Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Bizimkinde cinsellik yoktu,yemek yemeyip ayak üstü biseyler atistirirdi,çamaşırı da pek çıkmazdı.Fiziksel değilse de psikolojik şiddeti vardı.Herhalde bundan haz alıyordu.

Bilmiyorum..kafam gercekten çok karıştı..güvenim yok zaten tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..ailemin evinin yakınlarına tasinsak diye teklifte de bulundu babamlar ..Ben gururuma yediripte olur demedim ..benim kv zaten oğlunu dolduran bana ve aileme karşı kışkırtan..eşimde eve gelmezdi pek evle ilgilenmezdi..yaşadıklarımı sindiremiyorum...Bir yandan da cocugum var..onun geleceği var..

Eve gelmeyip nerde kalıyordu..
Ben barisip o eve geri döndüğümde kendime ihanet etmiş gibi hissediyordum,yaşananlar unutulmuyor

Eve gelmeyip nerde kalıyordu..
Ben barisip o eve geri döndüğümde kendime ihanet etmiş gibi hissediyordum,yaşananlar unutulmuyor
Sürekli değil ama haftada 2 gün ya geç geldiği yada hiç gelmediği oluyodu ..genelde arkadaşlarıyla geziyordu..yaşanılanlar unutulmuyo haklısın bnde sırf bu yüzden psikolojik destek almak istiyorum..aile terapistinide bu yüzden sormuştum faydası olur mi diye

Bizimkinde cinsellik yoktu,yemek yemeyip ayak üstü biseyler atistirirdi,çamaşırı da pek çıkmazdı.Fiziksel değilse de psikolojik şiddeti vardı.Herhalde bundan haz alıyordu.
vardır çıkarları , çıkarları olmadımı hemen terkediyorular. çalışıyorsanız maddi destek , topluma nazaran evli, düzeni var , boşansa onun için şartlar zordur. emin olun sizden daha iyisini bulsa koşarak gider .

içinize sindirebiliyorsanız gididn , benim arkadaşımın sağ gözü kör oldu , 2 yıl sonra tekerar barıştı . içine sindirdi herkes şok oldu

Ah o kadar doğru söyledin ki canım..Şu sıralar üzerimde duygusallık mi desem öfke birikimi mi desem,oyle bişey var ki neden böyle olduk,şöyle olsak olmaz mıydı,ben mi durumu yönetemedim ben mi beceremedim diye düşünüp duruyordum.Son cumlen nokta atışı oldu..hatta bırak benden iyisini,parayı bulmak bile yeterdi ona beni bırakıp gitmek için.Kendi de söylemişti zaten beraberken sohbet arasında,30 bin liram olsa ilk işim şu evi terk etmek olurdu parasızlık tutuyo benu burada demişti :) düşün bir de sohbet arasında söylüyor..

Adam degismedikten sonra terapist ne yapsın..Sadece vakit ve hak kaybı bana göre

bence şans bu işler. insan bilemiyor bide iyi niyetli olunca, insanın aklına gelmiyor. bende zamanla öğrendim . tecrübe ediyor sun zamanla.

Can çıkar huy çıkmaz der annem hep..haklısın adam değişmedikten sonra terapist napsin ki ...
hadi adam değişti diyelim , siz eski günlerinizi n üstünü kapatabilecekmisisniz. hiç birşey olmamaış gibi hayatınıza devam edebilecekmisisniz. bazıları barışıyor eskileri unutamıyor kafadan silenmiyor

Denenmişi denemeyin derler… düzelse ilkinde düzelirdi şimdi bu girişim affetmek olur ve senin aleyhine sonuçlar getirir. Sadece kendisi değil annesi de sorun, neden hayatını düzene sokacakken aynı cendereye giresin? Arkana bakma devam et keşke deme naçizane fikrim. Zor bir yol olacak ama doğru yol…

Evet benimki de af turlarında , ölürüm sensiz zırvaları ama yok ben aynı şeyleri yaşayamam. Şüphe kadar insanı delirten bir durum yok yaşamayan bilemez, ispatladığım şüphelerimi çöpe atamam. Evet vazgeçmek uğraşmamak daha kolay geliyor ama güzel olan zoru başarmak.

Şimdi resmen boşanmaya bakın, yine gelirse o zaman değerlendirirsiniz, asıl niyetini anca öyle anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…