Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Kızlar napıyorsunuz, nasılsınız?
Benim ilk celse görüldü hakim nafakaya hükmetmiş, ex eşin avukatı her zamanki gibi karşı çıkmış benim mesleğim olduğunu çalıştığımı iddia etmiş.(yalan) Çok az bir miktar, benden çaldıklarını ödemeye yetmez ama davanın gidişatı açısından en azından bir umut oldu. Purpplee Purpplee @Gozdeyy MahidevranSultan MahidevranSultan Miknatiss Miknatiss sizin nasıl gidiyor?
ben kesinlikle iletişime geçerdim herhalde . acı yaşatan insana iki çift söz hakkım olsun lütfen .))
Vazgeçtim muhatap olmayacağım kendi pisliklerinde ne halleri varsa görsünler Rabbim konuşur onlarla eminim …

Ekim ayindaydi aslında ama hakim izne ayrılmış diye Aralık ayına ertelendi 🙄
Sagol canım inşallah bunda bir hayır vardır
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. İnşallah dilediğin gibi olur her şey neler çektin ne zorluklar yaşadın çok iyi biliyorum. Umarım hak ettiğini alırsın, kurtulur feraha erersin. Yolun açık olsun, dualarım seninle ❤️

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. İnşallah dilediğin gibi olur her şey neler çektin ne zorluklar yaşadın çok iyi biliyorum. Umarım hak ettiğini alırsın, kurtulur feraha erersin. Yolun açık olsun, dualarım seninle ❤️
Aslında daha ortalarda bile değilim teşekkürler

Kizlarr yardımınıza ihtiyacım var..Salı günü pedagog randevumuz var kızım daha 11 aylik..Ben heyecan yaparım elim ayağıma dolanır yqblis bisey derim diye korkuyorum sanırım ilk kez böyle birseyle karşı karşıya kaldığım için ..bilgisi olan var mı şu asamayla ilgili..Ne soruyo pedagog neler diyo ?

Kizlarr yardımınıza ihtiyacım var..Salı günü pedagog randevumuz var kızım daha 11 aylik..Ben heyecan yaparım elim ayağıma dolanır yqblis bisey derim diye korkuyorum sanırım ilk kez böyle birseyle karşı karşıya kaldığım için ..bilgisi olan var mı şu asamayla ilgili..Ne soruyo pedagog neler diyo ?
Biz de yaptık pedagog görüşmesi.Bosanma nedenini soruyor,çocuk hakkında sorular soruyor çocukla ne kadar ilgilisin diye bakmak için yürüyor mu konuşuyor mu vs.İkinizin de giyimine bakıyor mevsim şartlarına yaşına cinsiyetine uygun giymiş mi vs.
Senin sosyo ekonomik durumunu soruyo babasına velayet verilirse çocuğa bakabilir mi nasıl bir babadir vs ..

Çocuk ile de görüşme yapmaya çalışıyor onun tepkilerini de not ediyor iletişime açık mı degil mi anne yaninda huzurlu mu değil mi diye ..ve anne babayla ilgili olarak göz temasindan kaçınıp kacinmadigina dikkat ediyor bunu da yazıyor rapora
Ağzından çıkanı yazıyor rapor hazırlıyor

slm kızlarrr nasılsınız. mahidevran ne yaptın cuma günümüydü
Ya ben konuyu takip ediyordum aslında ama bildirim gelmemiş ya da ben kaçırdım.
Evet canım cuma günüydü çocuklar uyuduktan sonra söyledim,sitenin önünde de ikizlerin babaları bekliyordu göz kulak olmak için. Söylediğimde çok büyük tepki verdi ağzına geleni söyledi açıkçası bir ton hakaret yazmak istemediğim..Bende dayanamadım sen beni aldattın ş*refsiz kimsin de bana bunları söylersin önce kendi adamlığına bak çocuklarının annesiyim ben vs. Dedim karşılıklı kavgaya döndü tabiki içimden gelen herşeyi söyledim ben zamanında yanlış kişiyi seçtim hayat bana ikinci şansı verdi dedim anladı kim olduğunu evliligimiz boyunca onu düşündün zaten dimi istediğin oldu sonunda ben vicdan azabı çekerken onunlamıydın gibi şeyler söyledi çocuklarımın başına baba olarak getirmem o adamı dedi senden iyi baba olacağı kesin aylardır görmüyorsun çocukları dedim alıcam ikisini de elinden dedi. Boş tehdit çocuklar 8 yaş altı zaten madde bağımlılığı gibi olağanustu bir durum olmadıkça anneye verilir. Dedim b*k alırsın daha bir sürü şey en sonda baktım bir değişik oldu gözü falan döndü birşey demedim daha fazla oturdum kenara o da kötü birşey yapmamak için o sinirle, çarptı kapıyı gitti. Sonra oğlum sesimizi duymuş gittim onu yatırdım 5-10 dk sonra komşu aradı seninki aşağıda biriyle kavga etti polisi aradık ben anahtarı komşuya verdim çocuklara göz kulak olsun diye gecenin köründe karakolda bekledik bide sonuç şikayetçi olmadı kimse birbirinden ama benim korkum ben işteyken falan gelip çocukları alır mı ne bileyim ya offf

Biz de yaptık pedagog görüşmesi.Bosanma nedenini soruyor,çocuk hakkında sorular soruyor çocukla ne kadar ilgilisin diye bakmak için yürüyor mu konuşuyor mu vs.İkinizin de giyimine bakıyor mevsim şartlarına yaşına cinsiyetine uygun giymiş mi vs.
Senin sosyo ekonomik durumunu soruyo babasına velayet verilirse çocuğa bakabilir mi nasıl bir babadir vs ..

Çocuk ile de görüşme yapmaya çalışıyor onun tepkilerini de not ediyor iletişime açık mı degil mi anne yaninda huzurlu mu değil mi diye ..ve anne babayla ilgili olarak göz temasindan kaçınıp kacinmadigina dikkat ediyor bunu da yazıyor rapora
Ağzından çıkanı yazıyor rapor hazırlıyor
Cok teşekkür ederim kaç gündür bu görüşmeyi düşünüyorum..nasıl geçer diye dusunmeden edemiyorum..inşallah güzel geçer

X