Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani onların yanında sen tek kalcaksın ondandır. Belki de eşine güvenmeyenlet vardırBen eşimden boşandım 1 seneye yakın oldu. İş ortamında veya dışarda. Evli arkadaşlarım. Beni disliyolarmis gibi geliyo birbirlerine gidiyorlar beni cagirmiyorlar yada bı aktivite yapıyorlar beni dahil etmiyorlar sizce benim eşim yok diyemi ?
Malesef boşanmış kadına kocasını kapar gözüyle bakıyorlar . Yanlış anlamayın ama kamu tarzı ya da kurumsal iyi bir yer değilse selam bile vermemek için direnirler. Bu insanlık meselesi benim çalıştığım yerde daha geçen hafta sohbet ettiğim bir hanım ben de 1 sene oldu boşanalı dedim hiç aklımın ucundan bile geçmedi onunla alakalı en ufak bir şey çünkü ne geçebilir yani ne mana değil mi ama ozguvensiz kadimlar sizi tehdit olarak görürBen eşimden boşandım 1 seneye yakın oldu. İş ortamında veya dışarda. Evli arkadaşlarım. Beni disliyolarmis gibi geliyo birbirlerine gidiyorlar beni cagirmiyorlar yada bı aktivite yapıyorlar beni dahil etmiyorlar sizce benim eşim yok diyemi ?
Siz o arkadaş grubuyla nasıl tanıştınız? Evli çift olarak mı görüşmeye başladınız yoksa içlerinden biri eşinizin arkadaşı mıydı? Eski eşiniz ile görüşüyorlar mı? Yeni çevre edinin kendinize , bekar arkadaşlar bulun, bir yerden sonra çiftlerin arasında tek olmak can sıkıntısı yaratıyor.Ben eşimden boşandım 1 seneye yakın oldu. İş ortamında veya dışarda. Evli arkadaşlarım. Beni disliyolarmis gibi geliyo birbirlerine gidiyorlar beni cagirmiyorlar yada bı aktivite yapıyorlar beni dahil etmiyorlar sizce benim eşim yok diyemi ?
Daha önce ilişkiniz nasıldı ?Ben eşimden boşandım 1 seneye yakın oldu. İş ortamında veya dışarda. Evli arkadaşlarım. Beni disliyolarmis gibi geliyo birbirlerine gidiyorlar beni cagirmiyorlar yada bı aktivite yapıyorlar beni dahil etmiyorlar sizce benim eşim yok diyemi ?
Ben eşimden boşandım 1 seneye yakın oldu. İş ortamında veya dışarda. Evli arkadaşlarım. Beni disliyolarmis gibi geliyo birbirlerine gidiyorlar beni cagirmiyorlar yada bı aktivite yapıyorlar beni dahil etmiyorlar sizce benim eşim yok diyemi ?