Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Öyle denmiyo işte.. insanlar yanlış düşünür diye çekiniyorum..hayır yazdıkları paylaştıkları "bedelini ödeyeceksiniz" demeler yani siz görseniz sizde yanlış anlamaz misiniz..tamam insanların ne dediğini takmamak gerek bazen ama ister istemez takiliyo insan..bide hiç böyle paylaşımlar yapmayan sosyal medyadA bisey paylaşmayan bir insan ben gittikten sonra faceden çıkmaz oldu ..bazen bnde mi açsam bi face instagram diyorum sonra bana ulaşmasını istemiyorum ...
İşte sana ulaşamıyor ya ondan zaten bunların hepsi. Zaten insanlar da görüyordur paylaşmayan adamın bu hale gelmesini açıkçası ben bu paylaşımları görsem adamda bozukluk olduğunu düşünürüm. Sosyal medya, psikoterapi merkezi değil yazıp yazıp rahatlamaya çalışıyor. Ayrıca bedelini ödeyeceksiniz ne demek ya sen kimsin derler adama.

Öncelikle zaten adamın amacı sinir etmek. İkinci olarak da şimdiye kadar milletin ne düşündüğünü ne söylediğini takmamaya alışmanız gerekirdi bence. Yoksa süreç sizin için çok yıpratıcı olur. Tabi ki o senin suçlu olduğunu aksettirmeye çalışacak ama sen kendi yaşadıklarını bileceksin. Bunun için kendini üzme. Ne kadar sana söylesem de ben de bazen kendimi bu noktada dayanamaz halde buluyorum maalesef.

Öncelikle zaten adamın amacı sinir etmek. İkinci olarak da şimdiye kadar milletin ne düşündüğünü ne söylediğini takmamaya alışmanız gerekirdi bence. Yoksa süreç sizin için çok yıpratıcı olur. Tabi ki o senin suçlu olduğunu aksettirmeye çalışacak ama sen kendi yaşadıklarını bileceksin. Bunun için kendini üzme. Ne kadar sana söylesem de ben de bazen kendimi bu noktada dayanamaz halde
Doğru söylüyorsun...buda benim biraz hassas duygusal biri olmamdan kaynaklı bence ..ama yapacak bir şey yok ...

Öyle denmiyo işte.. insanlar yanlış düşünür diye çekiniyorum..hayır yazdıkları paylaştıkları "bedelini ödeyeceksiniz" demeler yani siz görseniz sizde yanlış anlamaz misiniz..tamam insanların ne dediğini takmamak gerek bazen ama ister istemez takiliyo insan..bide hiç böyle paylaşımlar yapmayan sosyal medyadA bisey paylaşmayan bir insan ben gittikten sonra faceden çıkmaz oldu ..bazen bnde mi açsam bi face instagram diyorum sonra bana ulaşmasını istemiyorum ...
Bu adamla dört duvarın içini sen paylaştın, kimsenin haddi değil senin hakkında öyle böyle düşünmek. Çok merak ettilerse alsınlar baksınlar nasıl oluyormuş, hazır adam boşa düşmüşken. Öyle denmiyor ne demek, diyeceksin. Mağdur olan sensin, zarara uğrayan sensin, en çok sen diyeceksin.

Bundan sonra yeni biriyle tanışınca hangi aşamada boşandım diyorsunuz ? Bunu da merak ediyorum. Sanki boşandım deyince herkes kaçarmış gibi düşünüyorum

İşte sana ulaşamıyor ya ondan zaten bunların hepsi. Zaten insanlar da görüyordur paylaşmayan adamın bu hale gelmesini açıkçası ben bu paylaşımları görsem adamda bozukluk olduğunu düşünürüm. Sosyal medya, psikoterapi merkezi değil yazıp yazıp rahatlamaya çalışıyor. Ayrıca bedelini ödeyeceksiniz ne demek ya sen kimsin derler adama.
Kendimi geçtim..Tek korkum ailemin başının belaya girmesi..ama bu böyle paylaşımlar yaptığı sürece korktuğum başıma gelecek gibi..insan bazen kendini bir noktada sorguluyo "acaba bnde mi hata yaptım" diye ..ama denedim ama değişmedi bunun suçlusu ben değilim ki ...tek kişiyle evlilik yürümez zaten ..ama o bunu kabullenemiyo..ve bnm ne kadar hassas duygusal birisi olduğumu bildiği için bu şekilde yapiyo

Kendimi geçtim..Tek korkum ailemin başının belaya girmesi..ama bu böyle paylaşımlar yaptığı sürece korktuğum başıma gelecek gibi..insan bazen kendini bir noktada sorguluyo "acaba bnde mi hata yaptım" diye ..ama denedim ama değişmedi bunun suçlusu ben değilim ki ...tek kişiyle evlilik yürümez zaten ..ama o bunu kabullenemiyo..ve bnm ne kadar hassas duygusal birisi olduğumu bildiği için bu şekilde yapiyo
Nasıl bir beladan kurtulmuşum diye şükür okuyacak yerde ben mi hatalıyım diye düşünüyorsunuz?

