- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.041
Anası akıl vermiştir kesin.
Büyüsünler önce bi analarının memesinde. Sonra bi ara evlenirler. Kaçmıyor ya.Oy oy benim hassas noktam , benimde başımda vardı bir anasının dizlerinde yaşayan...anasından akıl alan erkeklere Allah akıl versin
Cümle aleme rezil etmeye niyetlendi herhaldeÜnlü olmaya mi karar vermiş Esra Erol'da çıkacakmışartistlik peşinde sanırım Esra Erol ne yapacakmış ona merak ettim doğrusu
Çıksın bırak. Esra da aferin diyecekti ona. Çıksın da Esra tırnaklarını geçirsin bi buna.4 aydan beri ödemiyor nafakasını bir ara odicem dedi sonra yok odemiyorum dedi Esra Erol'da görüşürüz dedi benim durumum yok dedi benden para koparmak istiyorsun dedi hem bana hem çocuğuna odicek binlira ama ödemiyor icra dairesine odicem dedim benim hesabıma yatırma dedim parayı yok ben yatırmiyorum dedi resmen benle oyun oynadı....
Neymiş ben onu bırakıp gitmisim hiç bişey olmamis sanki nafaka vermiyor çocuğuna hiçbir şey katkısı yok çocuğuna anca acindiricak kendisini haklı çıkaracak ordaÜnlü olmaya mi karar vermiş Esra Erol'da çıkacakmışartistlik peşinde sanırım Esra Erol ne yapacakmış ona merak ettim doğrusu
Çıksın beni alakadar etmez ne oraya baglanirim nede cevaplarim kendimi ben rezil etmme benim bir ailem var onu geç 1.5 yaşında bebegim var ne diye oraya çıkıyor yani adam akıllı bosansin çocuğunun nafakasini versin tazminatı versin nereye giderse gitsin bine böyle yaÇıksın bırak. Esra da aferin diyecekti ona. Çıksın da Esra tırnaklarını geçirsin bi buna.
Direk yorumlarınıza, aranıza dalmış gibi oldum ama cirkinlesmesi sağlam. Bırak yapabiliyorsa yapsın, yalnız kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiNeymiş ben onu bırakıp gitmisim hiç bişey olmamis sanki nafaka vermiyor çocuğuna hiçbir şey katkısı yok çocuğuna anca acindiricak kendisini haklı çıkaracak orda
Büyüsünler önce bi analarının memesinde. Sonra bi ara evlenirler. Kaçmıyor ya.
Kendini rezil eder koca adam işi gücü yok çıkmış ekrana karısını kotuluyor ...nasıl sinir oldum şuanCümle aleme rezil etmeye niyetlendi herhalde
Ya Allah aşkına kendimi rezil eder , ekrana çıkmış medet arıyor, kendisi çözmeden aciz sorunlariniNeymiş ben onu bırakıp gitmisim hiç bişey olmamis sanki nafaka vermiyor çocuğuna hiçbir şey katkısı yok çocuğuna anca acindiricak kendisini haklı çıkaracak orda
ŞeytanDirek yorumlarınıza, aranıza dalmış gibi oldum ama cirkinlesmesi sağlam. Bırak yapabiliyorsa yapsın, yalnız kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Aynn öleYa Allah aşkına kendimi rezil eder , ekrana çıkmış medet arıyor, kendisi çözmeden aciz sorunlarini
Nasıl yaniiiiiKız olayı gördünüz mü, birinin kocası basmış burayı.
Onuncukoyde diye biri vardı, nick değiştirmiş, '' O gemi bir gün gelecek '' yapmış. Yeni konu açmış gece, adam orayı basmış.Nasıl yaniiiii
Bir de usenmeden satirlarca yazmış adam,ben okumaya üşendimOnuncukoyde diye biri vardı, nick değiştirmiş, '' O gemi bir gün gelecek '' yapmış. Yeni konu açmış gece, adam orayı basmış.