Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Hakkında hayırlısı olsun canım en azından kurtulmuşsun elindeki miktarı iyi değerlendir. Kızınla güzel bir gelecek diliyorum. İnsan bazen en yakınına bile yük oluyor işte arkadaş olunca da bişey diyemiyorum ama halden anlamak lazım. Belki de hayırlısı budur daha fazla yüz yüze gelmeden bitmiş oldu öyle düşün. Ben çekişmeliye girdim bakalım nasıl bir psikolojik savaş vereceğim bilmiyorum.
Canım çocuk varmı? Hakkında hayırlısı olsun sizde sorun neydi? Yorumlar çok tam okuyamadım.

Cevap dilekçesi yazdı mi karşı taraf ? İkişer dilekçe yazılıyor karşılıklı olarak ve 4 ay sonrasına da ilk duruşma günü veriliyor.Sehrine göre değişebilir.
Bende aynı durumlar,en son hagb kararı geldi bana,sıradaki hamlesini bekliyorum ben de.Su an memlekette tatildeyim dönüşte başlar maraton

Şehrine göre değişmekle beraber 1 ayı geçmez
Eli kulağındadır canım cuma vereceğim demiş avukatıma da ne yaptığını pek bilmiyor daha avukatın adını bana sorduruyor öküz.

Çocuk yok zaten fiilen 5 ay süren bir evlilik. Sürekli psikolojik şiddet hakaret aşağılama en son da darp nedeniyle boşanmaya karar verdim.
Elleri kırılsın. İyi yapmışsın değmez mücadele etmeye böyle biri için. İnşallah istediğini alırsın, kurtulursun. Allah kolaylık versin canım. 🙏

Aslında aldatılma darp bir dünya şey olduğu için çekişmeli olacaktı. Lakin buna ne maddi gücüm ne zamanım vardı. İstanbula geldim kalacak yer bulamadım. Bir kaç aylık kimse kiraya sözleşme yapmıyor. Babamın da ısrarıyla çocuğu daha çok perişan etme anlaşmalı bitir dön Allaha bırak demesiyle birde gerçekten zor durumda kaldım maddi olarak. Arkadaşımda kaldım ama birde bana sorun. Ona en ufak bir yüküm olmadı, küflü çamaşır astığı odasında yerde yattım kızımla ama yine de suratı 5 karış eve yatmadan yatmaya geldiğimiz halde eve a. Dan ze bütün alışveriş yaptım çocuğunun bezine mamasına kadar faturalarına destek oldum herşeye çalışmıyorum da babamın bana harcamak için verdiği harçlığı ona bitirdim dedim bilinmedik ucuz pansiyon gibi bir yerde kalmaktan güvenli yer kızım için az sabır edeyim. Ama sağolsun yşne de mecbur değildi ama beni umutlandırdı ne olacak bizde kal ev bulamazsan sokakta bırakmam seni dedi. Tavırları çok zalimceydi ben çaresizdim. Ondan artık dayanamadığım için anlaşmalıyla razı oldum kendime nafaka istemedim sadece 50bin tazminat ve çocuğa 750 nafaka. Zamanım ve fırsatım olsaydı üstüne giderdim belki ama o evden biran önce çıkmam için ve babamı da daha fazla üzmemek adına hızlıca bitirdim adli tatil başlamadan 😔
Anlaşmalı olduğu daha iyi olmuş bence,yıpratıcı oluyor çekişmeli..çocuk için de iyi.
Ya Allah kimseyi kimsenin kapısına bırakmasın her zaman bunu söylerim,çok zor

Eli kulağındadır canım cuma vereceğim demiş avukatıma da ne yaptığını pek bilmiyor daha avukatın adını bana sorduruyor öküz.
Anlamadım canım,yani senin dava dilekçne cevap geldi mi gelmedi mi
Cuma günü neyi verecek

Onun avukatı yok mu ?
Uyaptan görebilir taraf bilgilerini
Avukatı yok cimri öküz parası gitmesin diye eniştesi bakıyor. Arkadaşıyla mesaj göndermiş bana avukatın adını numarasını sormuş bu kadar sorumsuz bir insan düşündükçe sinir oluyorum. Avukatımla konuştuğunda da karşı dava açacağım Cuma günü demiş ama hiç bir değişiklik yok şuan.