Nasıl bir beladan kurtulmuşum diye şükür okuyacak yerde ben mi hatalıyım diye düşünüyorsunuz?
Hayır tabikide yanlış anladınız ..Hiçbir şekilde pişmanlığım yok benim demek istediğim iste "sevseydin gitmezdin arardin "vs şeyler paylaştığı için dedim ..evlilikte olur bazı şeyler karşılıklı hatalar ben hata yaptım mı diye aklıma geliyo sadece.. ve anladım ki benim tek hatam onun gibi bir insanı sevmekmiş..şuan ki yürüdüğüm yoldan hiç pişman değilim olmadim da ...

İşte en büyük imtihanlardan biride bu adam o kadar beddua ediyo bana aileme, tehdit ediyo ama ben ses çıkaramıyorum.neden çünkü konuşursam iş ileri gidecek ve Allah korusun olanlar olucak ..sadece sabretmeye çalışıyorum şuan..laftan anlayan bir adam olsa şimdiye kadar yerimde durmayıp ne varsa yazmıştım..ama mecbur hem kendim için hem de çocuğum için..

Bundan sonra yeni biriyle tanışınca hangi aşamada boşandım diyorsunuz ? Bunu da merak ediyorum. Sanki boşandım deyince herkes kaçarmış gibi düşünüyorum
Ben tanışma aşamasında söylemiyorum flört gibi konuşurken de genelde söylemiyorum. Baktım eğer adamın ciddi ilgisi var, görüşmek buluşmak istiyor o zaman ya da buluşunca söylüyorum. Ama söyleme şeklin önemli mesela ben konu geçince şakayla karışık söylemiştim birine adam hayran kaldı 🤭😅. İlk baş bir afalladı nasıl yani gibi sonra toparladı benim için sorun değil filan dedi. Hatta sonra baya baya ısrar etti ben senin her türlü zorluğunda yanında olurum filan diye ama ben kendimi iyi hissetmediğim için bitirdim. Benim bakış açımda kendine iyi gelmeyen başkasına da gelemez 😊 Nedense halkın yarattığı bir dul kadın algısı var ama çok şükür o tarz bir imayla bile karşılaşmadım. Bence bu senin davranışına, karakterine göre şekil alıyor. Öyle ezik hissiyatına girince ona göre tepki alıyorsun. En önemlisi özgüven 🌸💕

Hayır tabikide yanlış anladınız ..Hiçbir şekilde pişmanlığım yok benim demek istediğim iste "sevseydin gitmezdin arardin "vs şeyler paylaştığı için dedim ..evlilikte olur bazı şeyler karşılıklı hatalar ben hata yaptım mı diye aklıma geliyo sadece.. ve anladım ki benim tek hatam onun gibi bir insanı sevmekmiş..şuan ki yürüdüğüm yoldan hiç pişman değilim olmadim da ...
Bu hale gelmesinin sorumlusu sen değilsin. Yapacağı altı üstü bi adam olmaktı, olmadı onun sorunu. Seviyorsun diye hakaretlerine eziyetlerine şiddetine katlanmak zorunda değildin. Kimseyi kendine olan saygın pahasına sevmemelisin zaten, böyle bir mecburiyetin yok.

İnşallah anlaşmalı boşanabilirsin. Eşine Allah akıl fikir versin de anlasın. Sana hakkını versin.🙏🏻
Aminn inşallah ❤️❤️
Ben tanışma aşamasında söylemiyorum flört gibi konuşurken de genelde söylemiyorum. Baktım eğer adamın ciddi ilgisi var, görüşmek buluşmak istiyor o zaman ya da buluşunca söylüyorum. Ama söyleme şeklin önemli mesela ben konu geçince şakayla karışık söylemiştim birine adam hayran kaldı 🤭😅. İlk baş bir afalladı nasıl yani gibi sonra toparladı benim için sorun değil filan dedi. Hatta sonra baya baya ısrar etti ben senin her türlü zorluğunda yanında olurum filan diye ama ben kendimi iyi hissetmediğim için bitirdim. Benim bakış açımda kendine iyi gelmeyen başkasına da gelemez 😊 Nedense halkın yarattığı bir dul kadın algısı var ama çok şükür o tarz bir imayla bile karşılaşmadım. Bence bu senin davranışına, karakterine göre şekil alıyor. Öyle ezik hissiyatına girince ona göre tepki alıyorsun. En önemlisi özgüven 🌸💕
Özgüven konusunda hiç sıkıntı yok, genelde yeni tanışınca hayran olurlar bana 😂😂 sevindim böyle olmasına, eskisi gibi değil aslında boşanmış kadına bakış açısı, değişti gerçekten. Benim kafam rahat o zaman, beni kaybeden köpek düşünsün 😌

