K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
canım çok üzüldüm yaşadığın şeye...:çok üzgünüm: annen nasıl şimdi?eğer kaybettiysende Allah sabır versin canım:çok üzgünüm:
çok sağol destek olduğun için ...evet haklısın zaten bende öyle düşünüyorum ayrılmaları konusunda....ama işte sonrası nolcak bunu düşünüyorum....babam tek başına kalacak...:çok üzgünüm:
eskiden beri hep söylediğim ve hayal ettiğim şey şuydu....ben mutlu olamadım hzuurlu olamadım...öyle bir evlilik yapayımki huzurlu mutlu olayım ve çocuklarım benim yaşadıklarımı yaşamasın...bunun için dua ettim hep....inşallah öyle olur ama artık ümidimi kaybetmeye başladım...:çok üzgünüm:
şimdi iyi çok şükür canım. bi kadın tek başına kalabiliyo cnm ama erkek kalamıyo yemek ev işleri gibi kadın bunu halleder ama erkek edemez. amabunları belki baban halledebilir tak başına kalabilir ama annen sana güveniyor anladığım kdarıyla sen yanımda olursan boşanıcam demiş burda anneni yalnız bırakmamalısın annen manevi olarak tek başına kalamaz kadının konusmaya bi sese ihtiyacı vardır ama erkek bunu çok fazla aramaz neden arkadaşlarıyla gece olsun gündüz olsun dışarı çıkabilir ama annen çıkmayabilir ama aklın iki tarafta da kalıcak olmazsa hafta içi annende hafta sonları babanda kalırsın gider yemek yapar temizlik yapar dertleşirsin ama annenin yanında daha fazla olmalısın erkek bi yere kadar kafasına takar bazı seyleri ama biz kadınlar senelerce aklımızda tutarız kolay kolay unutmayız annenin gerçekten desteğe daha çok ihtiyacı var ve anne bi başka oluyor canım ben babama çok düşkünüm ama annemsizde yapamam ne desem bende bilemiyorum ne baban tek başına kalsın isitiyorsun ne annen ikisininde sana ihitiyacı var zaman herşeyin ilacı hayırlısı nese o olur cnm akışına bırak biraz herşey olacağına varıyor. ümidini sakın kaybetme cnm sakın allahım sana istediğin gibi bi evlilik nasip etsin.