- Konu Sahibi animamundi
Her ne kadar artık nüfus cüzdanımızda bekar yazsa da biz farklıyız,öyle değil mi arkadaşlar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru söylüyorsun minaseracım ailemiz tam kangren oldu gerçi bizden önce eşimin ailesi kangrendi,inan öyle tuhaf insanlarki kimseye güvenmeyen,herkesin yalan söylediğini zanneden,kompleks bir aile.artık kurtulduğuma şükredicem.onlara birşeylerin açıklamasını yapmaktan yorulmuştum.yine de bu süreç yıpratıcı,öpüyorum senia.s.a.s.Tatlim ben asla bir yuvanin bozulmasi taraftari degilim..ama bir iliski bir yuvanin ici gercekten kangren olmus durumda ise kesilmesi lazim..senin anlattiklarina bakilirsa lutfen hic vakit gecirmeden bitir..hatta arkana bile bakma tatlim..unutma hep sunu de kendine..ben degerliyim ve beni hic kimseler uzemez....EFT ile ilgilenen birisiyim..bunun cok yararlarini goruyorum..burada minasera ile EFT kösem var biraz oku ve su ic sıkıntılarını
EFT yontemi ile de bir nebze hafiflet olurmu...sana suan karsidan verebilecegim en buyuk destek bu tatlim....gorusmek uzere
sakın uzme kendini hatta ..ASLAAAAAAAAAAA
hoşgeldin sessizce,artık medeni durumunu değiştirebilirsin gerçi ben boşanmayı beklemedim ama...bundan sonraki hayatında mutluluklar senin olsun.
arkadaslar sureklı nete gıremıyorum ama sızlerın yazdıklarını okuyorum acınca....tesekkur edıyorum bana cevap yazma lutfunu gösteren arkadaslarıma....evet bızler bazı seylerı bıre bır yasadık dısarıdan herhangı bırının bunları anlaması cok zor....ne derler?.. yasayan bılırmıs bazı seylerı,bızım durumumuzda böyle...ben ayrılalı 7 yıl oldu ama yasadıklarımı ustumden atmak cok zor oldu acıkcası....neler var anlatılacak bılsenız ....ben hafızamı bıle kaybettım yasadıgım agır depresyonda....cınnet nasıl olur kı derdım bunu yasadım ...allah kımseye yasatmasın....ıste zaten o gun bılıncım yerıne geldıgınde bu ıs bıtsın böyle bıtecegıne mahkemeyle bıtsın dedım..ve avukatı aradım...ıyı kı aramısım...benım sorunum şuydu:aslında ben ayrılmak ıstıyordum ama esım ıkı eslı bır hayat yasamak ıstıyordu ve benı bırakmıyordu...benım o sıkıntıları yasayısım bu yuzden oldu zaten yoksa aldatması fılan umurumda degıldı artık sevgısı bıtmıstı,benı bırakmayısı bende cok agır hasarlara yol actı....ama sımdı ıyıyım cok sukur...cocuklarım buyudu ıyıce, calısıyorum,yenıden evlenmek mı asla dıyorum....sımdılık bu kadar yazayım da basınız agrımasın okurken.....sevgıyle kalın....
selam güzel bayanlarr... bugün çok sevindiğim bir gelişme oldu iş görüşmesine gittim olumluyduuu dua edin inş. olurr....
Canım inşallah,dualarım seninle.Çok yerinde bi karar vermişsin.Çalışmanın sana her açıdan faydası olacaktır.Bol şans.:1hug:selam güzel bayanlarr... bugün çok sevindiğim bir gelişme oldu iş görüşmesine gittim olumluyduuu dua edin inş. olurr....
selam güzel bayanlarr... bugün çok sevindiğim bir gelişme oldu iş görüşmesine gittim olumluyduuu dua edin inş. olurr....
Canımsın,bu çok iyi haber 4 sene dediğin ne ki.:dance:Her bakımdan rahata kavuşursun ne güzel.Güzel haberlerini alırız inşallah.:1hug:Herşey çok güzel olucak senin için eminim.Yeni,mutlu yaşamının başlangıç günleri olsun bunlar.Sevgiyle.:1hug:iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum... 4 sene daha calışsam ssk günüm doluyor zaten..bugün aramadılar bakalım bekliyecez... baya umutluyum inşallah olur...10 senedir iş ortamından uzaktayım aslında zorlanıcam gibi geliyor... ama bunu BAŞARACAĞIMMMMM... BAŞARACAĞIMMMMM ... hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakın ...