Merhaba kizlar. Boşandım 3.5 yasında bi kızım var suan annem ve babamla birlikte kalıyoruz görüştüğüm ve ciddi oldugum bi erkek arkadasim var fakat eski esim buna siddetle karşı cikiyor(kendisi de nisanli yaza düğünü var) aslinda sadece evlenmeme degil bircok seyime hala karışıyor sebep olarak ise kızımız olduğunu söylüyor etrafta neler görüyoruz çocuğumuz erkek olsa bisey demezdim ama kiz oldugu icin evlenemezsin yoksa kızımı senden alırım diyor bi yandan da sevgilim evlilik konusunda ısrar ediyor ona soyleyemedim eski esim evlenmemi istemiyor diye korkumdan ne yapacagimi şaşırdım ikisi arasinda kaldim bir yandan evlenip yeni hayat kurmak istiyorum bir yandan da korkuyorum kızımı benden alır bana göstermez diye.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Simdi empati kurarsak o bi baba ve kızı evet yani baska binadamla ayni evde buyuyecek eski es hakli. Size gelince gencsiziniz hayatinizi yasamak istiyorsunuz evlenmek en dogal hakkiniz iste bu yuzden diyoruz ki evlilikte bir seyler oturmadan cocuk yapmayin bakiniz olan o kucucuk masuma oluyor evliligi erteleyin bence hayatinizdaki oncelik kiziniz olsun bunu eski es icin degil kiziniz icin yapin en azindan akli erene kadar erteleyin 10 yasina falan gelene kadarMerhaba kizlar. Boşandım 3.5 yasında bi kızım var suan annem ve babamla birlikte kalıyoruz görüştüğüm ve ciddi oldugum bi erkek arkadasim var fakat eski esim buna siddetle karşı cikiyor(kendisi de nisanli yaza düğünü var) aslinda sadece evlenmeme degil bircok seyime hala karışıyor sebep olarak ise kızımız olduğunu söylüyor etrafta neler görüyoruz çocuğumuz erkek olsa bisey demezdim ama kiz oldugu icin evlenemezsin yoksa kızımı senden alırım diyor bi yandan da sevgilim evlilik konusunda ısrar ediyor ona soyleyemedim eski esim evlenmemi istemiyor diye korkumdan ne yapacagimi şaşırdım ikisi arasinda kaldim bir yandan evlenip yeni hayat kurmak istiyorum bir yandan da korkuyorum kızımı benden alır bana göstermez diye.
Kendisi bana nisanlanacagini artik yuva kurmak istedigini söylemişti bende hayırlı olsun benimde var ciddi bi iliskim demistim konu ordan acilmisti yoksa özel olarak ona bisey soylememistimEski eşinize bunları neden anlattınız ki onu ne ilgilendirir ?
Tanıdım evet annemde biliyor ve onaylıyor sadece cocuk icin konusuyoruz bizde zatenBen de tedirgin olurdum. Kız erkek farketmez. Evleneceğiniz kişiyi iyice tanıdınız mı? Bir de eski eşle çocuk haricinde fazla muhattap olmayın.
Artık ondan bağımsız bir birey olduğunuzu da ekleseydiniz keşkeKendisi bana nisanlanacagini artik yuva kurmak istedigini söylemişti bende hayırlı olsun benimde var ciddi bi iliskim demistim konu ordan acilmisti yoksa özel olarak ona bisey soylememistim
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Karşınızdaki medeni bir insan olsa anne olarak evladınız için en iyisini düşündüğünüzü bilir kızımın aynı evde yaşayacağı adamı bende tanımak isterim derdi. Kızınızı alması öyle kolay değil, korkmayın. Kendisi de evleniyormuş hem. Kendisine gelince evlenir sorun yok ama kadın evlenemez neden çünkü o anne. Gerçekten çok ikiyüzlü bir toplum olduk. Evet neler görüyoruz ama öz annelerin, öz babaların, üvey annelerin de neler yaptığını görüyoruz. Meseleyi sadece üvey baba ile aynı evde kalan kıza dönüştürmemek lazım. En iyisini anne olarak siz bilirsiniz eğer endişeniz kızınızın sizden alınmasıysa o kadar kolay değil.
