- 22 Haziran 2021
- 528
- 1.390
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
6 ay kadar sonra oldu ve hemen hakim ilk duruşmada para cezası verdiPara cezası ne kadar süre sonra belli oldu acaba bizim de kamu davası var
büyük ihtimal yargılama giderlerini karşı taraf karşılasın diyedir.Ne saçma neden davayı karşı taraf acsin
Kardeşimin eşi paraya kıyıp avukat tutmaz çünkü o yüzden dava falan açamaz o versin vereceklerini bitirelim dedi.Avukatın bence yanlış düşünüyor ortada evlilik namına bişey yok diretin davayı açsın açmıyorsa avukat değiştirin
çekişmeli boşanmayı da avukatsız halledemeyeceğine göre karşı tarafın sosyal ve ekonomik durumuna göre ne talep ederseniz alırsınız..Kardeşimin eşi paraya kıyıp avukat tutmaz çünkü o yüzden dava falan açamaz o versin vereceklerini bitirelim dedi.
Malesef üstünde hiç birsey yok , kp ve eşi altınların çoğunu alıp araba alıp satmışlar. Eşi de çalışmıyor doğru düzgün .çekişmeli boşanmayı da avukatsız halledemeyeceğine göre karşı tarafın sosyal ve ekonomik durumuna göre ne talep ederseniz alırsınız..
İnşallah Allah herkesin yardımcısı olsun. Cidden çok zor bir durummuş.Hepimiz hakkımızı alırız inşallah. Kimimiz aylarca kimimiz yıllarca hizmetçilik ettik resmen. Kıymetimizin bilinmesini geçiyorum, tuzaklarla cebellesiyoruz
Malesef üstünde hiç birsey yok , kp ve eşi altınların çoğunu alıp araba alıp satmışlar. Eşi de çalışmıyor doğru düzgün .
Size birsey sormak istiyorum. Örneğin kardeşim tüm altınlarını hakettickazandı davada , eşin üstünde birsey yoksa nasıl oluyor nasıl alınıyor altınlar ?
tabiki, ispat ederseniz alırsınız. boşanma davası ile beraber de talep edebilirsiniz ayrı bir ziynet davası da açabilirsiniz.
Evet kendi ayağının üzerinde durmak güzel ama kendi ayağım üzerinde duracağım diye kendi hakkı olan şeyden vazgeçmek de biraz kerizlik ve erkeğin ekmeğine yağ sürmek oluyor çünkü onlar bu kızın parasıydı demiyorlar. Ben üniversite zamanı hem çalışıp hem okuyarak kazandığım parayı borç diye verdim yemedim içmedim şimdi neden onun olsun o para neden karılarla yesin içsin benim paramı. Tabi ki hakkımı alacağım.Ben boşanıp kendi ayağı üzerinde duran kimseye eyvallahı olmayan kadınlara imrenerek bakıyorum .Kimse boşanmak için evlenmez bir kadın kolay yuvasını yıkmaz olsa da muhakkak büyük sebep vardır
kesinlikle çok doğru düşünüyorsunuz. gerekirse ondan o parayı alın da hayır kurumuna bağışlayınEvet kendi ayağının üzerinde durmak güzel ama kendi ayağım üzerinde duracağım diye kendi hakkı olan şeyden vazgeçmek de biraz kerizlik ve erkeğin ekmeğine yağ sürmek oluyor çünkü onlar bu kızın parasıydı demiyorlar. Ben üniversite zamanı hem çalışıp hem okuyarak kazandığım parayı borç diye verdim yemedim içmedim şimdi neden onun olsun o para neden karılarla yesin içsin benim paramı. Tabi ki hakkımı alacağım.
Hayır kurumuna bağışlanacak miktar değil ki az olsa zaten umursamam ama 15 bin TL ne zorluklarla biriktirdim burs kredimden arttırıp. O krediyi geri ben ödeyeceğim sonuçta faiziyle.kesinlikle
kesinlikle çok doğru düşünüyorsunuz. gerekirse ondan o parayı alın da hayır kurumuna bağışlayın
çok haklısınız.. niye ona bırakasınız..Hayır kurumuna bağışlanacak miktar değil ki az olsa zaten umursamam ama 15 bin TL ne zorluklarla biriktirdim burs kredimden arttırıp. O krediyi geri ben ödeyeceğim sonuçta faiziyle.
Teşekkür ederiz bu arada bir avukat olarak bizi aydınlattığınız içinçok haklısınız.. niye ona bırakasınız..