• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanacaklar !..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
nerden başlıycamı nasıl anlatacağımı bilmiyorum....şoktan yeni yni çıkmaya çalışıyorum....çok kötü bir gece geçiriyorum.....

annemle babamın arası uzun zamandır(yıllar) iyi değildi.....zaten küçüklüğümden beri gelen sorunlar vardı...beni iyi yetiştirdiler...bir istediğimi ikiletmediler...ama onların arası hiç bir zaman çok iyi olmadı.....bazı özel sebeblerden dolayıda sık sık kavga ederlerdi....bu yüzden ve kendi yaşadığım soruınlardan dolayı hep mutsuz oldum....

ikiside bana sevgisini verdi...maddi manevi hep yanımda oldular....benim için fedakarlıklar aptılar...ama bir şey eksikti....o da huzur....

neyse detaya çok girmek istemiyorum.....bu gece anlatmak istemediğim özel bir konuyla ilgili çok ciddi anlamda kavga ettiler....evde teyzem ve kızıda vardı....

annem babama ağır hakaretler etti.....babamda çıldırdı....annem hışımla içerki odaya gderken aranın kapısını çarptı.....kapının cam kısmı olduğu gibi kırıdı...annemtutup yere yatırdı...daha doğrusu ben gördüğümde annem yerde yatıyordu...teyzem,kızı ve ben koştuk hemen tabi peşlerinden.......babamın kolu kesilmişti....cam kesti....annem içerdki oadadaydı...babamın kolunu görünce na yardım etmeye çalışıyodum.....pamuk falan ....

teyzemin içerden bununda kesilmiş aaaa diye bağırdığıı duydumm..içeri koştum anneme neresi diye sordum...kollarında bişi göremedim...teyzem kocaman delik var diyodu...

kızlar şuan anlatırken bayılmak üzerteyim......annem bluzunu kaldırdı kol altının olduğu yerr.....tamamen yarıktııııııııııısenağlama bildiğiniz yarık etttt.....onu görünce kendimden geçtim.....acı acı bağırmaya başladım...sinir krizi geçirdim.....babam bi yandan bana bakıyodu bi yandan kolunun kanını durdurmaya çalışıyodu...

annemse teyzemin kızıyla birlikte hemen hastaneye koştu....ben uzun süre kendime gelemedim.....çıldırdımmmm...o görüntü gözümün önününden gitmiyoooosenağlama

yerlerde süründüm.....tepindimmmm....babam benim alıp banyoya götürdü kafamı soğuk suya soktuuu....şoka girdim.....aklımı kaçıracaktımm.....babamın koluda epeyce kesilmişti...ama anneminkini hayatım boyunca unutamammmm....kapıdan fırlayan cam sanırım saplandıı....

hastanede 10 dikiş atmışlar...senağlama

aradım annemle konuştum...napcamı şaşırdım...bi tarata babam bi tarafta annem.....

uzun zamandır boşanmalarını istiyodum....zaten bitmiş bi evlilikti....annemde "kızım bana destek olcaksın boşanıcam" dedi....senağlama

tamam dedim ama içim çok acıyorrrrrr.....ikiside normalde iyi insanlar.....babam melek gibidir...annemde çok iyidir....ama ikisi birarada olmuyorrrr olmuyorrrrrr.....

28 yaşındayım.....ve bu yaşımdan sonra bunuda görücem.....hep mutlu ailelere kalabalık ailelere özendim....tek çocuğummm....senağlama

iyi biriyle mutlu bi evlilik yapabilmek tek hayalimdi...kendi ailemde bulamadığım mutluluğu aradım hep....senağlama ama hiç bi zaman bulamadımm......

size hayat hikayemi anlatmıycam....anlatamam çünkü....ne siz okumakla başedebilirsiniz nede benim yzacak halim var....sadece kendimi hiç. ii hissetmiyorum...

yaşamaktan yoruldum....hep allaha dua ettim...herşey iyi olsun diye....düzelsin diye...mutlu olayım diye...ama herşey daha beter oldu..boşanacaklar şimdi....

peki ben ne yapıcam...??biri babam biri annem....arada bana olan oldu.....babamda öyle dedi...seni mutlu edemedik dedi....senağlama babamın rahatsızlığıda var....uyuşmalar oluyor...beyne giden kılcal damarlarda tıkanıklık var....napcammm bennnn...annemde iyi değil....

bu gece ölsem öyle huzur duyarımkiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlama

canım ya.çok kötü olaylar yaşamışsın.belliki çok fazlasıylada etkilenmişsin.annen ve babann şimdiki durumları nasıl merak ettim.eğer bu kadar şiddetliyse anlaşmazlıkları zaten bir adara bulunmaları hiç iyi değil.sen yinede ikisininde yanında olmaya çalış

annem evde değil...hastaneden sonra bir tanıdığa gitti orda kalıyo bu gece....o evdeyken gelmem dedi....babamda yarın gidicek....normalde biz ilçedeyiz babam merkezde....12 yıldır böyle....buda benim için böle....lisedeyken biz annemle buraya geldik...okul değitirdiğim için....onlarda uzun hikaye....babam hafta sonları yanımza geliyodu...çalıştığı içn...izne çıkmıştı babam yıllık izne...denize gidicektik...gezicektikksenağlamasenağlama

inanın şu an aglamaktan yazamıyorummm....babam yarın gidicek ...

offff çok geçmiş olsun öncelikle allah sabır versin dilerim herşeyin en hayırlısı olur
allah şifa versin

canım ya bu kadar üzülme ne olur.yazdıklarını ben okurken içim parçalandı.belki bu şekilde tamamen ayrılmaları daha iyidir.zaten yarım ayrılığa alışmışsınız.baban gelmezse sen onun yanına gidersin.inşallah bir orta yol bulursunuz.

kıyamam ya canım benim. çook kötü olaylar yaşanmış. ne diyeceğimi bilemiyorum. dile kolay geliyo ama bir de şu açıdan düşün, bunları yaşamaktansa bitmesi daha iyi değil mi... allah sabır versin canım benim=(

canım bi daha böle şeyler yaşanmaması için ayrılmaları gerekliyse bırak öle olsun.. geçmiş olsun sana da..

