Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Ohooo sizinki yine iyiymiş. Arkadaşımda da bağımlı kişilik bozukluğu vardı, tabi ki adam bunu çok iyi kullanıyordu. Ve kavgaları çok daha sertti. Fiziksel şiddet doğrudan yoktu, sadece bir gün sandalye fırlatmış adam, bir de sigara. Kadının canına ne zaman tak ediyor, adam kuzuya dönüyordu, kadın kendini güçlü hissediyordu o yalvarırken ama ne zaman kendini geri çekse ona da bir haller oluyordu. Sen çok iyi durumdasın. Sağlıklı bir insansın, sağlıklı düşünüyorsun. Arkadaşım gibi insanlar bulunmaz nimet bu tipler için, senin gibisine çatmak büyük şanssızlık olmuş onlara. ☺️ Ha birşey diyeyim mi, bu adamın annesi de oğlu gibi birine katlanmış yıllarca, işi biliyor yani, böyle durumlarda bir lafı ile geri çekiyordu adamı.
Anladım ya bu durum elbette daha karmaşık ve zor. Birde şunu diyemiyorum madem öyle niye duruyorsun uzaklaşamıyorsun vs. işte hasta filan ama genede manipüle ediyorlar resmen adım adım satranç oynar gibi insanın iliğine kemiğine yapışıyorlar. Evet çok haklısın oğlu böyle olanında genelde kocası o şekilde oluyor maalesef işte bu yüzden zannediliyor ki ben katlandım niye bir başkası katlanmasın çok iğrenç bir zihniyet ama var hala. Umarım arkadaşın şu an çok daha iyidir ve kurtulur şu yaratıktan bir an önce

Anladım ya bu durum elbette daha karmaşık ve zor. Birde şunu diyemiyorum madem öyle niye duruyorsun uzaklaşamıyorsun vs. işte hasta filan ama genede manipüle ediyorlar resmen adım adım satranç oynar gibi insanın iliğine kemiğine yapışıyorlar. Evet çok haklısın oğlu böyle olanında genelde kocası o şekilde oluyor maalesef işte bu yüzden zannediliyor ki ben katlandım niye bir başkası katlanmasın çok iğrenç bir zihniyet ama var hala. Umarım arkadaşın şu an çok daha iyidir ve kurtulur şu yaratıktan bir an önce
Arkadaşımın annesi eşinden boşanmış yıllar evvel, ama bu adamın annesi oturmuş çekmiş. Paşama göre kadın dediğin anası gibi olmalı, kadın dediğin sürünmezse makbul olmaz. Sanki kendi erkek gibi işe yarıyordu da.. 😒 Öff..

Çok sağol canım benim Allah razı olsun ❤️ o kadar haklısın ki mesajları gördüğüm an mahvoldum seni çok özledim aşkım falan filan inşaat mühendisi eşim onun firmasında çalışıyor kadın aynı zamanda o da evli ben Türkiye ye döndükten sonra araştırdım buldum kocasını herşeyi anlattım delillerim de vardı kadın hem işten kovuldu hem kocasıyla boşanıyorlar ama benim içim soğumadı asıl intikam almak istediğim kişi kocam ama çocuklarım için sakin kalmaya çalışıyorum. Evet yurtdışı işleri zorlaştırıyor ama durumlar benim lehime karşı tarafta itiraz etmeyecek oğlum küvözdeylen geldiğinde ikimizde yıpranmıştık ve öyle anlaşıldı o yüzden anında karara bağlanılır diyorlar ama bakalım..
Selam delilleriniz birlikte görüntülenmeleri miydi.İşten kovulma nasıl oldu ,patronla mı konuştunuz yoksa şikayet avukat vs ile mi oldu ,benim de başımda da yöntem öğrenmek için ,cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz

Selam delilleriniz birlikte görüntülenmeleri miydi.İşten kovulma nasıl oldu ,patronla mı konuştunuz yoksa şikayet avukat vs ile mi oldu ,benim de başımda da yöntem öğrenmek için ,cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz
Canım neler yoktu ki. Mesajlaşmalarının ekran görüntüleri,telefon konuşmasının ses kaydı ve hani telefonlarda bir uygulama oluyor ya hesap makinesi görünümlü galeri,ha işte ondan ilk başta şüphelenmedim ama telefonda iki farklı hesap makinesi olduğunu gördüm birine tıklayınca orda gezdikleri fotoğraflar vardı birlikte el ele göz göze fotoğraflar çekmişler falan. Onların hepsini biriktirdim sonra kadın eşimle aynı ofiste çalıştığı için oranın patronuyla konuştum kimlerle çalıştığınızın farkında mısınız diye. Eşim eskiden orada olduğu için ordan benimde tanıdığım birkaç kişi vardı onlar haberi ulaştırdılar kovuldu şeklinde. Kadının Instagram hesabını da aldım aynı kişilerden, eşiyle ortak kullandıkları bir hesap varmış ordan ulaştım adama da gerçi bunu yapmaya biraz çekindim ama anlık bir cesaret geldi yaptım işte,adam çekişmeliye çevirmiş davayı kadını uğraştıracak yani:)

