Çok zor bi durum canimben ,cok ugrastim,uzun seneler,zor bıraktı,çocuklarımvar diye katlandim,cçoksşükür düzeldi herşey,ama yine tekrar edebilir korkusu var hep,çocukların yoksa hicdurma bosan,derim yoksa çok yipranirsin,
Ceren nasil evlendin esinle? Severek mi gorucu usulu mu? Ailen durumu biliyor mu? Allah yardimcin olsun. Cok uzuldum durumuna.
Boşanmanın arşı alayı titreteciğini ve meleklerin lanet ediceğini bil kardeşim. Evlilik her müslümanın imanın yarısını kurtarıyor. Ve eşini alıp namaza durup Allaha dua etseniz herseyin yoluna girecegine inaniyorum. Allah yardimciniz olsun. Hayirli es esini namaza kaldiran ve imaninda yardim edendir.
Boşanmanın arşı alayı titreteciğini ve meleklerin lanet ediceğini bil kardeşim. Evlilik her müslümanın imanın yarısını kurtarıyor. Ve eşini alıp namaza durup Allaha dua etseniz herseyin yoluna girecegine inaniyorum. Allah yardimciniz olsun. Hayirli es esini namaza kaldiran ve imaninda yardim edendir.
Çok haklısınız tabi, bu kızın heba ettiği 2 yıl yetmemiş ömür boyu problemli bir müptelayı adam etmeye kendini adasın. Maddi manevi tükensin , kendi de psikolojik problemler geliştirsin ammaaaaaaaaaa melekler lanet etmesin.
Meleklerin başka işi yok uyuşturucu bağımlıların zaten her çileyi çekmiş eşlerine lanet ediyorlar öyle mi, ilginç.
Boşandktan sonra başkasıyla evlenir, imanın yarısını yine kurtarır canım, ne olacak. Erkek kıtlığı mı var?
Flort ettiyseniz durumu hic anlamadin mi diye soracaktim. Sabretmesi zor. Cok dirayetli olmalisin. Ben olsam senin yerinde bende bosanmayi secerdim. Umarim ailen yaninda arkanda olur. Bu tarz bagimliliklarda bagimli kadar etrafindaki yakinindakilerde yipraniyor.Görücü usulü tanıştık ama severek evlendik. Ailem biliyo durumu. Buna rağmen sabret diyom ama ben bitireceğim.
bu meleklerin işi evlilik takibi heralde aman boşanmasınlar lanet okunmasın, kadının başına lanetin belanın büyüğü gelmiş zaten...hey allam ya ne acaip yorumlar var.
gece gece sesli güldüm :))))Başka koptuğum bir cümle:
Kocasına yatakta hayır diyen kadına da melekler toplanıp gece boyunca lanet edermiş.!!?!!
Melekler rahman varlıklar lakin işleri güçleri kadınlara lanet okumak. Türkiye'de kadın olmak yeterince lanet değilmiş gibi bir de onlar lanet ediyor ya, fena.
özet: Melekler rahman varlıklar , lakin Feto hoca kıvamındalar. Sabah akşam gariban kadınlara beddua.
Flort ettiyseniz durumu hic anlamadin mi diye soracaktim. Sabretmesi zor. Cok dirayetli olmalisin. Ben olsam senin yerinde bende bosanmayi secerdim. Umarim ailen yaninda arkanda olur. Bu tarz bagimliliklarda bagimli kadar etrafindaki yakinindakilerde yipraniyor.
Anlamadım malesef. Evlendiğim ilk hafta kendisi söyledi. Boşanmaktan başka yol yok. Sadece bu süreç biraz korkutuyor.
Sabırla olmuyo canim,sen sabir kupu olsandaao yyapacağını yapiyo,her defasında söz verip yeminler eder,kısa bi sure sonra ayni,üzülen sen olursun,ailende anlar zamanla seni,ben bağımlı esimle çok zor şeyler yaşadım,bu insanların düzelme ihtimali çok düşük,duzelse bile psikolojisi düzgün olmuyor,kullandıkları maddeden dolayi
ben de sordum maddeden kasıt sadece esrarsa kurtulması çok zor değil diye düşünüyorum, ama başka bişeyler kullanıyosa işi zorkonu sahibesi madde bağımlısı demişsiniz ama sonra alkol demişsiniz eşiniz sadece alkol bağımlısı mı ?
konu sahibesi madde bağımlısı demişsiniz ama sonra alkol demişsiniz eşiniz sadece alkol bağımlısı mı ?