Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Çıksın bırak. Esra da aferin diyecekti ona. Çıksın da Esra tırnaklarını geçirsin bi buna.

Ünlü olmaya mi karar vermiş Esra Erol'da çıkacakmış artistlik peşinde sanırım Esra Erol ne yapacakmış ona merak ettim doğrusu
Neymiş ben onu bırakıp gitmisim hiç bişey olmamis sanki nafaka vermiyor çocuğuna hiçbir şey katkısı yok çocuğuna anca acindiricak kendisini haklı çıkaracak orda

Çıksın bırak. Esra da aferin diyecekti ona. Çıksın da Esra tırnaklarını geçirsin bi buna.
Çıksın beni alakadar etmez ne oraya baglanirim nede cevaplarim kendimi ben rezil etmme benim bir ailem var onu geç 1.5 yaşında bebegim var ne diye oraya çıkıyor yani adam akıllı bosansin çocuğunun nafakasini versin tazminatı versin nereye giderse gitsin bine böyle ya

Neymiş ben onu bırakıp gitmisim hiç bişey olmamis sanki nafaka vermiyor çocuğuna hiçbir şey katkısı yok çocuğuna anca acindiricak kendisini haklı çıkaracak orda
Direk yorumlarınıza, aranıza dalmış gibi oldum ama cirkinlesmesi sağlam. Bırak yapabiliyorsa yapsın, yalnız kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Ya Allah aşkına kendimi rezil eder , ekrana çıkmış medet arıyor, kendisi çözmeden aciz sorunlarini

Son düzenleme:
Ahh kızlar ya keşke oğlum artık sağlıkla doğsa, biraz büyüse ve ben ayaklarımın üzerinde durmaya başlasam.. calissammm, ehliyet alsam.. küçük bir araba alsam annemi yanıma alıp orası senin burası benim bir ege tury yapsam evliyken böyle hayaller kurmam mümkün bile değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…