- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.081
Gecmis olsun. Benim alanimdasin şuanöncelikle herzamankinden yeme içme ve uyku düzenine dikkat et bol c vitamini al. Semptomların seyri nasıl hafif geçiyordur inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar hafif atlatıyorum çok şükür 5.günüm şuan hafif öksürük ve halsizlik var. İlaçlarımı ve vitamin alıyorum.Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın ins
Duruşmalar nasıl gidiyor var mı bir sıkıntı canım?Kızlar neler yapıyorsunuz nedir durumlar haliniz hatriniz ?
Benim 2.durusmaya bir ay kaldı haydi bakalım hayırlısı
İlk duruşma hazirandaydi.Hakim dosyagi gözden geçirdi istenen bir evrak var mı diye sordu avukatlar konuştu benlik bişey yoktu.Karsi şahıs gelmemişti, avukatı nafakanın indirimini istedi reddedildi.İkinci duruşma önümüzdeki ay, ikişer şahit dinlenecek.Onun şahitlerini hiç tanımıyorum bile,evliliğe şahit değilken ne söyleyecekler meraktayim.Duruşmalar nasıl gidiyor var mı bir sıkıntı canım?
Oh canıma değsin iyi olmuş ne indirimi ya çocuğun bu seninİlk duruşma hazirandaydi.Hakim dosyagi gözden geçirdi istenen bir evrak var mı diye sordu avukatlar konuştu benlik bişey yoktu.Karsi şahıs gelmemişti, avukatı nafakanın indirimini istedi reddedildi.
Yalancı şahit mi inanamıyorumİkinci duruşma önümüzdeki ay, ikişer şahit dinlenecek.Onun şahitlerini hiç tanımıyorum bile,evliliğe şahit değilken ne söyleyecekler meraktayim.
Buda iyi olmuş sevindim sizin adınızaÇocuğu her hafta sonu alıyordu şimdi iki haftada bir alıyor , mahkemeye uymasını istemiştim.Oh kafam rahat,her hafta geriliyordum neydi o öyle..
Amin inşallah canım benim çok sağol sanada kolay gelsin inşallah şimdilik güzel gelişme bence bunlar umarım dahada iyi olurAllah hakkında, hakkımızda her şeyin en hayırlısını nasip etsin,davanda kolaylıklar dilerim canım
Nafaka indirimi reddinden sonra iyice kudurdu ya zaten.Oh canıma değsin iyi olmuş ne indirimi ya çocuğun bu senin
Yalancı şahit mi inanamıyorum
Buda iyi olmuş sevindim sizin adınıza
Amin inşallah canım benim çok sağol sanada kolay gelsin inşallah şimdilik güzel gelişme bence bunlar umarım dahada iyi olur
Hala inanamamana inanamıyorum.Yalancı şahit mi inanamıyorum
Kendine dikkat et hiç açık vermeNafaka indirimi reddinden sonra iyice kudurdu ya zaten.
Evet öyle haklısın maalesef yaValla Allah'tan korkusu olmayan yalancı sahitlik yapar,Allah görüyor ne de olsa.
Ay inşallah
Of Katip ama ya ben şahit bulacağım diye akla karayı seçiyorum milletin yaptığına bak insan şaşırıyor haliyle daha ne kadar kötü olunabilir diyeHala inanamamana inanamıyorum.
Neyin?
EltimNeyin?
İyiyim canım hastalığı atlattım ama annemlere geçti şimdi de ailecek zor bir süreç atlatacağız gibi duruyor. Avukatımla konuştum bugün son dilekçe verilsin diye bekliyorum işte. Siz de iyisinizdir inşallahE Eve in Heaven canım nasıl oldun ?
Boşanmayı mı düşünüyor?
Geçmiş olsun.İyiyim ikinci duruşmaya yaklaştı bir level daha atlatacağız inşallahİyiyim canım hastalığı atlattım ama annemlere geçti şimdi de ailecek zor bir süreç atlatacağız gibi duruyor. Avukatımla konuştum bugün son dilekçe verilsin diye bekliyorum işte. Siz de iyisinizdir inşallah
Evet o da boşanıyor biz evlendikten sonra dava açılmıştı onlarındaBoşanmayı mı düşünüyor?
Çok geçmiş olsun canım yaİyiyim canım hastalığı atlattım ama annemlere geçti şimdi de ailecek zor bir süreç atlatacağız gibi duruyor. Avukatımla konuştum bugün son dilekçe verilsin diye bekliyorum işte. Siz de iyisinizdir inşallah
Onun kocası da mı rahatsız?Evet o da boşanıyor biz evlendikten sonra dava açılmıştı onlarında