• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanıyoruz. .

Her insanın az çok, farklı farklı kusurları vardır, kusursuz insan, kavgasız evlilik görmedim ben.
Yazık, günah tabii, size en az zararla halletmeye çalışmalısınız. Maaşınızla eve katkınız oluyordur elbette, çamaşırı yıkatırsanız su faturasını ödemezsiniz...
KESKe dediğiun kadar basit olsa

Şu an internetten dilekçe arıyorum kendime anlaşmalı boşanma icin
kaderde varsa bosaniriz

Siz şu anda öfkeyle yapıyorsunuz.
İstiyorsunuz ki eşiniz sizden özür dilesin, kırdığı gururunuzu tamir etsin...
Haklısınız. O laflardan sonra da yapılacak en doğru şey bu ama eğer o dilekçeyi veremezseniz, ya da sonrasında vazgeçerseniz bu sadece sizi gözünde küçültecektir.
Gerçekten karar verince bu boşanma lafları edilmeli ve de mutlaka uygulanmalı.
Yüz göz olursunuz.

Eşiniz yapı olarak sorumsuz bi insan ne yazık ki :KK43: çevremde de var böyle kocaya sahip olan kadınlar, 40 kere söylerler 1 kere belki yapar belki yapmaz.. Bu sefer noluyo kadınlar erkek gibi oluyo herşeyi düşünen herşeyi yapan.. Sizde koltuk için yarın tamirciyi arıcam sen aramazsan,yada yeni koltuk seçmeye gidicem haftaya bu koltuğuda atıyorum bu konuda çok ciddiyim gibi konuşmayı deneyin, çamaşır makinası için elde yıkayacağıma teli elime alırdım onun yanında bak arıyorum aramıyosan derdim,arardım al konuş derdim.. yani onun yapısını değiştiremezsiniz ama belki üstüne giderek yaptırabilirsiniz ancak bu şekilde.. ve tabiki çocuk olunca bu adamla çok zorlanırsınız bunu söylemeden geçemicem.. Kaldıki size hastayken bile hap iç geçer diyen iğneye götürmeyen bi kocadan ne kadar ne beklenir orası muamma.. Bu konuları oturup ciddi bi şekilde konuşun ve asla bir erkeğe bıktım usandım denmemesi lazım onların da erkeklik damarına basmış oluyoruz ağızlarından çıkabiliyo git o zaman kapı orda o zman gibi kelimeler.. Ama bunu tamamen sinir anında söylenmiş bi cümle olarak görün bence..:KK51:Tüm soru işaretlerinizi açık açık sorun cevaplandırmasını isteyin hakaret içeren kelimelere de HAYIR.. Biz eşimle en sinirli anımızda bile hakaret etmeyiz birbirimize ben ismiyle hitap ederim en fazla bu bile ona ağır gelir,normalde asla isimle hitap etmeyiz çünkü.. :KK68: Hayırlısı hakkınızda

şimdi yeni evli olduğun için zoruna gidiyor tabi
eşime yıllarca zar zor iş yaptırdım ben
hele bende çalışıyorum lafına acayip gıcık oluyorlar
ben usta konusunda eşine yüz verme dedim
sonuçta o senin sancılı bir isteğin annen kızacak diye de stres yapıyorsun
ondan inadına yapmıyor olabilir

kadın alıyo musun evine temizlik için?
madem yardım etmiyorsun yardımcı alacağım bundan sonra de bence
ve de al biraz acıyalım ya kendimize
Yok kadın almama da müsade yok
borçları mız çok fazla diyor
ben de yardim.ederim doyor
ama asla etmiyor
edecek se de en az 1 hafta yalvarmam gerekiyor
ya kızlar. çok yoruldum anlayin

Siz şu anda öfkeyle yapıyorsunuz.
İstiyorsunuz ki eşiniz sizden özür dilesin, kırdığı gururunuzu tamir etsin...
Haklısınız. O laflardan sonra da yapılacak en doğru şey bu ama eğer o dilekçeyi veremezseniz, ya da sonrasında vazgeçerseniz bu sadece sizi gözünde küçültecektir.
Gerçekten karar verince bu boşanma lafları edilmeli ve de mutlaka uygulanmalı.
Yüz göz olursunuz.
Dilekçe yi vereceğim diyorum
burada ne yapmamı istiyorsjnuz anlamadim boşanacağım diye ant mi icmeliyim burada ??????

