merhabalar 4 yaşında bir çocuğum var eşim ile resmi olarak 10 ay önce boşandım zaten ayrı yaşıyordum. onu seviyorum. onun beni sevip sevmediğinden çok emin değilim. sevse ayrı durmazdı diye düşünüyorum. oğlumun bir rahatsızlığı sonucu tekrar yakınlaştık. 3 aylık hamileyim, o istemedi ama ben bu bebeği aldıramadım. çok heyecanlı çok da mutluyum yalan değil. ailesi bilmiyor ve beni de hiçbir şekilde istemiyor zaten, görüştüğümüzden bile haberleri yok. eşim ailesinden acayip korkar çevreyi de çok önemser. duyulduğunda kıyamet kopacak tabiki o tarafta. ilk paylaştığımda aldırmamı istedi sonra tek başınasın deyip gitti. bende sadece peki dedim. sonra çıktı kendi geldi. şimdi bebek hakkında hiçbir şey konuşmuyor. ilişkimizden de konuşmuyor. geliyor bizimle vakit geçiriyor gezdiriyor o kadar. sonumuz nereye gidiyor bilmiyorum. bu bebeği Rabbim izin verirse dünyaya getireceğim, kafasında ne var bilmiyorum ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor. beni sevmiyor birlikteliği düşünmüyorsa neden ne halin varsa gör deyip çekip gitmedi bilmiyorum. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
merhabalar 4 yaşında bir çocuğum var eşim ile resmi olarak 10 ay önce boşandım zaten ayrı yaşıyordum. onu seviyorum. onun beni sevip sevmediğinden çok emin değilim. sevse ayrı durmazdı diye düşünüyorum. oğlumun bir rahatsızlığı sonucu tekrar yakınlaştık. 3 aylık hamileyim, o istemedi ama ben bu bebeği aldıramadım. çok heyecanlı çok da mutluyum yalan değil. ailesi bilmiyor ve beni de hiçbir şekilde istemiyor zaten, görüştüğümüzden bile haberleri yok. eşim ailesinden acayip korkar çevreyi de çok önemser. duyulduğunda kıyamet kopacak tabiki o tarafta. ilk paylaştığımda aldırmamı istedi sonra tek başınasın deyip gitti. bende sadece peki dedim. sonra çıktı kendi geldi. şimdi bebek hakkında hiçbir şey konuşmuyor. ilişkimizden de konuşmuyor. geliyor bizimle vakit geçiriyor gezdiriyor o kadar. sonumuz nereye gidiyor bilmiyorum. bu bebeği Rabbim izin verirse dünyaya getireceğim, kafasında ne var bilmiyorum ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor. beni sevmiyor birlikteliği düşünmüyorsa neden ne halin varsa gör deyip çekip gitmedi bilmiyorum. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
kötü niyetli miydim bilmiyorum ama bu bebeği istediğim doğru. ama öğrendiğimde bana çok büyük süpriz oldu. bundan sonra onunla olur yada olmaz bilmiyorum ama bu bebeği istediğimden eminim. benden değil diyemez ama muhtemelen yanlız büyüteceğim doğru. ben yokum dediğinde peki dediğimde ciddiydim. numaramı bile değiştirdim, o geldi kapıma. sessiz kaldı ama. zor bir durum olduğunu biliyorum, bu konuyu açarken her türlü eleştiriyi de bekliyordum zaten. en son geldiğinde konuşmak istedi ben susutum. çünkü söyleyeceklerine hazır mıydım bilmiyorum.
Olan olmuş
Çocuğu nüfusuna alması için gerekeni yap, yasal haklarından mahrum kalmasın
Maalesef ki ben sana sevgisi olduğuna inanmıyorum
Zor bir işe soyunmuşsun, tek başına büyütecek gücün var mı ?
Ailen bu duruma ne diyor
çocuğu nüfusuna zaten alacaktır bununla ilgili tereddütüm yok. almasa da babalık davası ile tabiki bu gerçekleşecek. ben beni sevmediğini düşünüyorum zaten. sadece neden yanımda olduğunu bilmiyorum şuan, mesela elini karnıma koydu ne kadarlık olduğunu sordu hareket edip etmediğini sordu. aldı beni ve oğlumu pikniğe götürdü o gece sabaha dek bana sarılarak uyudu. kasık ağrım vardı telaşlandı sarıldı bana. insan işte bir umut düyor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?