Boşanacaklar !..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geçmiş olsun canım yaşadıkların çok zor ama senin yapabileceğin birşey yok ve sen ikisinide terk etmiyorsunki onlar gene senin annen baban bir arada yaşayıpta birgün birbirlerine daha fazla zarar verseler dahamı iyi.hayırlısı belkide budur.

yoruldum artıkkk yoruldummmm.....kimse bana anlayış göstermiyor....senağlama

annem durup durup eski konuları anlatıyor bana...bu yaşa geldim belki bin kere dinledim....artık sinirim kaldırmıyor diyorum psikolojim bozluyor diyorum ben kötü oluyorum....

benimle dertleşmek için anlatıyormuş...iyi ama bin kere anlattın...hiç düşünmüyormusun ki bu kızında psikolojisi bozulur anlatmıyım ona....

ben nasıl kaldırıcam bunca şeyi.....zaten kendi derdim bana yetiyor....yoruldum bıktımmmmsenağlama

annem hiç bir zaman ne hatasını kabul eder nede haksızlığını ....hep üste çıkma çabasında.....tepki gösterincede ben kötü oluyorum....ağlıyor....kendine beddua ediyor.....senlede konuşulmuyor diyor....offff offffffffffffffffffffffff

öldürcek bunlar beni sonundaaaaaaaaaaamafoldumben

Kötü şeyler yaşamışsın canım. ıçimden "" keşke sen küçükken ayrılsalarmışta bunca şeyleri yaşamamış olsaydın"" diye düşündüm. Tabi herşeyde bir hayrı vardır birazda böyle düşünmek gerekiyor. Şuanki sıkıntın çöküntün birazda annenden kaynaklanıyor sanırım. Artık kaldıramıyorsun. Durumunuz nedir bilmiyorum şuan canım ama anneni bir doktora götürmeyi denesen. Yani buna imkanın varmı bilmiyorum ama. Anneninde psikolojisi pek iyi değil gibi geldi bana. Benim annemde 60 yaşında depresyon geçirmişti. Yaşananlar ve birikmişliklerden dolayı olabiliyor bunlar. Bi psikiyatra felan götürebilsen iyi olur diye düşünüyorum. Yada anneni sakinleştirecek birşeyleri deneyin. Ne bilim bitkisel çaylar felan. Sarı kantaron çayının sinirleri gevşettiğini ve rahatlattıgını biliyorum. Anneme ben sabah akşam veriyorum 3 aydır. Çok rahatladı. ımkanın varsa deneyebilirsin. Bu konuda çözüm üretmeye çalışıyorum sadece. Çünki boşanmaları ayrı olmaları daha iyi gibi görünüyor. Güzelim sende 28 yaşındasın, olgun birisin. Güçlü ol diyeceğim kolaymı diyeceksin. Ama mecbursun. Tek çocugum diyorsun. ınsana ne yaparsa kendi yapıyor inan. Çareyi kendinde ara ve bul tatlım. Kolay şeyler değil bunlar ama iyi olmayı başarmakta zor değil inan. Annenide babanıda düşünüyorsun bu çok normal ve öylede olmak zorunda. Ama bizler elimizden gelmeyenden sorumlu değiliz. Elinden geleni yapabilirsin ancak değil mi? ıkiye bölünemezsin malesef. O yüzden gücün yettiğince onlara destek olmaya bak ama aynı zamanda kendinide unutma. Ya sen olmasaydın ?? Birde böyle düşün tatlım. Dua et Allaha tevekkül et sonrasında. Eminim ferahlayacaksın. Çok yakın zamanada herşey rayına oturacaktır canım buna emin ol. Hangi gecenin sabahı olmadı ki ???? Allah yardımcın olsun canım.

yaşadıkların gerçekten çok üzücü...hakkınızda hayırlısı olsun..

olan hep çocuklara oluyor dimi

anne baba anlaşamıyor ayrılıyor

herkes kendi yoluna gidiyor

ama çocuklar bunun bedelini hayatı boyunca ödüyor

üzülme bitanem hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

benimde eşimle anlaşmazlıklarım oluyor

2tane evladım var.diyorum bunlar olmasaydı kesin bitirirdim

sonuna kadarda direnirim evlatlarım için

onların günahına giremem

ne annesiz bırakmak isterim nede babasız

Allah yardımcınız olsun mutlaka bir hayır vardır
Allah'ım yardım etsin

canım benim annemde arada derdini anlatır seninki fazla anlatıyor o anlatırken konuyu değiştir yada işim var de çık dışarı ne bilim tv aç ders çalış anlaması lazım senin surumunu bir şekilde dile getir

canım teşekkür ederim...en son yazdığımdan beri girmedim buraya....çünkü çok kötü oldum o gün...bazen delirmekten korkuyorum......annemin psikiyatriye gitmesi gerekiyor ama her ilacı içemiyor...bünyesi kaldırmıyor...yan etkileri fazla geliyor...kimi kolestrol yapıyo diye içmiyor vs vs....desteğin için sağol canım......

ben artık sadece kendimi düşünüyorum inanın....çünkü çok yoruldum bunlardan....kendimi nası kurtarırım kendi hayatımı nasıl kurarım bunun derdindeyim.....amin canım amin....

canım ben anneme öyle desem kimbilir neler der....aa derdimi anlatamıycammı benn yok dinelmek istemiyosun aynı baban gibisin vs....yani yine ben sinirlenicem...

ne dersi canım 28 yaşındayım buarada:)

neyse mümkün olduğunca alttan almaya çalışıyorum ama elimde değil bende insanım sonuçta....kaldıramıyorum bazı şeyleri......

babamla telefonda konuşuyorum her gün....dünde konuşurekn bişey anlattım ona...aannemede anlatıcaktım unuttum sonradan aklıma geldi bugün...ne dese beğenirsiniz....bana niye anlatmadın babana anlatıyosun ama....:1shok:

o nedemek dedim şimdi....şok oldum....unuttum dedim anlatıcaktım..ne demek istiyosun yani dedim....imalı imalı babana anlatıyosun ama.....

