• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşananlar Kulübü...

Tatlim ben asla bir yuvanin bozulmasi taraftari degilim..ama bir iliski bir yuvanin ici gercekten kangren olmus durumda ise kesilmesi lazim..senin anlattiklarina bakilirsa lutfen hic vakit gecirmeden bitir..hatta arkana bile bakma tatlim..unutma hep sunu de kendine..ben degerliyim ve beni hic kimseler uzemez....EFT ile ilgilenen birisiyim..bunun cok yararlarini goruyorum..burada minasera ile EFT kösem var biraz oku ve su ic sıkıntılarını
EFT yontemi ile de bir nebze hafiflet olurmu...sana suan karsidan verebilecegim en buyuk destek bu tatlim....gorusmek uzere
sakın uzme kendini hatta ..ASLAAAAAAAAAAA
doğru söylüyorsun minaseracım ailemiz tam kangren oldu gerçi bizden önce eşimin ailesi kangrendi,inan öyle tuhaf insanlarki kimseye güvenmeyen,herkesin yalan söylediğini zanneden,kompleks bir aile.artık kurtulduğuma şükredicem.onlara birşeylerin açıklamasını yapmaktan yorulmuştum.yine de bu süreç yıpratıcı,öpüyorum senia.s.a.s.

Çok haklısın valla öyle hoşuma gidiyorki orda bekar yazması.:sm_cool:Onun zevki bile bi başka.Sanki kaybettiğin yılları geri almak gibi.:dance:
hoşgeldin sessizce,artık medeni durumunu değiştirebilirsin gerçi ben boşanmayı beklemedim ama...bundan sonraki hayatında mutluluklar senin olsun.

arkadaslar sureklı nete gıremıyorum ama sızlerın yazdıklarını okuyorum acınca....tesekkur edıyorum bana cevap yazma lutfunu gösteren arkadaslarıma....evet bızler bazı seylerı bıre bır yasadık dısarıdan herhangı bırının bunları anlaması cok zor....ne derler?.. yasayan bılırmıs bazı seylerı,bızım durumumuzda böyle...ben ayrılalı 7 yıl oldu ama yasadıklarımı ustumden atmak cok zor oldu acıkcası....neler var anlatılacak bılsenız ....ben hafızamı bıle kaybettım yasadıgım agır depresyonda....cınnet nasıl olur kı derdım bunu yasadım ...allah kımseye yasatmasın....ıste zaten o gun bılıncım yerıne geldıgınde bu ıs bıtsın böyle bıtecegıne mahkemeyle bıtsın dedım..ve avukatı aradım...ıyı kı aramısım...benım sorunum şuydu:aslında ben ayrılmak ıstıyordum ama esım ıkı eslı bır hayat yasamak ıstıyordu ve benı bırakmıyordu...benım o sıkıntıları yasayısım bu yuzden oldu zaten yoksa aldatması fılan umurumda degıldı artık sevgısı bıtmıstı,benı bırakmayısı bende cok agır hasarlara yol actı....ama sımdı ıyıyım cok sukur...cocuklarım buyudu ıyıce, calısıyorum,yenıden evlenmek mı asla dıyorum....sımdılık bu kadar yazayım da basınız agrımasın okurken.....sevgıyle kalın....

arkadaslar sureklı nete gıremıyorum ama sızlerın yazdıklarını okuyorum acınca....tesekkur edıyorum bana cevap yazma lutfunu gösteren arkadaslarıma....evet bızler bazı seylerı bıre bır yasadık dısarıdan herhangı bırının bunları anlaması cok zor....ne derler?.. yasayan bılırmıs bazı seylerı,bızım durumumuzda böyle...ben ayrılalı 7 yıl oldu ama yasadıklarımı ustumden atmak cok zor oldu acıkcası....neler var anlatılacak bılsenız ....ben hafızamı bıle kaybettım yasadıgım agır depresyonda....cınnet nasıl olur kı derdım bunu yasadım ...allah kımseye yasatmasın....ıste zaten o gun bılıncım yerıne geldıgınde bu ıs bıtsın böyle bıtecegıne mahkemeyle bıtsın dedım..ve avukatı aradım...ıyı kı aramısım...benım sorunum şuydu:aslında ben ayrılmak ıstıyordum ama esım ıkı eslı bır hayat yasamak ıstıyordu ve benı bırakmıyordu...benım o sıkıntıları yasayısım bu yuzden oldu zaten yoksa aldatması fılan umurumda degıldı artık sevgısı bıtmıstı,benı bırakmayısı bende cok agır hasarlara yol actı....ama sımdı ıyıyım cok sukur...cocuklarım buyudu ıyıce, calısıyorum,yenıden evlenmek mı asla dıyorum....sımdılık bu kadar yazayım da basınız agrımasın okurken.....sevgıyle kalın....

