Boşanma işini abrtıyorsunuz bence. Yalan söylemesi kötü olmuş evet ama acaba sizin gelmek isteyeceğiniz için mi öyle bir yalana başvurdu acaba. Hamileleikte tüm denge değişiyor sizi üzmemek adına söylenmiş olabilir. Bir süre evin içinde uzak durun soğuk davranın. İmcindiğinizi anlasın kendi gelip özür dilesin.
yorumlarımda yazdım ama yorumları okumak uzun oluyor genelde bu yüzden tekrar anlatacağım çünkü buraya konuyu iyice anladıktan sonra yorum yazan herkesin yorumu çok önemli benim için. çünkü ben artık sağlıklı karar veremiyorum.
kızın annesi beni orda görse kıyameti koparırdı. ne isteme ne nişan ne düğün. bu rezilliği kimse göze alamayacağı için zaten benim gitmeyeceğim ortadaydı. bu nedenle yalan söylemedi yani.
ancak eşim eski eşi ile hangi konularda bilmiyorum ama her görüşmesini benden gizliyor. mesela birgün tuvalette konuşma kayıtlarını silerken gördüm. o gün oğlu yurt dışına gitmişti benim bildiğim. kızı ve babası uğurlamıştı oğlanı . kadında başka şehirde olduğu için eşimi arayıp gittimi , uçağa bindi mi vs sormuş bana dediği kadarı ile . e doğal olarak bunda konuşma kayıtlarını silmeye değer bir durum yok ki..
başka bir zaman eski eşin yaşadığı şehre gitmişti ve telefonunu kapattı. ben de bundan şüphe ettim. onunla görüşüp görüşmediğini sorduğumda hayır şarjım bitti dedi. sonradan öğrendim ki (oğlundan) annesi ile babası buluşmuşlar .
Bana eski eşi ile görüşmeleri hakkında ne anlatırsa o kadarını biliyorum. ama hep gizlediği için gizlemeye sebep olan ve bana anlatamayacağı konular olduğunu anladım. bu konular muhtemelen maddi yada manevi evliliğimize ciddi zararı olacak konular.
çünkü ben eski eşi ile çocukları hakkında yapacağı görüşmelere karşı değilim ve hep tutumum böyle oldu.
ancak eski eş biz evleninceye kadar kocasının ona geri dönmesi için elinden geleni yaptı. hatta çocukları bile bana düşman edecek tavırlar aldı.
eski eşinin bizim ayrılmamızı ne denli çok istediğini , çocukların ise annesinin peşinden gittiğini bildiğim için ve eşimde hep gizli işler çevirdiği için konunun altında yatan başka nedenler vardır diye hep şüphe ediyorum.