üfff bilmiyorumm..gerçekten allah yardımcım olsun...:Saruboceq:

Canım, rica ederim. Dediğim gibi bitkisel şeylerden faydalanabilirsin. Sende içebilirsin ki bu durumda sanada çok faydası olacagına eminim. Bu durumlarda çocuk gibi oluyorlar anne babalar tabi biraz hırçın bir çocuk. Anneni hasta gibi kabul et bitanem. Hasta ve iyileşecek gibi gör. Emin ol, annem babam ayrılmadı böyle şeyler yaşamadım ama benim annemde aynen senin annen gibiydi. Hala da zaman zaman tutar. Yapabileceğin tek şey kendinide unutmadan idare etmek tatlım. Hasta gibi kabul et. Yapacak birşey yok. Ana baba bu. Sabretmek çok güzel bir nimet. Dua et canım bol bol. Eminim bir çıkış yolu görünecektir. Kendi ruh sağlığınıda bozmadan, annenlede babanlada ilgilenip bunların üstesinden geleceğine inanıyorum ben. Anne olunca daha iyi anlıyor insan emin ol. Sana sadece sağlık ve sabır diliyorum tatlım. Dualardasın. Kal sağlıcakla. a.s.

anladım canım ben öyle yaparımda sen en iyisi altan al ama bu gidişle birgün patlarsın sende insansın içine atma söyle annene bende insanım de beni anlmaya çalışde üzülürsede boşver bırak gitsin yalnız kalırsa aklı başına gelir sanırım biraz bencil annen benimde babamda senin annenin huyları var biz evde tak başına bırakır dışarı çıkarız:)

canım çok sağol...duaya çok ihtiyacım var:çok üzgünüm: idare etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar oluyor işte....malesef yapacak bişey yok dediğin gibi....benim ruh sağlığım da zaten bozuldu....Allah büyüktür ne diyim

mesela bugün annem gitti babam geldi.....olaya bakın yaa....biri gidiyor biri geliyor...ben babamı göremiycekmiyim dedim,iyi ben giderim dedi annem....birde bana imalı imalı konuşmaları olmuyormu deliriyorum...ya sonuçta o da babam benimm..offf

ahh ahh demiyormuyum sanıyorsun canım....kaç kere delirdim yeter diye..bende insanım dedim,kaldırmaıyorum dedim,mahvettiniz beni dedim neler dedim ....ama yok aynı...huylu huyundan vazgeçmiyor canım.....yemin ederim başkası olsa görüşmem keserim alakamı ama işte annem sonuçta... aslında hiç bencil değildir tam tersidir ama çok inatçı ve kincidir...ve asla eleştiri kabul etmez...hatasını kabul etmez...o herkesi eleştirir ama onu eleştiremessin.....kendi kusursuzdur...öfff

tekrar teşekkür ederim hepinize...

bu arada geçen sordum ne olacak böyle ne yapacaksın diye...hani boşanma olayını...düşünüyorum dedi....valla naparlarsa yapsınlar hiç umrumda değil....yeterki bana dokunmasınlar:çok üzgünüm:

yaşadıkların gercekten cok zor allah yardımcın olsun.. ama ben bişeyi anlamadım madem sorun amcanın karısı neden onlarla görüşmeyi kesmiyorsunuz? tatile gideceginiz zaman bunlar olmuş sorunu amcanın karısı yarattıysa keşke herşeyi geride bırakıp ailece tatile gitseydiniz.. uzaklaşmak iyi gelirdi.. annenle babanında durumu senden farksız degildir bence psikolojik destek alsalar cok yararlı olur en azından tarafsız birine konuşmak daha da rahatlatabilir.. umarım boşansalarda tekrar birleşselerde hayırlısı olur sizin için...

canım iyi kötü bi ailen var başında buna şükret herşeye rağmen ben annem ve babamın yan yana olduğu tek bir an bile hatırlamıyorum desem sana ve hala şükrediyorum başka yolumuz yok çünkü annene destek olmalısın

zaten görüşmüyoruz ben doğduğumdan beri....sokakta görsem tanımam kadını...
ayrıca tatile gitmedik canım bu da nerden çıktı....babam kuzenimin düğünü için gitmişti ist.a onlarda gittiği için orda aynı masada oturmuş babam....olay bu....

inan bana kimseye destek olacak halim yok canım...benim desteğe ihtiyacım var...çünkü hayatımda herşey üst üste gelmeye başladı ve uçurumun kenarındayım.....

son durumda bişey yok canım...herşey aynı....bende bilmiyorum ne olacağını...babam zong.ta biz bura öyle işte...:gitme:

ALlah kolaylık wersin tatlım yaa,çok zor bi durum...

hiçbişekilde görüşmüolar dimi annenle baban olaydN sonra? baban nezman gelcek yanınıza??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…