Ama madem kendi cocugunu düşünüyor kendisi neden evleniyor madem öyle kendi de evlenmesin ben nerden bilicem onun evlendigi kisi kizima iyi mi bakar kötü mü bakar oda üvey olmuyor mu kızım büyüyünce hic evlenemem sanirim onunda akli erince benim baska bi adamla evlenmemi istemeyebilir diye düşünüyorumSimdi empati kurarsak o bi baba ve kızı evet yani baska binadamla ayni evde buyuyecek eski es hakli. Size gelince gencsiziniz hayatinizi yasamak istiyorsunuz evlenmek en dogal hakkiniz iste bu yuzden diyoruz ki evlilikte bir seyler oturmadan cocuk yapmayin bakiniz olan o kucucuk masuma oluyor evliligi erteleyin bence hayatinizdaki oncelik kiziniz olsun bunu eski es icin degil kiziniz icin yapin en azindan akli erene kadar erteleyin 10 yasina falan gelene kadar
Neler diyorum ama nuh diyor peygamber demiyorArtık ondan bağımsız bir birey olduğunuzu da ekleseydiniz keşke
- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
Vay paşam vay çocuğunu üvey babayla buyutucek onun yerine sizden alicak üvey anneyle buyutucek öyle mi? Eski eşiniz sizin evlenmenizi istemiyo bence kızınız bahane. Net bir dille kızımızı bahane edip benim hayatıma karışamazsin, yaza düğünün var utanmıyor musun bana evlenemezsin demeye diye konuşmanız lazım. Asla hakkı yok size karışmaya, merak etmeyin bı b.k yapamaz, mahkeme annesi evleniyo diye çocuğu babaya vermez hele ki baba da başkasıyla evliyse
Aynen oyleee. Tabi ki kızımdan yana onu alir bana gostermez diye cok korkuyorum aklimda hep o düşünce var eli kolu cok uzun cok iyi avukatlari var her türlü pisligi yapar diye düşünüyorum ben kendisine de soyledim zaten evlenecegim kisiyle seni tanistirabilirim arastirabilirsin de ama.gerek yok diyorKarşınızdaki medeni bir insan olsa anne olarak evladınız için en iyisini düşündüğünüzü bilir kızımın aynı evde yaşayacağı adamı bende tanımak isterim derdi. Kızınızı alması öyle kolay değil, korkmayın. Kendisi de evleniyormuş hem. Kendisine gelince evlenir sorun yok ama kadın evlenemez neden çünkü o anne. Gerçekten çok ikiyüzlü bir toplum olduk. Evet neler görüyoruz ama öz annelerin, öz babaların, üvey annelerin de neler yaptığını görüyoruz. Meseleyi sadece üvey baba ile aynı evde kalan kıza dönüştürmemek lazım. En iyisini anne olarak siz bilirsiniz eğer endişeniz kızınızın sizden alınmasıysa o kadar kolay değil.
Kendisi bilirNeler diyorum ama nuh diyor peygamber demiyor
Siz dünyaya gelmesine vesile olduğunuz yavrunuzun geleceğini de elbette herkesten iyi düşünürsünüz bu konuda ona göstereceğiniz tolerans sınırlı
Neyi nasıl isterse düşünebilir
Ona hiçbirşey ispat etmek açıklamak icazet almak zorunda değilsiniz
Bu sınırı çizmek de geç kaldığınızı düşündüm
Derhal cizin
Herkesin hayatı kendine
Evlendiniz diye çocuğu sizden alıp babaya verecek hakim tanımıyorum
Muhattap olmayın
Istiyor istemez mi yalan mi dolan mi bilmiyorum ama kabul ediyor kendi evladim gibi bakarim diyormus erkek arkadasim ve kizimla zaman geçiriyoruz iyi anlasiyolar oda kabul ediyor tanidigimi düşünüyorumTamam sen evlende eşin benim kızımı ister mi diye sor ex eşine. Hem suanki ilişkinizdeki adamıda iyi tanıyınız
Canim.cennet annelerin ayakalari altinda babalarin degil. Eski kocanla sidik yaristiracagina evladini dusun bence. Uvey baba bir kiz evlat icin cok baska cunku kizlar kendi babalarini evleneceklere adam da ararlar anladin mi ?onceligin cocugun olsunAma madem kendi cocugunu düşünüyor kendisi neden evleniyor madem öyle kendi de evlenmesin ben nerden bilicem onun evlendigi kisi kizima iyi mi bakar kötü mü bakar oda üvey olmuyor mu kızım büyüyünce hic evlenemem sanirim onunda akli erince benim baska bi adamla evlenmemi istemeyebilir diye düşünüyorum
- 26 Kasım 2019
- 575
- 315
- 18
- 33
Aramizda hicbir sevgi yokki neden istemiyor anlamiyorum beni sevdigini de düşünmüyorum sadece inadina yapiyor yoksa dediginiz gibi erkek evlat degil miYok yaaa
Cocugunuz erkek olsa bisey demez mis mis.
Erkek evlat insan degilmi?
Esin senin evlenmeni istemiyor bence.
Yoksa kiz erkek ayrimi yapmazdi.