Boşanan kadınlara sorum

simavlak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
1
0
30
Ben eşimden boşandım 1 seneye yakın oldu. İş ortamında veya dışarda. Evli arkadaşlarım. Beni disliyolarmis gibi geliyo birbirlerine gidiyorlar beni cagirmiyorlar yada bı aktivite yapıyorlar beni dahil etmiyorlar sizce benim eşim yok diyemi ?

Başka sebebi olabilir. Benim de boşanmış arkadaşlarım var ama hiç sorun olmuyor. Sadece eşlerle toplanınca kendileri gelmek istemiyorlar.

biri ile arkadaşlık kurmak, o kişinin medeni halinden bağımsızdır.
eşli görüşmeler yapıyorlarsa yalnız olacağınız için davet etmiyor olabilirler

Benim başıma gelmedi ama eskiden boşanmış şimdi yeniden evlenmiş olan bir arkadaşım anlatmıştı evli arkadaşlarının boşandıktan onunla görüşmekten çekindiklerini. Hatta sanki kocalarını çalacağım diye korkuyorlar demişti😅

Yok öyle birsey. Bir sebebi vardir. Seni disliyorlarsa zaten arkadaşın olmamislar.
Kendine boşanmış arkadaşlar bul. Daha iyi oluyor. Akşam gidip gelebiliyorsun, dışarı çıksan geç kalma derdi yok. Benzer sorunlar oluyor. Sık görüştüğüm Arkadaşlarımın hepsi boşanmış. Beraber tatile falan gidiyoruz.

Ben eşimden boşandım 1 seneye yakın oldu. İş ortamında veya dışarda. Evli arkadaşlarım. Beni disliyolarmis gibi geliyo birbirlerine gidiyorlar beni cagirmiyorlar yada bı aktivite yapıyorlar beni dahil etmiyorlar sizce benim eşim yok diyemi ?
Yani onların yanında sen tek kalcaksın ondandır. Belki de eşine güvenmeyenlet vardır

Malesef boşanmış kadına kocasını kapar gözüyle bakıyorlar . Yanlış anlamayın ama kamu tarzı ya da kurumsal iyi bir yer değilse selam bile vermemek için direnirler. Bu insanlık meselesi benim çalıştığım yerde daha geçen hafta sohbet ettiğim bir hanım ben de 1 sene oldu boşanalı dedim hiç aklımın ucundan bile geçmedi onunla alakalı en ufak bir şey çünkü ne geçebilir yani ne mana değil mi ama ozguvensiz kadimlar sizi tehdit olarak görür

Zannediyorlardır ki siz kocalarını alıp kaçacaksınız. Var öyle düşünenler. Benim çok arkadaşım var bekarlarla görüşmek istemeyen/kocasını bekarların olduğu ortama sokmak istemeyen

Siz o arkadaş grubuyla nasıl tanıştınız? Evli çift olarak mı görüşmeye başladınız yoksa içlerinden biri eşinizin arkadaşı mıydı? Eski eşiniz ile görüşüyorlar mı? Yeni çevre edinin kendinize , bekar arkadaşlar bulun, bir yerden sonra çiftlerin arasında tek olmak can sıkıntısı yaratıyor.

Ortak arkadaşlar arada kalmak istemiyor da olabilir.
Çünkü çevremde bekar evli boşanmış pek çok arkadaşım var. Medeni hali kimseyi ilgilendirmiyor bizim kuşakta bence.
Ama mesela eşimin arkadaşı boşandı, kocası eşimin arkadaşıydı. Biz o sayede tanıştık. Şimdi valla belli ediyor onla görüşmemizi istemediğini ama ben yine de çocuklarımızı görüştürmek istediğimizde arıyorum. Bizde ben eski eşle eşim kendi arkadaşıyla görüşüyor. Biraz tercih durumlarına zorlanma oluyor ne yazık ki ortak arkadaşlarda. Öyle bir durum olabilir

Bence sorun medeni haliniz değil de direkt karakterinizle alakalidir. Yani açıkça söyleyeyim sizden hoşlanmıyorlardir. Olabilir kafalar uyuşmayabilir Ben tam tersi daha fazla yakınlık görmeye başladım boşandıktan sonra çevremden.

X