Canım geri dönme bence ne olursa olsun. O özürler boşa biliyorsun bir yapan gene yapar. Ne güzel ailen sana gel demiş gitmişsin keyiflice kalıyorsun onların yanında. Genede seçimlere saygım vardır ama bence gitme ne olursa olsun. Benimde bebişim var korktum geri dönmedim ve durumumuz ortada işte avukat araştırıyorum. Bebişim var o ne olacak diye düşünme. Seni döven o minicik masumu da döver canım 😔.
Evet öyle yapcam dönmeyi düşünmüyorum,ikizlerime birşey yaparsa dayanamam Allah korusun

Aman canım çocuk deme şimdi gelirler böyleydi madem niye çocuk yaptın demeye çocuklar erkeklerin malı ya millet gidip Kıbrıs'a babasız tüp bebek yaptırmıyor çünkü.Dik duralım evlatlarımıza mis gibi yaşayalım evlatlar babasız pekala buyur Allah annesiz bırakmasın 😊
Ben evlat aşkı yüzünden yapıyor zannediyordum başka bir kusuru yoktu çünkü. Bende asabiydim anne olamadığım için zaten bilmiyorum düşünemedim öyle bir babaları olacağına hiç olmaması daha iyiymiş

Canım neler yoktu ki. Mesajlaşmalarının ekran görüntüleri,telefon konuşmasının ses kaydı ve hani telefonlarda bir uygulama oluyor ya hesap makinesi görünümlü galeri,ha işte ondan ilk başta şüphelenmedim ama telefonda iki farklı hesap makinesi olduğunu gördüm birine tıklayınca orda gezdikleri fotoğraflar vardı birlikte el ele göz göze fotoğraflar çekmişler falan. Onların hepsini biriktirdim sonra kadın eşimle aynı ofiste çalıştığı için oranın patronuyla konuştum kimlerle çalıştığınızın farkında mısınız diye. Eşim eskiden orada olduğu için ordan benimde tanıdığım birkaç kişi vardı onlar haberi ulaştırdılar kovuldu şeklinde. Kadının Instagram hesabını da aldım aynı kişilerden, eşiyle ortak kullandıkları bir hesap varmış ordan ulaştım adama da gerçi bunu yapmaya biraz çekindim ama anlık bir cesaret geldi yaptım işte,adam çekişmeliye çevirmiş davayı kadını uğraştıracak yani:)
Fbı gibi kadınsın ya hayranlıkla okudum🤭
O hesap makinesi nasıl oluyor ya🤔

Geldi gelmez olur mu. Ben mesajları gördüğümde nasıl aklıma geldi o an bilmiyorum ama ss aldım bir sürü kendime attım onun telefonundan da sildim uçağa binmeden önce birkaç tanesini attım öfkemi kusan ve Türkiye ye döndüğümü belirten bir mesaj attım sonra da telefonu kapadım, 2 gün sonra da o döndü kapıyı açmadım kapıdan bir sürü şey söylendi pişman olduğunu falan söyledi,bende sadece boşanıcam senden diyip yolladım o kadar. Sonra bir kere mesajlaştık sadece. Ondan birkaç gün sonra erken doğum yaptım zaten sezeryana alındım,zorlu bir ameliyat oldu kısa bir süre yoğun bakımda kaldım o sırada gelmiş yine, bebeğim de küvözde idi zaten o otelde kaldı bende evde hergün gidiyorduk hastaneye beraber bebeği görmeye o sırada karar verdik zaten anlaşmalı boşanmaya oğlumu eve getirdikten sonra da gitti yine bu kadar işte.
En iyisini yapmışsın canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşımın annesi eşinden boşanmış yıllar evvel, ama bu adamın annesi oturmuş çekmiş. Paşama göre kadın dediğin anası gibi olmalı, kadın dediğin sürünmezse makbul olmaz. Sanki kendi erkek gibi işe yarıyordu da.. 😒 Öff..
Bu kafalar bi bitsin hooffff ya aynısı başımdaydı tiksiniyorum artık yeminle.Benim kv olacakta o kafadaydı ben çektiysem sende çekersin dedi bana. Ben senin oğluna bakıcılık yapmak zorunda değilim sahtekarlar annem babam bu zamana kadar zahmetler çekip büyütüp okutup senin aklı yerinde olmayan oğluna boyun eğeyim diye meslek sahibi etmediler dedim.

