• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanacaklar !..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepiniz sağolun kızlar....destekleriniz için....annemin yanına gittim bugün..tanıdıkta kaldı ya dün gece....hastaneye gidip pansuman yaptırdık....tekrar oraya döndü...babam gitmeden gelmiyo....babamda gidicek bugün sanıırım....

nası acı çekiyorum bilemessiniz...bi yandanda öfke kusuyorum...çünkü bizim böyle olmamızın tek bir sebebi var....annemin babamın ve benim çektiklerimizin tek bi sorumlusu var...o da babamın abisinin karısı:::!!!!

o o......pu herşeyin bedelini ödiycek...ödeticem!!!!!!!!!!!

annemin babamın kanı aktı dün gece,sıra ondaaaa....onun kanınıda ben akıtıcam!!!!!

onun canını almadan ölmiycem!!!!!!
suan saglık durumu ıyıdır annenın umarım..
bak cok ofkelı davranıyosun buda sana ve ailene zarar verırı..
amcanın esı senın yengen sanırım ailenın dagılmasında rolu var..
ama bu ofke ıle sadece kendını ve annenı yıpratırsın unutma..
kımseye bedel odetılmez..
ama kotuluk yapanı allaha havale et canım..
bırak belasını baskasından bulsun..ve o kısılerle gorusme sakın..

hepiniz sağolun kızlar....destekleriniz için....annemin yanına gittim bugün..tanıdıkta kaldı ya dün gece....hastaneye gidip pansuman yaptırdık....tekrar oraya döndü...babam gitmeden gelmiyo....babamda gidicek bugün sanıırım....

nası acı çekiyorum bilemessiniz...bi yandanda öfke kusuyorum...çünkü bizim böyle olmamızın tek bir sebebi var....annemin babamın ve benim çektiklerimizin tek bi sorumlusu var...o da babamın abisinin karısı:::!!!!

o o......pu herşeyin bedelini ödiycek...ödeticem!!!!!!!!!!!

annemin babamın kanı aktı dün gece,sıra ondaaaa....onun kanınıda ben akıtıcam!!!!!

onun canını almadan ölmiycem!!!!!!

Canım benim
Canın nasıl yanıyor kim bilir anlatman bile zordur eminim :1no2:
Ama sinirlerine yenik düşme bozma sinirlerine Şeytana uyma canım
Kendine aklına mukayet ol Çok öpüyorum seni.

kelebekcim okurken kanım dondu, gerçekten büyük huzursuzluk yaşamışsın...
Öncelikle bunlarn hepsinin bir sınav olduğunu ve Allah'ın kimseye kaldıramayacağı bir yük vermeyeceğini unutmamalısın...Sonrasında ise emin ol yapılan hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz, şuan anladığım kadarıyla çok öfkelisin bu öfkeyle sakın yanlışlar yapma, çünkü hiç kimseye bişey olmaz yine ailen ve sen üzülürsünüz...Öfkeni insanların yüzüne söle ama lütfen asıcam kesicem gibi laflar etme... Allahın verdiği canı sen nasıl alabilirsinki...Emin ol sizi üzenler bin beterini görecektir, hiç şüphen olmasın arkadaşım...Lütfen kendini ve aileni üzecek yanlışlar yapma olurmu??

olaylara şöyle olsun böyle olsun demektense hayırlısı neyse o olsun demeyi tercih ediyorm.sizin içinde hayırlısı neyse o olsun.

bu durumda boşanmaları senin açından daha sağlıklı onalr kavga ederlerken sende aralarına girseydin sneinde biryerin kesilebilirdi allah korusun. onalrın kavgalarını göre göre psikolojin dahada bozulur dikkat et kendine. benim ailemde babaannemle halam geldikleri zaman kavga ederlerdi bende 30 yaşında olmama rağmen küçüklüğümden beri evimize gelmelerini hiç istemedim asla sevemedim onları. hep annemle babamın arasında kaldım boşanmadılar hatta şu an kumrular gibiler ama beni mahvettiler aralarında. sende aynı benim gibisin erkeklerede güvenemezsin şimdi

hepinize destekleriniz için teşekkür ederim.....şuan inanın kamyon çarpmış gibiyim....her tarafım ağrıyorr....psikolojim ii değil...kendimi kötü hissediyorum...ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.....babam gitti....annem yatıyor....aklım babamda kaldı......aradım 2 kere açmadı evi..cep telefonuda yok....daha kötü şeyler olmasından onlardan birini kaybetmekten korkuyorummm.....senağlamasenağlamasenağlama

o insanlarada o kelimeleri kullanmassanız sevinirim...o adam babamın abisi,o kadında babamın abisinin karısı benim için..hepsi bu....amca yenge kelimelerini bu yaşıma kadar kullanmadım....hatta yolda görsem tanımam....Allah bin türlü belalarını versin!!!

