-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
8 yaşında kızım var sığınma evini araştırdım ama kızımı orda durduramam telefon filan yasakmış alıyorlarmış ayrıca ailem benden haber alamazsa olmaz benim sıkıntım valiz taşıdım diye bebeğime bisey olurmu ?Yarın doktor kontrolüm var doktora soracagim yola gidebilirmiyim ağır kaldırabilirsiniz diyeBence ailen kabul ediyorsa direk o ile git çünkü riskin var bebeğinle ilgili. Sonra oradan muhtardan fakirlik belgesi alarak il barosuna başvuracaksın. Sana bir avukat tayin edilecek ve bu şekilde açabilirsin boşanma davası. Allah yardımcın olsun. Eğer ailen kabul etmiyorsa en yakın karakola başvur ve durumunu anlat onlar da seni kadın sığınmaya alırlar ve maddi imkan sağlarlar.
Taksiyle git otogara veya hava alanına kadar kaçıncı katta oturuyorsun evin önüne kadar çıkarsan taksiciler alıp yüklüyor öncelik bebeğin şuan senin için8 yaşında kızım var sığınma evini araştırdım ama kızımı orda durduramam telefon filan yasakmış alıyorlarmış ayrıca ailem benden haber alamazsa olmaz benim sıkıntım valiz taşıdım diye bebeğime bisey olurmu ?Yarın doktor kontrolüm var doktora soracagim yola gidebilirmiyim ağır kaldırabilirsiniz diye
Evim 2.kat valilerin hazır kızın bisikleti filan var olmazsa birinden rica edeceğim.Dun eşim cumaya kadar süre istedi annesiyle beraber başka eve çıkacakmış sen kal evde kızla ailenin yanına gidemezsin dedi.Bende 3 gündür ağır gribim ve bir çorba bile yapmadı bana bakalım sanmıyorum yapacağını benimde yarın doktor randevum var ni gideyim bakayım bebek nasıl bebeğin durumun göre şekillenecek gideceğimi de kızımdan öğrenmiş kızım watsaptan yazmış babasınaTaksiyle git otogara veya hava alanına kadar kaçıncı katta oturuyorsun evin önüne kadar çıkarsan taksiciler alıp yüklüyor öncelik bebeğin şuan senin için
Evim 2.kat valilerin hazır kızın bisikleti filan var olmazsa birinden rica edeceğim.Dun eşim cumaya kadar süre istedi annesiyle beraber başka eve çıkacakmış sen kal evde kızla ailenin yanına gidemezsin dedi.Bende 3 gündür ağır gribim ve bir çorba bile yapmadı bana bakalım sanmıyorum yapacağını benimde yarın doktor randevum var ni gideyim bakayım bebek nasıl bebeğin durumun göre şekillenecek gideceğimi de kızımdan öğrenmiş kızım watsaptan yazmış babasına
HoşgeldinMerhaba kızlar
Hangi gruptasın canım boşanmış mı boşanmaya çabalayan mıHosbuldum kizlar ben gormemisim bu konuyu az once farkettim.
Ooo sen kurtulanlardansın ben bu ara baya çabalıyorum da o yüzdenBosanmis canim
5Hangi gruptasın canım boşanmış mı boşanmaya çabalayan mı
Bir boşanmış da ben varım ama bayağı eskiyim olur muHangi gruptasın canım boşanmış mı boşanmaya çabalayan mı
Bir boşanmış da ben varım ama bayağı eskiyim olur mu
Ellerine sağlık canımBilgi ve duygu paylaşımı açısından çok faydalı bir sayfa olmuş.
Amin Allah razı olsun canımAllah yardımcınız olsun hanımlar
Bence de paylaşırsan bizler için çok iyi olurBir boşanmış da ben varım ama bayağı eskiyim olur mu
Ellerine sağlık canımBilgi ve duygu paylaşımı açısından çok faydalı bir sayfa olmuş.
Hoş buldum canımSen de hoşgeldin, hikayeni anlatsan keşke. Bizlere moral olsa...
Çok dalgalı duygu geçişleri içindeyim ben, bir saatim bir saatimi tutmuyor