaymış. bu sizin yaptığınız çok saçma ve çok seviyesiz bir durum olmuş. madem dini nikahınız var ve sex yapabildiğinize göre o çekim ve içgüdüsel tutumunuz da devam ediyor neden boşandınız? neden ailesine falana filana kulak veriyor bu senin afedersin ama aptal kocan da 4 yaşında çocuğunu boşanmış aile ortamına sürüklüyor. madem aile o kadar önemli onun için kendi çekirdek ailesini neden düşünmeyip bir anlık öfkeyle silebiliyor? siz neden tekrar beraber oldunuz ki eşinizle. onu siperm bankası olarak kullanmışsınız anlıyorum bir bebek bir meşgale istemişsiniz hayat denilen yalan yolda kalabilmek için çok da mantıksız değil ama yazık değil mi size? yazık değil mi bu duruma düşmenize değer mi? ben olsam eşinize sen kafanı topla ve eğer bizi istiyorsan geri gel yoksa gelme derdim. siz o geldiğinde kapıyı açan arkasından kapıyı kapatan neden oluyorsunuz ki? ona karar vermesini söyleyin. eğer karar veremiyorsa ve sizi sevmiyorsa da bebeğiniz ve diğer çocuğunuzla bir gelecek kurun kendinize. belki sıkıntı çekersiniz ama bu gel gitli yaşam daha sıkıntı bence. inşallah eşinizin aklı başına gelir ve tekrar yuvanızı kurarsınız. bebeğinizi de meşru şartlarda doğurur büyütürsünüz.
çocuğu nüfusuna zaten alacaktır bununla ilgili tereddütüm yok. almasa da babalık davası ile tabiki bu gerçekleşecek. ben beni sevmediğini düşünüyorum zaten. sadece neden yanımda olduğunu bilmiyorum şuan, mesela elini karnıma koydu ne kadarlık olduğunu sordu hareket edip etmediğini sordu. aldı beni ve oğlumu pikniğe götürdü o gece sabaha dek bana sarılarak uyudu. kasık ağrım vardı telaşlandı sarıldı bana. insan işte bir umut düyor arkadaşlar
eşinizle yakınlasmak için önce ilk çocuğunuzun hastalığını kullanmışsınız,
sonrasındaysa hamilelik, gunah değil mi bu çocuklara kendi istegınız için istemediklerı dunyaya geliyorlar,
sonrada gelip tüm anneler kutsaldır masalı anlatıyorlar ya bir de pesss
Allah yar ve yardımcınız olsun. Dilerim hiç pişman olmazsınız. Ve eşinizle tekrardan nikahlanırsınız inşallah, bebeğinizin hiç günahı yok.. Dua edicem evlenin diye.
Allah hakkınızda hayırlısını versin kardeşim olmuş bi kere geri dönemezsin bundan sonra yapılacaklara bakmalısın.Ailen ne diyor bu duruma hiç bi tepkiyle karşılaşmadıysan ne mutlu sana çünkü bu devirde böyle durumlara boşandıktan sonra farklı bakılıyor.Eşinle otur konuş yapılacak ne varsa konuşun.Eşin sana bu konuda teksin dediğinde peki diyebiliyorsan tek basına bu yuku kaldırabilirim demiş oluyorsun o zamanda biraz gururunu ve diğer evladını koruyarak tamamen kes irtibatını oda ailesiyle mutlu mesut geçinsin.Yok eğer ben sorumluluğu alıyorum baba olarak ne gerekirse yaparım sizin için diyorsa açın bi ev herkesten uzak oturun mutlu mesut yaşayın inşallah.evladının hastalığını kullanmak ne demek ya? siz benim nasıl bir anne olduğumu biliyor musunuz? ben evladım için kendimi hayatımı herşeyi silip geçtim. benim oğlum iyileşti ben hala o günlerin izlerini taşıyorum. o benim oğlumun babasıydı, oğlum onsuzdu. o istediği zaman geliyor herkesten gizli gidiyordu. birgün karşıma geçecek babam evlenmemi istiyor diyecekti. Allah diyorum bize acıdı da bu evladı verdi. o benim oğlumun aynı ana babadan öz kardeşi yoldaşı. O benim evladım. ben evet belki hamileliiği planladım burada suçluyum ama evladımı kullanmadım.
Yeni uyelik, ilk konu, forum kulturune vakif bir konu sahibi, sanki o dertler onun sirtinda degil gibi son derece sakin, umursamaz, enteresan bi hikaye.. Tiraylaylim, tiraylaylom..
Kişilerin mutlulugu büyükce bir deftere attıkları imzadanmı ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?