- 19 Mayıs 2020
- 46.420
- 207.616
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.061
Al dedi çocuklarını dedi nereye gidersen git dediBir de usenmeden satirlarca yazmış adam,ben okumaya üşendim
Bak birseyler yaz okuduklarınaKız yokluğumda ne olaylar ne olaylar hemen bakıyım
Konu kilitli yazamıyorum, inşallah benimki de girip ne kadar sağlam durduğumu ve arkasından ona sövdüklerimi filan okur biraz da onun morali bozulsunBak birseyler yaz okuduklarına
İlk konusu açık, orda yazdıkKonu kilitli yazamıyorum, inşallah benimki de girip ne kadar sağlam durduğumu ve arkasından ona sövdüklerimi filan okur biraz da onun morali bozulsun
Aynn bozulsunKonu kilitli yazamıyorum, inşallah benimki de girip ne kadar sağlam durduğumu ve arkasından ona sövdüklerimi filan okur biraz da onun morali bozulsun
Dur daha son konuyu okuyamadım destan gibi mübarek "ogemi destanı" 21.yüzyıl efsanesi olarak geçebilir kayıtlaraİlk konusu açık, orda yazdık
'' öfke kontrolü olmayan eş ve boşanma '' konusu açık.Dur daha son konuyu okuyamadım destan gibi mübarek "ogemi destanı" 21.yüzyıl efsanesi olarak geçebilir kayıtlara
Oh bitti çok şükür'' öfke kontrolü olmayan eş ve boşanma '' konusu açık.
Evet gecilsinDur daha son konuyu okuyamadım destan gibi mübarek "ogemi destanı" 21.yüzyıl efsanesi olarak geçebilir kayıtlara
Hiç halim yok vallaEvet gecilsin
TamamHiç halim yok valla
1.5 yılda 3 düşük mü?Kizlar bende geldim aranıza...
Zorlu surecler geçirip zor bı "adam olamadikla" evlendim. Hamile kaldım bebeğimi kaybettim. 3 kez düşük yaptım. 1.5 yılın sonunda boşandım. 1 yıl oldu. Hayatıma kimsede girmedi. Bı boşluk bı buhran dualara sığına sığına, dünya denen alemde yürümeye calisiyorum. Bu ara gücüm tukenti sanki. İçimde bı boşluk...
Yeniden evlenip duzenimi kurmak istiyorum. Kendimi okadar yorgun hissediyorum ki..... Rabbim yeniden başlayacak olan tüm kardeşlerimin yanında olsun....
Stresten mi hayirlisi böyleymiş bilmiyorum. En fazla 8 hafta tutunabildi. Sürekli ağlıyordum. Duymadığım hakaret küfür kalmamıştı. Boşanma lafı hemen her ay geçti. Evlilik boyunca. 35 yaşındayım anne olamicam korkusu beni bazen çok üzüyor1.5 yılda 3 düşük mü?Neden?
İyi ki olmamış eğer tekrar evlilik düşünüyorsan artık yumurta dondurma teknolojisi var çocuk sahibi olabilirsin bu şekildeStresten mi hayirlisi böyleymiş bilmiyorum. En fazla 8 hafta tutunabildi. Sürekli ağlıyordum. Duymadığım hakaret küfür kalmamıştı. Boşanma lafı hemen her ay geçti. Evlilik boyunca. 35 yaşındayım anne olamicam korkusu beni bazen çok üzüyor
Ben korona oldumKızlar neler yapıyorsunuz sessiz kaldı buralar
Gecmis olsun. Benim alanimdasin şuanBen korona oldum
Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın insBen korona oldum