boşanacağım

ya konu sahibesi dini açıdan yorum istese fetva hattını arar size ne oluyor?

TVdeki fetvacılar yetmiyor zaten bir de KK'dakiler...herkes müslüman mı? Her müslüman bu kadar uç boyutta dikkatli mi yada? Kime göre neye göre bu yazdıklarınız ? Kadın zulüm görürken yaşadıkları normal de boşanması mı günah yav he he...

Sanırım yok. Farkındalığını kaybettiğini sanmıyorum. Keyfi yaptığını düşünüyorum artık çünkü bir çaba görmüyorum. Ben direk dava açacağım. Kararlıyım. Teşekkür ederim.

Ya kafası uyuşmuş bi insana nasi,anlata bilirsiniz,biraz önce yazdığınız surede,esler arasında çetin bi hadise olmadığı surece bosanmayin deniliyor,MADDE ALAN UZUN SURE KULLANAN İNSANLAR,ESLERİNDEN GELEN HİC Bİ HAYRİ BİLMEZLER.Kİ KENDİ İCİNDE ARİNMA İSTEGİ YOKSA.

Daha cok gencsin konu sahibi, buna ragmen mucadele etmissin. omrunden omur gitmistir senin. Allah kurtarsin esini. Dua da etmissindir hala da ediyorsundur ancak bosanmak senin tek caren. Babanla ikna edici ciddi bir konusma yap. Sana sahip ciksinlar. Insallah iyi bir is bulursun. Ekonomik ozgurluk cok onemli.

Lise mezunuyum ya kpss yegirer hhem okur hhem çalışırım diye ddüşünüyorum. Bedduaam yok asla olmadı ama artık dua etmeyeceğim. Bile bile beni kendi ateşine aldığı için.

Lise mezunuyum ya kpss yegirer hhem okur hhem çalışırım diye ddüşünüyorum. Bedduaam yok asla olmadı ama artık dua etmeyeceğim. Bile bile beni kendi ateşine aldığı için.
O konuda gayet haklisin sirf bunu senden sakladigi icin bile bosanabilirsin. Kpss'ye gir tabi ama bu surecte seni idare edebilecek bir ise de basla mutlaka. Bu sana hem madden hem manen iyi gelir. Aileni ikna ettikten sonra hukuki olarak bir sorun yasayacagini da sanmiyorum. Tek endisem esin kabul edecek mi bosanmayi?

Mahkemede madde bağımlısı olduğunu kanıtlarım ve hakim boşar diye düşünüyorum.

Mahkemede madde bağımlısı olduğunu kanıtlarım ve hakim boşar diye düşünüyorum.
Evet o konuda bende sknti yasayacagini sanmiyorum. adim adim git. Mesela bak simdi karar verdin bosanmaya degil mi? Ilk adimi attin. Sirada durumu esine ve ailene bildirmek var. Kararli ikna edici etkili bir konusma yap babana destegini al arkada. Sonra hem hukuki sureci baslat hemde is ara kendine. Ornek olarak yazdim tabi onceliklerini sen belirle ama planli kararli tutarli olmaya calis.

Çok teşekkürler canım bende öyle yapacağım. Ilk eşimle konuşacağım neden yaptın vs demeyeceğim. Boşanmak istediğimi böyle bir evliliği sürdürmek istemediğimi söyleyeceğim. Sonra ailelere ssöyleyeceğim. Ama evde kalmamam lazım evet .

önce kendisinin gerçekten istemesi lazım " ben bunu bırakmalıyım aileme zarar veriyorum bu iyi bir şey değil demeli"
zira onu içerken zevk alıyorsa ve onu içmek için zaman kolluyorsa zaten başaramaz gösteriş olur çevreye bıraktır der gizli içer yani
daha önce hipnoz la falan duymuştum bıraktıranları sonuç ne bilmem ama tıp çok ilerledi

Artık nasıl iyi olur değil de ben nasıl iyii olurum diye düşüneceğim .

Artık nasıl iyi olur değil de ben nasıl iyii olurum diye düşüneceğim .

Aynen böyle düşündüğünüze göre siz zaten emek vermiş sabretmiş bir şans vermişsiniz vicdanınız rahat . bütün bir ömrü bu adamla ziyan etmek saçma boşanmak bu tür durumlarda sakıncalı değil hatta sağlıklı olandır

Aynen öyle vicdanım rahat. Öyle amaan aman duygu da bırakmadı bende.

iyide kadın keyfi boşanmıyor ki burada, en geçerli sebebi var burada boşanmanın, dini konular hakkında yeterli değilseniz vaaz vermeyin bence, kocanın kadın üzerindeki hakkı eğer koca kocalık görevini yapıyorsa vardır, kadında kadınlık görevini yapıyorsa vardı koca üzerindeki hakkı, iyilik yapayım derken yanlış yönlendirmeyin, dini bırakında bilenler doğru yorumlayanlar konuşsun

Ağzına sağlık

allah aşkına o msj neydi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…