Boşanacağım, 8 aylık oğlum ve ailesizlik..

Evin araban varmış zaten maaş da bağlanırsa geçinirsin canım nafakayı ikna et yazdır bir şekilde onun da çocuğu sonuçta sorumluluğu var çocuğun üzerinde

Evet ben bekarken özelde çalıştığımda kesilmemişti bu büyük bir lütuf aslında, çocuk 3 yaşına girer girmez kreşe verip çalışmaya bakacağım eğer memur olamamışsam o zamana kadar tabii

Tam olarak anlayamadım nasıl çekişmeliye gidenilir mesela bugün tekrar konuştuk çocuğa nafaka verecek bana vermeyecek, onun banka hesap dökümlerine ulaşmam çok zor artık baya konuşmuyoruz yanyana gelmiyoruz aynı evdeyiz ama

Teşekkür ederim cevabınız için evet çocuğum benim her şeyim elimden geldiğince onunla olucam sadece bütün mutluluğum artık o umarım babasının yokluğunu hissetmez üzülmez tek istediğim bu.

Çocuğa 5 bin yazacağız kağıda ama kendim için nafaka isteyemeceğim çok uyanık maalesef kabul etmiyor. 1 sene geçim konusunda idare edicem falan diyor sadece .

Herkese teşekkür ederim nafakayı kabul etti cocuk için 5 bin yazıcak.. sigortası olmadığı bir yerde çalışır görünmediği için bunu kabul etmesi benim icin iyi bişey. Kendim icin nafaka talep etmiycem zaten kabul etmez. 1 sene kadar maddi olarak yardımcı olucak anladıgım kadarıyla ona güvenmiyorum ama böyle söylüyor.
Bir de hic iletişimimiz yok evde kalıyor ama whatsapptan konuşuyoruz bu konularla ilgili. Bosanma konusunu bugun o tekrar açtı ve bu hafta bu iş bitsin istiyorum diyor.
Başka bi durum var mı neden bu kadar hadi hadi der gibi aceleye getiriyor bilmiyorum peşine de düşmemeye karar verdim akıl sağlığım için.

işte bu yüzden çekişmeli boşanmanız gerekiyor çünkü sizin hayatınızda yaratmış olduğu maddi ve manevi zarar karşılık size nafaka ödüyor olması gerekir.
Çekişmeli boşanırsam eğer annemin maaşını alamam.. yani e devlette bekar olana kadar alamıyorum maalesef ve dolayısıyla çocuğumla perişan olacağım ..

Çekişmeli boşanırsam eğer annemin maaşını alamam.. yani e devlette bekar olana kadar alamıyorum maalesef ve dolayısıyla çocuğumla perişan olacağım ..

boşanma aşamasında size verilen ve adı "yoksulluk nafakası" olan nafakanızı talep etmezseniz maalesef daha sonra hiçbir şekilde talep edemiyorsunuz. maalesef bu hakkınızdan mahrum kalıyorsunuz. o yüzden 1 lira da olsa bu nafakayı talep etmeniz lazım ki en azından sonra sonra uyarlama yapılabilsin.
lütfen ömür boyu bu hakkınızdan olmamak için bunu anlaşmanıza koyun.

Tamam konuşacağım o zaman bunu duymuştum oraya bin lira bile yazılsa sonradan arttırılabiliyor yazılmazsa hic alınmıyor sanırım doğrudur değil mi

Tamam konuşacağım o zaman bunu duymuştum oraya bin lira bile yazılsa sonradan arttırılabiliyor yazılmazsa hic alınmıyor sanırım doğrudur değil mi

doğru maalesef ama siz yine de bu şekilde dile getirmeyin. siz biraz uçuk bir talepte bulunun ki makul bir orta noktada anlaşın.
ayrıca lütfen bu protokolü hazırlarken bir avukattan yardım alın

Bi noktadan sonra calisman gerekecek cocuk büyüyünce masraflari da buyuyecegi icin. Ama 2 sene idare edebilirsin. Ondan sonra da calisirsin? Veya aileden kalan ev buyukse daha ufak bi eve kiraya gecip kendi evini kiraya verirsin?

Merhaba konu sahibi
Bebişin Cok küçük
İkı saatte bir aranması Cok normal
Gece emmesini kesince Cok rahatlarsın bence artık geceyi kesebilirsin bende on aylıkken kestim rahatladık. Benımki saat başı emerdi cunku
Gunduz yıne sık sık emsin annesi tabi.
Tadını Cıkar bu anların 2 yasına ne kaldı emmeyi bırakacak

Eşine gelınce boşanmanız kesin olur ınsallah, olsun lutfen

Araban ve evın olması da muthıs bu artı

Nafakayı da yazdırın söz uçar yazı kalır tüfe maddesi koydurun bu arada nafaka ıcın.
Perişan olursunuz sonra

Derece kıdem çok fark eder. Benim kuzenimin babası üst düzey bir memurdu, müşavirdi. Birinci dereceden emekli oldu. Kızı 20 bin alıyor babasından. Hatta annesi de vefat etti, annesi sgk ondan da 5 bin alıyor. Toplam emekli maaşı 25 bin

Allah evladınızla yolunuzu açık etsin size kolaylıklar versin.
Siz zaten boşanmış gibi yaşıyormuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…