Avukatı yok cimri öküz parası gitmesin diye eniştesi bakıyor. Arkadaşıyla mesaj göndermiş bana avukatın adını numarasını sormuş bu kadar sorumsuz bir insan düşündükçe sinir oluyorum. Avukatımla konuştuğunda da karşı dava açacağım Cuma günü demiş ama hiç bir değişiklik yok şuan.
Enişte mi bakıyor ajajajajkskdkfkfk.

Aynen canım bu adamın 7bin aylık geliri var bide para meselesi yüzünden düştüğü hallere bak rezil herif 😂
Ben çalışıyorum, çocuklar var bakılacak, akrabaya ne versem kabul etmiyor, etse de gönülsüz, bir gün gelir bir gün gelmez. Sen bu davayı alırsın bence. :KK70:

Ben çalışıyorum, çocuklar var bakılacak, akrabaya ne versem kabul etmiyor, etse de gönülsüz, bir gün gelir bir gün gelmez. Sen bu davayı alırsın bence. :KK70:
Ya canım alıcam zaten almasına savcılığa suç duyurusunda da bulunulan rezil herif işinden de olsun ağzı dili bi yansın hak nasıl yeniyor görsün velakin avukatım mahkeme sonucu istediğin miktar çıkmayabilir, çıksa da şimdiki kadar değerli olmaz o miktar diyor da bilmiyorum ya benim avukat da bir garip benim tarafımda mı karşı tarafta mı anlamıyorum ben daha çok mücadele ediyorum sanki kazanmak için 😂😂

Aslında en iyisi çocuk gelişimi okuyan güvenilir bir genç bulmak sen ne kadar kazanıyorsun sorması ayıp
Çok iyi kazanamıyorum, ama şöyle bir durum var ki bu kadınlar canını üzüp dışarda daha iyi bir iş de bulmuyor. Saygı duymakla beraber akşama kadar evde napıyorlar çözemiyorum. Ben 3 ay karantinada çıvdıvmıştım.

Ya canım alıcam zaten almasına savcılığa suç duyurusunda da bulunulan rezil herif işinden de olsun ağzı dili bi yansın hak nasıl yeniyor görsün velakin avukatım mahkeme sonucu istediğin miktar çıkmayabilir, çıksa da şimdiki kadar değerli olmaz o miktar diyor da bilmiyorum ya benim avukat da bir garip benim tarafımda mı karşı tarafta mı anlamıyorum ben daha çok mücadele ediyorum sanki kazanmak için 😂😂
Avukat ne demek istiyor anlaşmaya mi dönsün istiyor yoksa tazminat konusunda umitlenme mi diyor..Benimki 60 bin istedi çıksa çıksa 15-20 anca çıkar demişti.Bugunun 15-20 bini dava bittiğinde bayağı değer kaybeder bu doğru

Avukat ne demek istiyor anlaşmaya mi dönsün istiyor yoksa tazminat konusunda umitlenme mi diyor..Benimki 60 bin istedi çıksa çıksa 15-20 anca çıkar demişti.Bugunun 15-20 bini dava bittiğinde bayağı değer kaybeder bu doğru
Ümitlenme diyor bizim bide evlilik kısa ve çocuk yok. Girdik bir yola bakalım sonumuz hayr olsun. Benimki 300 istedi ama 30 bin çıksa yeter herhalde. Artık adalet de çok adaletsiz sen adamı çek onca zaman sana neler yaşatsın paran zamanın gençliğin gitsin kıymeti 30 bin şaka gibi ama komik değil.😕

Ümitlenme diyor bizim bide evlilik kısa ve çocuk yok. Girdik bir yola bakalım sonumuz hayr olsun. Benimki 300 istedi ama 30 bin çıksa yeter herhalde. Artık adalet de çok adaletsiz sen adamı çek onca zaman sana neler yaşatsın paran zamanın gençliğin gitsin kıymeti 30 bin şaka gibi ama komik değil.😕
300 bayağı istemiş,gerçi vukuat çok olunca 🙄 hakkını alırsın inşallah canım

X