balımnur....senin adınada üzüldüm...herşeyin bedelini çocuklar ödüyor...benim,senin ne günahımızvarki....erkeklere güvenme konusuna gelince...onu bilmem ama evlilikten nefret ettiğimi söyleyebilirim....oysaki o kadar çok istiyodum kison zamanda....ama şimdi böyle evliliğim olursa korkusu iliklerime kadar işledi...:gitme:

sinirlerim çok bozukkkk.....

aklımı kontrol edemiyorum.....desteğinizi yarım bırakmayın nolurrr....

benim babam kötü bi insan değillll....annemde değill....ama annemin sürekli babamı suçlamasından yoruldummmm.....sanki kendi sütten çıkmış ak kaşık gibi....

tamam evet kabul edilebilir bişey değil bazı şeyler ama babamada babam gibi bi adamada yapılmaz bazı şeyler.....offfff çıldırcammmsenağlamasenağlamasenağlama

canim sakin bir delilik yapma tamammi sakin ol

ayrilirlarsa belki sende biraz huzur bulursun kafani dinlersin
böyle beraber yasamak varken
ayri ve huzurlu olun hepiniz daha iyi bence senin icin. yalniz kalmamaya bak canim benim birini cagir bence kiyamam sana yawrum :(

çok üzüldüm yaşadiklarina üzülme canim
benim annemle babamda ayri:teselli:
bir arada olup didişmelerindense ayri olup mutlu olmalari çok daha iyi inan
senin içinde onlar içinde boşanmalari en hayirli olani galiba:delphin:

peki ama ben napıcamm....kardeşim flnda yokk...biri bi yerde biri biyerde....ben evlenip gidersem nolcak bunların haliisenağlamasenağlamasenağlama

konu 465 kez görüntülenmiş...topu topu 10 kişi falan yazdısenağlama

canım ne yazalım ki... ben de hep takip ediyorum nasılsın diye ama inan yazcak bişi bulamıyorum.. ben de tekim seni çok iyi anlıyorum, bilirim arada kalmanın ne olduğunu.. sende yenge varmış bende de bir babanne var nasıl ana olmuş bilemediğim bir babanne.. onlar olmasa sorun yok ama varlar işte. ölmüyo karı ölmüyo işte. 2 evladını kocasını gömdü 90ına gelcek hala ölmüyo. bin yaşına geldi hala zulmediyo. yok canım denecek laf yok affet..

canım çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. malesef var böyle arabozucu insanlar ama sen yine de sakin olmaya çalış, haklıyken haksız duruma düşme. annene ve babana destek olman gerek böyle zor zamanlarda...

canım ne desem bilemiyorum ama bu dünyadaki imtihan hepimiz için ayrı ne diyim umarım huzura kavuşursunuz :Saruboceq::Saruboceq:

yasadiklarindan oturu buyuk gecmis olsun, inan okurken cok uzuldum ayrilmalari iyi
desem bir turlu demesem bir turlu senin icin decok zordur doluya koyarsin almaz, bosa koyarsin
dolmaz, ne denebilir ki boyle durumda keske elimizden gelecek birsey olsa da yapsak,
hayirlisini dileyip dua etmekten baska birsey gelmiyor elden..
babanin abisini ve esini de Allah'a havala et inaniyorum ki cok dolusun,
yeri geldiginde yaptiklari pislikleri haykir yuzlerine kesinlikle icinde kalmasin,
Allah anne-babanin ve senin yardimcisi olsun...

canım ne yazalım ki... ben de hep takip ediyorum nasılsın diye ama inan yazcak bişi bulamıyorum.. ben de tekim seni çok iyi anlıyorum, bilirim arada kalmanın ne olduğunu.. sende yenge varmış bende de bir babanne var nasıl ana olmuş bilemediğim bir babanne.. onlar olmasa sorun yok ama varlar işte. ölmüyo karı ölmüyo işte. 2 evladını kocasını gömdü 90ına gelcek hala ölmüyo. bin yaşına geldi hala zulmediyo. yok canım denecek laf yok affet..