ölmek istiyorummmm....çok acı çekiyorummmsenağlama

boşansınlar evet tamam.....bende diyodum zaten ama ben çok acı çektim....hep arada kaldım....şimdi yine öyle......ben çok hassas biriyim bide....bilmiyorum anlatamıyorum....hiç bir kelime geçmişte ve şuan yaşadıklarımı anlatamaz....birtek allah bilir içimdde kopan fırtınaları.....senağlama

Herşeyde bir hayır vardır.
Huzursuz bir şekilde yürüyeceğine bitirmek en doğrusu olabiliyor bazen.
Tabiki sizin açınızdan kolay değil,özelliklede bu akşam ki yaşadıklarınız.
Alışmanız zor olacak belki ama zamanla kabulleneceksiniz bu durumu.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

arkadaşım allah sabır versin kolay degil.biri annen biri baban 2side canının parçası..rabbim haklarında hayırlısını nasip etsin.bol bol dua et.

Canım çok etkilendim yaşadğınız olaydan,Allah hepinize sabır versin.Bu durumda hepiniz için en iyi kararı vermişsiniz.senağlama

canım bilmiyordum çok üzüldüm ama rabbim yoluna koymuştur sakın isyan etme falzda skma kendini herşey olacağına varıyor belkide böylesi daha hayılıdır

yazdıklarını okuyunca geçmişime döndüm. aynı şeyleri yıllarca yaşamış biri olarak ne kadar zor olduğunu çok ama çok iyi bilirim. annemle babamın boşanmaları bizim için en hayırlısı oldu çünkü o psikolojiyle ne ben ne kardeşim daha fazla yaşayamazdık. gerçi aradan yıllar geçmesine rağmen hala üzerimizde izleri var. istesende unutamıyorsun.annenle babanın boşanmaları, sürekli kavga edip hem seni hemde kendilerini bu kadar yıpratmalarından iyidir. allah sana sabır versin. umarım herşey zamanla düzelir...

anne baba..
ne gecerse gecsın secme hakkımız olmayan ıkı ınsan..
anne baba olmak herkese nasıp olmamalı dıyorum hep..
cunku aradakı evlatlar ne olcak pekı sen nasıl gelecekde saglıklı bı yuva kurcaksın..
nedenmı anne baba..
sana tek dıcem sudur annenle baban sen yokkende vardı onları bırak sorunları ıle sen gelecegıne bak ..

hepiniz sağolun kızlar....destekleriniz için....annemin yanına gittim bugün..tanıdıkta kaldı ya dün gece....hastaneye gidip pansuman yaptırdık....tekrar oraya döndü...babam gitmeden gelmiyo....babamda gidicek bugün sanıırım....

nası acı çekiyorum bilemessiniz...bi yandanda öfke kusuyorum...çünkü bizim böyle olmamızın tek bir sebebi var....annemin babamın ve benim çektiklerimizin tek bi sorumlusu var...o da babamın abisinin karısı:::!!!!

o o......pu herşeyin bedelini ödiycek...ödeticem!!!!!!!!!!!

annemin babamın kanı aktı dün gece,sıra ondaaaa....onun kanınıda ben akıtıcam!!!!!

onun canını almadan ölmiycem!!!!!!

canım sakin düşün kan akıtmaktan falan söz etme neolur

Canım tüylerim Diken diken oldu okurken
Allah sonunuzu hayır etsin Yetişkin bi insansın çok güzel annenle yaşarsın Canım İkinize de güç kuvvet versin Allah.

cnm cok gcmıs olsun annen ve baban ıcın..
yaşadıklarınız cok uzucu ama sn yazıdgın yorum da sana hıc yakısmıyor..
sakın sakın kan akıtmak fln hıc hos dgl emın ol Allah yasattıklarını odetıcektır..
sen dua et ve sabret ısyan etme hıc bır zaman..
unutma hayat bır ımtıhan senın kı bıraz agır olsada bıtıcek bırgun..
hem dusunsene hangı gecenın ardından gunes dogmadıkı !!

Canım ya ne yazacağımı şaşırdım biri annen biri baban
Allah yardımcın olsun
Amcanın eşi için söylediklerini lütfen bir daha düşün
Şimdi sinirlisin lütfen sakinleş sonra sakin bir şekilde düşün

bu durumda boşanmaları senin açından daha sağlıklı onalr kavga ederlerken sende aralarına girseydin sneinde biryerin kesilebilirdi allah korusun. onalrın kavgalarını göre göre psikolojin dahada bozulur dikkat et kendine. benim ailemde babaannemle halam geldikleri zaman kavga ederlerdi bende 30 yaşında olmama rağmen küçüklüğümden beri evimize gelmelerini hiç istemedim asla sevemedim onları. hep annemle babamın arasında kaldım boşanmadılar hatta şu an kumrular gibiler ama beni mahvettiler aralarında. sende aynı benim gibisin erkeklerede güvenemezsin şimdi

Back