Ayy dediğin gibi evet bunu diyenlerinde pabucumun kenarı bile olamaması.

Arkadaşında aynen annesi gibi boşansın bu aklı yerinde olmayandan. Yoksa bunlar bitecek gibi değil.

Evet öyle yapcam dönmeyi düşünmüyorum,ikizlerime birşey yaparsa dayanamam Allah korusun
Evet öyle gerçekten Allah korusun. Bundan sonra bebişlerinizle güzel bir hayat sizi bekliyor inşallah 😊. Bende hamile kalmadan önce hep ikizlerim olsun istemiştim daha doğrusu evlenmeden önce hayattaki hayallerimden biriydi. Yani hayalimi yaşıyorsunuz bu açıdan bakınca 😊. Benim ikizlerim yok ama minnoşum oldu 🌸. Çok şükür mis kokuluma bundan sonra onun için çabalıyorum böyle düşünüyorum. Hayırlısı olsun tüm boşanma aşamasında olan ve boşananlarımız için.

Evet öyle gerçekten Allah korusun. Bundan sonra bebişlerinizle güzel bir hayat sizi bekliyor inşallah 😊. Bende hamile kalmadan önce hep ikizlerim olsun istemiştim daha doğrusu evlenmeden önce hayattaki hayallerimden biriydi. Yani hayalimi yaşıyorsunuz bu açıdan bakınca 😊. Benim ikizlerim yok ama minnoşum oldu 🌸. Çok şükür mis kokuluma bundan sonra onun için çabalıyorum böyle düşünüyorum. Hayırlısı olsun tüm boşanma aşamasında olan ve boşananlarımız için.
Bende hep hayal ederdim ama bakımı öyle değilmiş:KK70:
Sizde bebişinizle çok mutlu olun inşallah 🙏

Fbı gibi kadınsın ya hayranlıkla okudum🤭
O hesap makinesi nasıl oluyor ya🤔
Bunu iltifat olarak alıyorum 🤣Canım şimdi hesap makinesi görünümlü bir uygulama var kimse şüphelenmesin diye üzerinde hesap makinesi yazıyor sende oraya gizli fotolarını videolarını veya dosyalarını falan koyuyorsun ücretli sanırım, ama benim salak iki hesap makinesini de aynı sayfaya koymuş normal bildiğimiz hesap makinesini de aynı yere koymuş yani , bende bu uygulamayı bildiğimden şüphelendim ve baktım.

Bunu iltifat olarak alıyorum 🤣Canım şimdi hesap makinesi görünümlü bir uygulama var kimse şüphelenmesin diye üzerinde hesap makinesi yazıyor sende oraya gizli fotolarını videolarını veya dosyalarını falan koyuyorsun ücretli sanırım, ama benim salak iki hesap makinesini de aynı sayfaya koymuş normal bildiğimiz hesap makinesini de aynı yere koymuş yani , bende bu uygulamayı bildiğimden şüphelendim ve baktım.
Vay be, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi helal olsun ha.Peki sen onları ordan nasıl aldın ki? Bide kadının eşiyle gorustun mu mesaj mı attın ben ona cesaret edemezdim sanırım ☺️

Harikasın canım,özelden nasıl msj atılıyor burda acaba özel yazmak istedim bişeyler ama

Vay be, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi helal olsun ha.Peki sen onları ordan nasıl aldın ki? Bide kadının eşiyle gorustun mu mesaj mı attın ben ona cesaret edemezdim sanırım ☺️
Bildiğin kendime yolladım, diğerlerinin ekran görüntüsünü alıp yine kendime attım. Onun telefonundanda sildim hepsini. Bide ona ben söylemiştim böyle bi uygulama varmış hayatım ne ilginç dimi falan diye yoksa kendi zeka seviyesi yetmezdi gerizekalının:KK70: mesaj attım baktım adam dalga mı geçiyorsunuz hanfendi falan diyince birkaç görüntü attım daha fazlası var elimde dedim falan filan o kadar filmi boşuna izlemedik:KK70: cidden böyle gülüyorum ama içim yandı bunları yaparken.Ama yapmam lazımdı.

Bildiğin kendime yolladım, diğerlerinin ekran görüntüsünü alıp yine kendime attım. Onun telefonundanda sildim hepsini. Bide ona ben söylemiştim böyle bi uygulama varmış hayatım ne ilginç dimi falan diye yoksa kendi zeka seviyesi yetmezdi gerizekalının:KK70: mesaj attım baktım adam dalga mı geçiyorsunuz hanfendi falan diyince birkaç görüntü attım daha fazlası var elimde dedim falan filan o kadar filmi boşuna izlemedik:KK70: cidden böyle gülüyorum ama içim yandı bunları yaparken.Ama yapmam lazımdı.
Sana özelden yazdım cnm bak ona😍

X