üzüldüm canım sanada...tahmin edebiliyorum...kötüler uzun yaşar canım..iyiler erken gider....öbür tarafta iflah olurlar anca onlar....kötükedihüso

sağol canımm...

yasadiklarindan oturu buyuk gecmis olsun, inan okurken cok uzuldum ayrilmalari iyi
desem bir turlu demesem bir turlu senin icin decok zordur doluya koyarsin almaz, bosa koyarsin
dolmaz, ne denebilir ki boyle durumda keske elimizden gelecek birsey olsa da yapsak,
hayirlisini dileyip dua etmekten baska birsey gelmiyor elden..
babanin abisini ve esini de Allah'a havala et inaniyorum ki cok dolusun,
yeri geldiginde yaptiklari pislikleri haykir yuzlerine kesinlikle icinde kalmasin,
Allah anne-babanin ve senin yardimcisi olsun...

allah şahit bi yerde karşıma çıksa çok kötü yapıcam....yüzüne haykırmak ne kelime...beter edicemm...

teşekkür ederim canım.....evet biliyorum diycek bişey bulamıyosunuz..
ben olsam belki bende bualamazdım....herşeyin hayırlısı demekten başka bişey yapamıyor insan....yiende desteğiniz önemli olyo böle zamanlarda...:çok üzgünüm:

çok sağolun hepiniz...

cnm şu an çok ama çok zor bi zamandasın bence kendini bu kadar üzme ben elbetteki senin yaşadıklarını anlayamam ama üzme bu kadar kendini. babam çok iyi annem çok iyi diyorsun ama onlar sana iyi demekk ki birbirleriyle anlaşamıyorlar bak seni bu yaşa kadar büyütmüşler belki sırf senin için sürdü evlilikleri ama son noktaya gelmiş herşey daha da çirkinleşmemesi için bırak bu sefer sen karışma ve ayrılsınlar çünkü onlar için hayırlı olan bu olcak galiba. o bahsettiğin kişiliksiz kadın içinde dediklerini tekrar düşün cnm unutma öfkeyle kalkan zararla oturur sen onu kanını dökersin nolur gider cezaevlerinde kalırsın hayatını iyice mahfedersin değr mi değmez allaha havele et cnm elbet bulur cezasını... biraz da iyi yönünden bak cnm ben 14 yaşımdaydım annem ölümle savaşıyordu ve bana gelip annen ölcek dediler düşün o kadar tiksinç insanlar var etrafında ben onu duyunca dolabımdakileri indirip dolabın içine girip ağladım pijamalarımı mı yırtmadım elime ne geldiyse yıtrrım ben 14 yaşındaydım hiç bişi bilimiodum sen 28 yaşındasın aklı başındasın neyin ne olduğunu bliyorsun anne babası ayrı olan insan tek sen değilsin güçlü ol biraz. inan bana bütün evlilikler böyle değil ve anne babası ayrı olan kişilerin evlilikleri daha bi başka oluyor daha bi tutukuyla bağlanıyorlar eşlerine yuvası için can atıyorlar allahımdan sana hayırlısını diliyorum allahım sabır versin dikkat et kendine

boşanmak onlar için iyi olacaksa, boşanmalılar. isteyerek veya istemeyerek kendilerine, birbirlerine zarar vermelerindense ayrılmaları çok daha iyi olacaktır bence. büyüklerin bu şekilde kendilerini kontrol edememelerini pek anlayamasam da yılların birikimini kusuyorlar galiba. daha kötü bir gidişata yol almadan yolları ayırabilirler, bu daha mantıklı...

siz sakin olmaya çalışın şimdi. o tartışmaya ve sonrasına şahit olmuşsunuz, etkilenmeniz çok doğal. mümkünse annenizle birlikte bir psikoloğa gidin. biraz sakinleşmenize, duygularınızın dinmesine yardımcı olur.

sizin şimdi daha güçlü olmanız lazım. yaşınız 28, ergen bir genç değilsiniz. anne babanız için de kolay değildir, bir de sizi düşünmesinler, öncelikle kendilerini düşünmeliler. siz yarın birgün yuvanızı kurarsınız, onlar kendileri için kararlarını almalılar artık.

konu 465 kez görüntülenmiş...topu topu 10 kişi falan yazdısenağlama
canım yazacak bişiy bulunmuyorki insan ne diyeceğini bilemiyor bu gibi durumlarda anneler aile pisikoloğuna falan gitse
valla bende annemle babamın boşanmasını istiyorum ama onlar devam ettiriyorlar daha doğrusu annem bırakmıyor babamın tüm yaptığına rağmen belkide ayrılmaları daha iyidir ben babamın annemi üzmesinden çok yoruldum:(