Tabiki canim ya...bu duygulari yasayan tadan bilir...vucudun herhangi bir organinin agrisi degilki...bir agri kesici ile bir kac saat icinde önlemi alinsin...hayat bölünüyor...akiş gecici sure duruyor vb. durumlar...neyseki artik hepimiz bilinci bireyleriz..buyuk sarsıntılardan gectik...cok sukur toparlandık..ayrilma aşamasinda olan tum arkadaslarima da en derinden kolayliklar diliyorum...en az hasarlarla atlatmalarini diliyorum

sevgimle

selam güzel bayanlarr... bugün çok sevindiğim bir gelişme oldu iş görüşmesine gittim olumluyduuu dua edin inş. olurr....

selam güzel bayanlarr... bugün çok sevindiğim bir gelişme oldu iş görüşmesine gittim olumluyduuu dua edin inş. olurr....

ooo..cok sevindim..hayirlisi olsun tatlim..is hayati sana iyi gelecek...hem kafan dagilacak hem de ekonomik olarak kendine bir refah gelecek...hadi bakalim
mutlu haberlerini bekliyoruzzzz

Canım inşallah,dualarım seninle.Çok yerinde bi karar vermişsin.Çalışmanın sana her açıdan faydası olacaktır.Bol şans.:1hug:

hayırlı olur inş.... çok sevindim arkadaşım çalışmak en iyi psikoterapi:))
kafan dağılıyo kendine güvenin geliyo.. haberlerini bekliyoruz

iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum... 4 sene daha calışsam ssk günüm doluyor zaten..bugün aramadılar bakalım bekliyecez... baya umutluyum inşallah olur...10 senedir iş ortamından uzaktayım aslında zorlanıcam gibi geliyor... ama bunu BAŞARACAĞIMMMMM... BAŞARACAĞIMMMMM ... hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakın ...

iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum... 4 sene daha calışsam ssk günüm doluyor zaten..bugün aramadılar bakalım bekliyecez... baya umutluyum inşallah olur...10 senedir iş ortamından uzaktayım aslında zorlanıcam gibi geliyor... ama bunu BAŞARACAĞIMMMMM... BAŞARACAĞIMMMMM ... hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakın ...
Canımsın,bu çok iyi haber 4 sene dediğin ne ki.:dance:Her bakımdan rahata kavuşursun ne güzel.Güzel haberlerini alırız inşallah.:1hug:Herşey çok güzel olucak senin için eminim.Yeni,mutlu yaşamının başlangıç günleri olsun bunlar.Sevgiyle.:1hug:

arkadaşlar bende artık boşanma kararı aldım nihayet özgürlüğüme kavuşacağım sakın ola kendinizi ezik hissetmeyin lütfen mutluluk bizimde hakkımız

a.s.a.s.caeliacım oğlun varmış allah bağışlasın...Çok iyi düşün derim ama sorunlarla dolu bi evde evlat yetiştirmek de zordur... bizim cocuğumuz olmadığı için benim karar vermem cabuk oldu... ALAH YARDIMCIN OLSUN... KENDİNİ YIPRATMA , UMURSAMAZ GÖRÜN, ASLA VE ASLA EŞİN AĞLADIĞINI GÖRMESİN , SEN DİMDİK GÖRÜNDÜKÇE O DAHA ÇOK KAHROLACAK...SEVGİLERİMLE KENDİNE VE OĞLUŞUNA İYİ BAK CANIM..

ara ara boşananlar kulubü nü takip eder dururdum. içimden hep tebrik etmek geçer, boşanmak gibi güç isteyen bir kararı veren herkezi tebrik ediyorum. herşeye yeniden başlamak son dönemlerde sıkça düşündüğüm birşey oldu. evliliğim bir çıkmaz da Allah herkez için hayırlısını versin. şimdilik aday adayıyım :uhm:

Değerli arkadaşlarım yönetimin aldığı kararlar doğrultusunda başlığın içeriğindeki selam, kelam, nasılsın, hoşgeldin,hoşbuldum ,teşekkür ettim bende sana teşekkür ettim tarzı mesajlar silinmiştir ve bu uygulama devam edecektir..
Teşekkürlerimizi teşekkür et butonlarından, beğenilerimiz terazi resmindeki rep butonlarından yapmanız rica olunur..
Herşey daha iyi bir paylaşım platformu için.
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum
sevgiyle kalın a.s.

arkadaşlar nerdesiniz yaa...kendiimi çok yalnız hissetmeye başladım ben...boşanınca sizde bu duyguyu yaşadınız mı?:teselli:

sevgili deliböcek bende boşanalı 3.haftaya girdim kolay olmuyor tabi ama bir an öyle bişey oluyorki insanın gözü kararıyor gücü kalmıyor artık dayanmaya ve o anda ağzından dökülüveriyor senden ayrılmak istiyorum cümleleri severek hemde:(

Bende aranıza katıldım gerçi ben sizin kadar yeni değilim ama, 4 yılı devirdim.severek ayrılmak kadar acı birşey yok hele birde arada 2 çocuk varsa, ben çok acısını çektim ama zaman, zaman herşeyin ilacı. Çok ağladım intiharın eşiğinden döndüm ama sonra" ben kim oluyorumda dünya ya gelmelerine sebep olduğum 2 varlığı annesiz kalmaya mahkum ediyorum" diye düşündüm ve hayata iki elle sarıldım.Zamanla anladım ki kimse için hayatına son vermeye değmezmiş ve keşke sorunlar başladığı anda ayrılsaydım diye çok kez kendime isyan ettim. Şimdi ardıma bakmadan terk edip gittiğim annem benim sağ kolum belkide o olmasa psikolojik destek almadan atlatamazdım bu yaşadıklarımı.Şimdi artık sadece tek hedefim yavrularıma iyi bir gelecek vermek için savaşmak.Şuda varki kocalar boşanınca çocuklarıda boşuyorlar benimki öle yaptı diğerleri nasıl bilmem.

eminim çok zor günler geçirmişinizdir ALLAH yar ve yardımcınız olsun ben evliyim şükür iyide gidiyor eşim seneye güneydoğuya gidecek ben neyaparım diye düşünüyorum sizlere bol sabırlar dilerim

Back
X