BOŞANAN VEYA YAKINI BOŞANAN VARSA YARDIMCI OLABILIR MI?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Moonlight_77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
21
16
3
24
2 ablam var ikisinin hayatı birbirinin tam tersi
Boşanan ablam bizde kalıyor 7 yaşında bir oğlu var, diğer ablamda evli. Ev kira maddi olarak dayanak yok, bizde kalan ablam çalışmak zorunda kocada bir şey yok, babamdan da kalan bir şey yok ablamın bir mesleği de yok, berbat bir evliliği oldu, eşi cocuguyla toplasan 1 saat vakit geçirmemistir, eşi ve ailesi ona çok hakaret etti gençligini dogru duzgun yasayamadi, ablam cok iyi bir insandi. Becerikliydi ve çok sadık bir insan gercekten o kadar hakkina girildi ki bu evlilikte yazık oldu ona ve cocuguna.. ama sorun bu degil sorun ablamin diger ablami ve bizi sevmemesi tuhaf tuhaf hareketler yapiyor, psikolojisi hiç iyi degil geçmisi kabullenmiyor ve nefret kusuyor bazen biliyorum kalbi temiz, yasaması gereken guzel seyler elinden cekip alındı ve maddi olarakta iyi degil yani bu durumda ne yapabilirim nasil davranmam gerekiyor, kendim nisanliyim ilerde evlenip gidicem, ceyiz dugun kina hicbir sey sey yapasim gelmiyor ablam bu haldeyken icimden bir sey gelmiyor, calisicam isten cikmistim yeni bir ise giricem kira falan vericem ablam birikim yapabilsin diye, ama ablam bikmis hayattan ne yapmam lazim bilmiyorum artik, bunaldim sıkıldım bende icimi dokeyim dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back