Aminn inşallah ❤️❤️

Özgüven konusunda hiç sıkıntı yok, genelde yeni tanışınca hayran olurlar bana 😂😂 sevindim böyle olmasına, eskisi gibi değil aslında boşanmış kadına bakış açısı, değişti gerçekten. Benim kafam rahat o zaman, beni kaybeden köpek düşünsün 😌
Düşünüyor zaten düşünmese barışalım filan der mi 😅😂
İşte kadınlar o noktaya kadar sabrediyor sabrediyor erkekler fark etmiyor ama o noktaya gelince de vazgeçiyor. Keşke gidene kadar anlasalar. 🤷‍♀️

yıllar sürse de her duruşmada ben eşimi seviyorum diyeceğim, senden asla ayrılmayacağım diyen eş kişisi daha dava açılalı 3 ay dolmadan, ilk duruşmaya girmeden "tamam artık anlaşmalı ayrılalım" diye mesaj attı. üstelik 2-3 hafta kadar öne okula çiçekle gelmiş ve cebinden tek taş çıkarıp "binimli tikrir ivlinir misin" diye sormuştu. ben de cevabım hayır deyip sınıftan yollamıştım. o günden sonra ne arama ne mesaj hiç iletişime geçmemiştik. sanırım çok zoruna gitti ki bu kadar dayanıp yazmadı. şimdi de oturup konuşalım anlaşalım diyor. avukata yönlendiriyorum anlaşma şartlarını konuşması için ama illa hayır avukata gerek yok biz oturup konuşalım diyor. soyadını geri al sen de kurtul ben de kurtul yazmış bir de. adım gibi eminim bana hakettiğimin 5te birini bile teklif etmeyeceğinden. o yüzden avukata yönlendiriyorum ki pazarlığı iyi yapalım diye.

"ben karımı seviyorum boşanmak istemiyorum, bizi terapiste yollayın, halledilemeyecek sorunlar değil bunlar" diye de cevap dilekçesi yazmıştı. bi çiçek ve bi yüzüğe hayır deyince ne kadar da kolay vazgeçiliyormuş. acaba blöf mü yapıyor görüşmek için. egosuna yediremediği için böyle bir bahane ile. yoksa gerçekten ayrılmaya karar mı verdi?

hayat kısa, güzel şeyler oluyor, mevlam neylerse güzel eyliyor yazmış. (beni merak ettirmeye, ilgimi çekmeye falan çalışıyor da olabilir) ömrümüzden 1-2 yıl çalmayalım, sen de yoluna git ben de yoluma gideyim. mutlu hayatımızı ertelemeyelim yazmış bak bak laflara bak 😅 ben de böyle düşünüyorum hakkım olanı da almadan çekip gidemem.

kafam git gelli. Neden anlaşmak istemesi beni içten içe biraz üzdü?
birirmi var hayatında acaba

birirmi var hayatında acaba
ya yok sanmam, ilk sevgilisi benim. onun gözü işinden başka bir şey görmez. yapsa benle tanışana kadar yapardı. 😂 bir de öyle bir şey olsa bana haber gelir çevresinden, asistanı falan hemen yazar. ama bence sevgili arıyormuş hissi yaratmaya çalışıyor, öyle kıskandırma huyu vardır

ya yok sanmam, ilk sevgilisi benim. onun gözü işinden başka bir şey görmez. yapsa benle tanışana kadar yapardı. 😂 bir de öyle bir şey olsa bana haber gelir çevresinden, asistanı falan hemen yazar. ama bence sevgili arıyormuş hissi yaratmaya çalışıyor, öyle kıskandırma huyu vardır
Öyle deme boşandıktan sonra azıtan da çok oluyor. Neyse aman naparsa yapsın kız sana ne. Hayat sana güzel 😂

X