Boşanamiyorum yardim

Bebeğiniz Ekim ayında doğacak sanırım büyük ihtimal ekime kadar boşanmanız zor. Bu durumda çocugunz eşinizin üstüne kaydolabilir. Zor bi durum daha sonra da babasının başkası olduğunu kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Yine mahkeme vs. 2012 de açıldı boşanamadık diyorsunuz . 3 yıl boyunca bir daha dava açmak vs bunları araştırsaydınız keşke. Şimdi daha zor bi süreç sizi bekliyor

Peşine düşseydiniz gayet iyi anlardınız bence bu işlerden. Çok garip ya. Sizin hayatınız bu ve boşanmak istiyorsanız boşanmak için ne gerekiyorsa yapardınız yani. Boşanmak istiyorsunuz ama olayın peşini bırakıyorsunuz. Avukatla da mı görüşmediniz? Sizi neye dayanarak boşamamışlar?
Görusturmedi babam cok baski altinda yasadim. Babamin bana dedigi su oldu karsi tarafin sahitleri guzel konusmus bide demislerki birbirlerini seviyolardi aileleri kizi ayirdilar kocasindan. Yaa boyle bi sacmaliga avukatlar nasil inanabilio belkide babam beni kandirdi yalan soyledi bana.

Sonuclandi iste bosamadilar bizi sonra benim avukatim babamla anlasmis gibi 3 sene daha bosanamicami soyledi bu konularda bilgim olmadigini ve cahil oldugumu biliyorlar. Cunku gercekten avukatir davadir pek anlamam. Bende nasil olur ayri ulkelerdeyiz ve uzun suredir ayri yasioruz bosamalari lazim dedim.

Cahilim falan bunlar bahane 1,5 senedir berabermişsiniz bunca zaman neden dava açmadınız adını sanını bile bilmediğiniz Faraza bir avukatın lafıyla hareket ettiniz ki..

Başka bir adamın karısıyla beraber olurken kanına dokunmamış madem çocukta eşinizin soyadını alsın birşey olmaz sonra nüfustan düşürme Davası açar eşiniz ama tabi o da cahilse bilemiyorum

Görusturmedi babam cok baski altinda yasadim. Babamin bana dedigi su oldu karsi tarafin sahitleri guzel konusmus bide demislerki birbirlerini seviyolardi aileleri kizi ayirdilar kocasindan. Yaa boyle bi sacmaliga avukatlar nasil inanabilio belkide babam beni kandirdi yalan soyledi bana.

Şu an hamile olduğunuz için Türkiyeye gelip bu işlerin peşine düşme şansınz çok az o yüzden tekrar vekalet vs ne gerekiyorsa vererek dava açsanız doğum yaptıktan sonra kendiniz takip etseniz. Avukata belli bir ücret verirseniz davanızı öne almaya çalışırlar. Belki kimlik çıkmadan boşanabilirsiniz.

Cahilim falan bunlar bahane 1,5 senedir berabermişsiniz bunca zaman neden dava açmadınız adını sanını bile bilmediğiniz Faraza bir avukatın lafıyla hareket ettiniz ki..

Başka bir adamın karısıyla beraber olurken kanına dokunmamış madem çocukta eşinizin soyadını alsın birşey olmaz sonra nüfustan düşürme Davası açar eşiniz ama tabi o da cahilse bilemiyorum
Avukat babamin akrabasi adida sanida belli basindada belirttim. Herkesin kendi gorusu farklidir ama bende sevdigim insanla biseyler yasayamazmiyim kagitta evliyim diye.

Karsi taraf sevip ayni seyi yapip biriyle beraber oluor onu kimse suclamio ama ben bi kadin olarak yapinca suc oluyor. Insaniz tastanda degiliz duygularimiz hislerimiz var yaptim beraber oldum suanki sevdigimle.

Ama ben yardim istiyorum suanda sorularima. Elestiriyede acigim karsi degilim yanlis anlasilmasin. Ama daha cok suanda sorumun cevabini verebilecek birileri olsun istiyorum.

Şu an hamile olduğunuz için Türkiyeye gelip bu işlerin peşine düşme şansınz çok az o yüzden tekrar vekalet vs ne gerekiyorsa vererek dava açsanız doğum yaptıktan sonra kendiniz takip etseniz. Avukata belli bir ücret verirseniz davanızı öne almaya çalışırlar. Belki kimlik çıkmadan boşanabilirsiniz.
Insallah bu dediginizi yapicam sabah ilk isim konsoloslugu arayip bilgi almak olcak

Avukat babamin akrabasi adida sanida belli basindada belirttim. Herkesin kendi gorusu farklidir ama bende sevdigim insanla biseyler yasayamazmiyim kagitta evliyim diye.