Keske anne ve babanin evliligi cok güclü olsaydida, ne babanin abisinin karisi nede baska birisi bunu yikmaya gücü olmasaymis. Nedense eski evliliklerde bu cok görülür. Bu zamanda artik öyle birsey pek yok, cünkü herkes zamaninda durduruyor olayi.
Büyük bir ders alinacak bir olay, bir evlilikte öyle bir kenetlenmek lazimki, hic kimsenin gücü yetmemeli bunu kirmaya.
Anne ve babana cok destek olmalisin, ama anladigim kadariyla iki tarafda baskalari yüzünden, hayatlarini mahv etmisler, gercekten cok üzücü bir olay.
Güclü ol, artik onlar seni büyüttü ve simdide onlarin senin destegine cok ihtiyaclari var. Insallah hersey yine düzelir.:teselli:

cnm şu an çok ama çok zor bi zamandasın bence kendini bu kadar üzme ben elbetteki senin yaşadıklarını anlayamam ama üzme bu kadar kendini. babam çok iyi annem çok iyi diyorsun ama onlar sana iyi demekk ki birbirleriyle anlaşamıyorlar bak seni bu yaşa kadar büyütmüşler belki sırf senin için sürdü evlilikleri ama son noktaya gelmiş herşey daha da çirkinleşmemesi için bırak bu sefer sen karışma ve ayrılsınlar çünkü onlar için hayırlı olan bu olcak galiba. o bahsettiğin kişiliksiz kadın içinde dediklerini tekrar düşün cnm unutma öfkeyle kalkan zararla oturur sen onu kanını dökersin nolur gider cezaevlerinde kalırsın hayatını iyice mahfedersin değr mi değmez allaha havele et cnm elbet bulur cezasını... biraz da iyi yönünden bak cnm ben 14 yaşımdaydım annem ölümle savaşıyordu ve bana gelip annen ölcek dediler düşün o kadar tiksinç insanlar var etrafında ben onu duyunca dolabımdakileri indirip dolabın içine girip ağladım pijamalarımı mı yırtmadım elime ne geldiyse yıtrrım ben 14 yaşındaydım hiç bişi bilimiodum sen 28 yaşındasın aklı başındasın neyin ne olduğunu bliyorsun anne babası ayrı olan insan tek sen değilsin güçlü ol biraz. inan bana bütün evlilikler böyle değil ve anne babası ayrı olan kişilerin evlilikleri daha bi başka oluyor daha bi tutukuyla bağlanıyorlar eşlerine yuvası için can atıyorlar allahımdan sana hayırlısını diliyorum allahım sabır versin dikkat et kendine

canım çok üzüldüm yaşadığın şeye...:çok üzgünüm: annen nasıl şimdi?eğer kaybettiysende Allah sabır versin canım:çok üzgünüm:

çok sağol destek olduğun için ...evet haklısın zaten bende öyle düşünüyorum ayrılmaları konusunda....ama işte sonrası nolcak bunu düşünüyorum....babam tek başına kalacak...:çok üzgünüm:
eskiden beri hep söylediğim ve hayal ettiğim şey şuydu....ben mutlu olamadım hzuurlu olamadım...öyle bir evlilik yapayımki huzurlu mutlu olayım ve çocuklarım benim yaşadıklarımı yaşamasın...bunun için dua ettim hep....inşallah öyle olur ama artık ümidimi kaybetmeye başladım...:çok üzgünüm:

Keske anne ve babanin evliligi cok güclü olsaydida, ne babanin abisinin karisi nede baska birisi bunu yikmaya gücü olmasaymis. Nedense eski evliliklerde bu cok görülür. Bu zamanda artik öyle birsey pek yok, cünkü herkes zamaninda durduruyor olayi.
Büyük bir ders alinacak bir olay, bir evlilikte öyle bir kenetlenmek lazimki, hic kimsenin gücü yetmemeli bunu kirmaya.
Anne ve babana cok destek olmalisin, ama anladigim kadariyla iki tarafda baskalari yüzünden, hayatlarini mahv etmisler, gercekten cok üzücü bir olay.
Güclü ol, artik onlar seni büyüttü ve simdide onlarin senin destegine cok ihtiyaclari var. Insallah hersey yine düzelir.:teselli:

haklısın belkide canım....zaten çok iyi anlaşan insanlar değildi....o kadında tuzu biberi oldu...onlara destek olayım ama bana kim destek olacak....:çok üzgünüm:az önce babamla konuştum...sesi çok kötüydü...yatıyomuş..her tarafım ağrıyo dedi...elim kolum bağlı burda...napcamı şaşırdım...annemle kalınca babamı terk etmiş gibi hissediyorum...onunla olsam annemi terk etmiş gibi...delirmemek içten değillllsenağlama

Back