Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Gecmis olsun. Benim alanimdasin şuan öncelikle herzamankinden yeme içme ve uyku düzenine dikkat et bol c vitamini al. Semptomların seyri nasıl hafif geçiyordur inşallah

Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın ins
Çok teşekkür ederim kızlar hafif atlatıyorum çok şükür 5.günüm şuan hafif öksürük ve halsizlik var. İlaçlarımı ve vitamin alıyorum.

Duruşmalar nasıl gidiyor var mı bir sıkıntı canım?
İlk duruşma hazirandaydi.Hakim dosyagi gözden geçirdi istenen bir evrak var mı diye sordu avukatlar konuştu benlik bişey yoktu.Karsi şahıs gelmemişti, avukatı nafakanın indirimini istedi reddedildi.İkinci duruşma önümüzdeki ay, ikişer şahit dinlenecek.Onun şahitlerini hiç tanımıyorum bile,evliliğe şahit değilken ne söyleyecekler meraktayim.
Çocuğu her hafta sonu alıyordu şimdi iki haftada bir alıyor , mahkemeye uymasını istemiştim.Oh kafam rahat,her hafta geriliyordum neydi o öyle..

Allah hakkında, hakkımızda her şeyin en hayırlısını nasip etsin,davanda kolaylıklar dilerim canım

İlk duruşma hazirandaydi.Hakim dosyagi gözden geçirdi istenen bir evrak var mı diye sordu avukatlar konuştu benlik bişey yoktu.Karsi şahıs gelmemişti, avukatı nafakanın indirimini istedi reddedildi.
Oh canıma değsin iyi olmuş ne indirimi ya çocuğun bu senin
İkinci duruşma önümüzdeki ay, ikişer şahit dinlenecek.Onun şahitlerini hiç tanımıyorum bile,evliliğe şahit değilken ne söyleyecekler meraktayim.
Yalancı şahit mi inanamıyorum
Çocuğu her hafta sonu alıyordu şimdi iki haftada bir alıyor , mahkemeye uymasını istemiştim.Oh kafam rahat,her hafta geriliyordum neydi o öyle..
Buda iyi olmuş sevindim sizin adınıza
Allah hakkında, hakkımızda her şeyin en hayırlısını nasip etsin,davanda kolaylıklar dilerim canım
Amin inşallah canım benim çok sağol sanada kolay gelsin inşallah şimdilik güzel gelişme bence bunlar umarım dahada iyi olur

Nafaka indirimi reddinden sonra iyice kudurdu ya zaten.

Valla Allah'tan korkusu olmayan yalancı sahitlik yapar,Allah görüyor ne de olsa.

Ay inşallah

Geçmiş olsun.İyiyim ikinci duruşmaya yaklaştı bir level daha atlatacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…