Karsi taraf sevip ayni seyi yapip biriyle beraber oluor onu kimse suclamio ama ben bi kadin olarak yapinca suc oluyor. Insaniz tastanda degiliz duygularimiz hislerimiz var yaptim beraber oldum suanki sevdigimle.

Ama ben yardim istiyorum suanda sorularima. Elestiriyede acigim karsi degilim yanlis anlasilmasin. Ama daha cok suanda sorumun cevabini verebilecek birileri olsun istiyorum.

Farkındaysanız ben size seçmiş olduğunuz yaşam biçimine tek laf etmedim.. Zira beni ilgilendirmez herkes dilediği şekilde yaşar

Benim takıldığım sadece çocuk eşinizin soyadını alacak diye beraber olduğunuz adamın fıttırması size bu durum kendinizi değersiz hissettirmediyse birşey diyemem..

Ben anlamadım şimdi? Sen trde hala evli görünüyorsun ama Almanya'da bosandınmı? Yoksa tam tersimi? Almanya'da boşanmak isteyipte bosanamayanı hic görmedim

Kimsenin sizi yargilamaya hakkI yok bu sizin yasantiniz fakat insanlar rahatliginiza şaşırriyor yani avukat tutmussunuz ama dogru duzgun iletisim bile kurmamaniz garip...yani siz hamile kalmasaydiniz bikac sene daha evli kalirdiniz heralde..ilginc bi karaktersiniz...

Kendi boşanma davanızla ilgilenecektiniz, baba baskısı, mesafe filan bahane değil, kaç yaşında insansınız.
Bu kadar zamanda insan on kere boşanır, üstüne boşanma kanunlarını da yalayıp yutardı.
En azından bir boşanma davası açıldığına eminsiniz değil mi? Anlattıklarınıza bakınca birileri sizi sadece oyalıyor gibi geldi.

Farkındaysanız ben size seçmiş olduğunuz yaşam biçimine tek laf etmedim.. Zira beni ilgilendirmez herkes dilediği şekilde yaşar

Benim takıldığım sadece çocuk eşinizin soyadını alacak diye beraber olduğunuz adamın fıttırması size bu durum kendinizi değersiz hissettirmediyse birşey diyemem..[/Q

Benim takıldığım sadece çocuk eşinizin soyadını alacak diye beraber olduğunuz adamın fıttırması size bu durum kendinizi değersiz hissettirmediyse birşey diyemem..
Degersiz hissetmedim cunku bende hic ama hic istemiyorum o adamin soy ismini tasimasini. Sevgilim istiyorki biran once bosansakta kendi nikahimizi kiysak. Resmen karisi olmami benden cok istiyor

Kendi boşanma davanızla ilgilenecektiniz, baba baskısı, mesafe filan bahane değil, kaç yaşında insansınız.
Bu kadar zamanda insan on kere boşanır, üstüne boşanma kanunlarını da yalayıp yutardı.
En azından bir boşanma davası açıldığına eminsiniz değil mi? Anlattıklarınıza bakınca birileri sizi sadece oyalıyor gibi geldi.
Aynen dediginiz gibi oyaladilar beni anlasip. Soylediklerinizde tamamen haklisiniz. Dava acilmisti sonra bosamadilar bu sekilde sonuclandi

Almanyada evli sayilacaginizi sanmiyorum cunku mesela yurtdisinda konsolosluk ve buyukelcilikte evlenmemeniz durumunda turkiyede evli sayilmiyorsunuz..bundan cikarim yaparsak siz almanyada evli olmazsiniz..orda evli olmaniz icin onlarin yasalarina gore evlenmis olmaniz lazim diye dusunuyorum ben ama yine de sorun..

Avukatla ne alakası var yargı sürecini avukat tek başına yürütmuyor. Hem savunma yapıp hem davayı karara bağlanmıyor yani. Şimdi dosyayı incelesem uzamasina neden olmus neler çıkar kimbilir. Avukatın kim bunu biliyor musun bari? Belki istifa etmiştir davadan bir haber muvekkiligi olduğu için? Araştırsan iyi olur.

X