Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Hepimiz hakkımızı alırız inşallah. Kimimiz aylarca kimimiz yıllarca hizmetçilik ettik resmen. Kıymetimizin bilinmesini geçiyorum, tuzaklarla cebellesiyoruz

çekişmeli boşanmayı da avukatsız halledemeyeceğine göre karşı tarafın sosyal ve ekonomik durumuna göre ne talep ederseniz alırsınız..
Malesef üstünde hiç birsey yok , kp ve eşi altınların çoğunu alıp araba alıp satmışlar. Eşi de çalışmıyor doğru düzgün .
Size birsey sormak istiyorum. Örneğin kardeşim tüm altınlarını hakettickazandı davada , eşin üstünde birsey yoksa nasıl oluyor nasıl alınıyor altınlar ?

Ben boşanıp kendi ayağı üzerinde duran kimseye eyvallahı olmayan kadınlara imrenerek bakıyorum .Kimse boşanmak için evlenmez bir kadın kolay yuvasını yıkmaz olsa da muhakkak büyük sebep vardır

icra takibi yapılır. bankalara İİK 89/1 haciz ihbarnamesi gönderilir, devamlı takip edilir. bankaya 3 kuruş koysa hemen haciz konulur. işe girerse maaş haczi müzekkeresi gönderilir. sigortasız çalışıyorsa sgk'ya şikayet edilir. miras kalan mallara haciz konur.

Benimde altınlarım hep düğün sonrası borçlara gitti. Eşya borçlarına. Şimdi o esyalari kendileri kullanacak. Acaba altınları alabilir miyim?

tabiki, ispat ederseniz alırsınız. boşanma davası ile beraber de talep edebilirsiniz ayrı bir ziynet davası da açabilirsiniz.

Böyle birşey nasıl ispat edilir ki? Borçların düğünden sonra ödendiğini ispat belki edebilirim n altınların nasıl ve nerede olduğunu sanırım ispat etmenin yolu yok. Yada bu tip durumlarda nasıl ispat edilir

Ben boşanıp kendi ayağı üzerinde duran kimseye eyvallahı olmayan kadınlara imrenerek bakıyorum .Kimse boşanmak için evlenmez bir kadın kolay yuvasını yıkmaz olsa da muhakkak büyük sebep vardır
Evet kendi ayağının üzerinde durmak güzel ama kendi ayağım üzerinde duracağım diye kendi hakkı olan şeyden vazgeçmek de biraz kerizlik ve erkeğin ekmeğine yağ sürmek oluyor çünkü onlar bu kızın parasıydı demiyorlar. Ben üniversite zamanı hem çalışıp hem okuyarak kazandığım parayı borç diye verdim yemedim içmedim şimdi neden onun olsun o para neden karılarla yesin içsin benim paramı. Tabi ki hakkımı alacağım.

kesinlikle
kesinlikle çok doğru düşünüyorsunuz. gerekirse ondan o parayı alın da hayır kurumuna bağışlayın

kesinlikle

kesinlikle çok doğru düşünüyorsunuz. gerekirse ondan o parayı alın da hayır kurumuna bağışlayın
Hayır kurumuna bağışlanacak miktar değil ki az olsa zaten umursamam ama 15 bin TL ne zorluklarla biriktirdim burs kredimden arttırıp. O krediyi geri ben ödeyeceğim sonuçta faiziyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…