Eşiniz yapı olarak sorumsuz bi insan ne yazık ki :KK43: çevremde de var böyle kocaya sahip olan kadınlar, 40 kere söylerler 1 kere belki yapar belki yapmaz.. Bu sefer noluyo kadınlar erkek gibi oluyo herşeyi düşünen herşeyi yapan.. Sizde koltuk için yarın tamirciyi arıcam sen aramazsan,yada yeni koltuk seçmeye gidicem haftaya bu koltuğuda atıyorum bu konuda çok ciddiyim gibi konuşmayı deneyin, çamaşır makinası için elde yıkayacağıma teli elime alırdım onun yanında bak arıyorum aramıyosan derdim,arardım al konuş derdim.. yani onun yapısını değiştiremezsiniz ama belki üstüne giderek yaptırabilirsiniz ancak bu şekilde.. ve tabiki çocuk olunca bu adamla çok zorlanırsınız bunu söylemeden geçemicem.. Kaldıki size hastayken bile hap iç geçer diyen iğneye götürmeyen bi kocadan ne kadar ne beklenir orası muamma.. Bu konuları oturup ciddi bi şekilde konuşun ve asla bir erkeğe bıktım usandım denmemesi lazım onların da erkeklik damarına basmış oluyoruz ağızlarından çıkabiliyo git o zaman kapı orda o zman gibi kelimeler.. Ama bunu tamamen sinir anında söylenmiş bi cümle olarak görün bence..:KK51:Tüm soru işaretlerinizi açık açık sorun cevaplandırmasını isteyin hakaret içeren kelimelere de HAYIR.. Biz eşimle en sinirli anımızda bile hakaret etmeyiz birbirimize ben ismiyle hitap ederim en fazla bu bile ona ağır gelir,normalde asla isimle hitap etmeyiz çünkü.. :KK68: Hayırlısı hakkınızda
Ay ne mükemmel bir ciftsiniz Tebrikler
biz sizin kadar mükemmel olamadık maalesef

Dilekçe yi vereceğim diyorum
burada ne yapmamı istiyorsjnuz anlamadim boşanacağım diye ant mi icmeliyim burada ??????

Size ben ant için demiyorum anlamıyorsunuz..
Boşanmayacaksanız böyle şeyler demeyin diyorum..
Yok mahkeme yok dilekçe..
Kendinizi küçültüyorsunuz diyorum.
Adama dilekçe verelim diyorsunuz git kendin ver beni de kurtar diyor.
Hakaret ediyor size.
Geri adım atıp kendinizi küçülteceğinize, boşanma lafları etmeyin diyorum..

pff koltuktan bosanilirmiymis..kadin adamin sorumsuzlugu bni delirten diyor..topuklu ayakkabi yuzunden bosanan arkdasim var...mesele kopma noktasi..boyle durumlarda aile yannda normal davranip onlar yokken kusluge devam edebilmeyi ogrendik..bunu yapabilirmi esiniz..

1.5 yıllık evli memur bir bayanim.. 28 yaşındayım. .
su an o kadar kötüyüm ki..
Eşimle tamamen aşk evliligi yaptım, ailem karşı idi nisanimi filan yaptılar ama sonra istemediler esimi.. Ben resti çekip gizlice eşimle evlendim...
sonra ailemle aram düzeldi .. ama hep eşimin beni kandirdigini , ailemin haberi olmadığını bildiğini ve bu sebeple bana ailene haber ver öyle evlenelim demesi gerektiğini filan dusunduler.. benimse gözlerim kapalı idi çok çok çok asiktim.. hala da öyleyim Maalesef. . Eşim bana karşı çok sevecendir sınırlı olmadığı sürece çok çok iyidir. . Asla ailesine ezdirmez kimseye laf soyletmez.. Aslında mutlu bir evliliğim vardı ama..
Asıl konuya geleyim biz evlenirken bi köşe takımı almıştık . Ve ayrılıyor sürekli parçaları bozuldu.. annemde ayrıldığı için laf etmişti niye sormadan aldın filan kötü bu diye.. Neyse. . 2 gün sonra annem bizim memur olarak çalıştığımız ile gelecek.. yine ondan laf duymak istemiyorum annem bi hatam oldu mu saatlerce konuşur. Hala ilkokul 3 te çekmece ye kalem açtığımı konuşuyor. .. bende eşime 3 aydır yalvariyorum bi adam bulup bunu yaptirmasi için.. eşim sorumsuz bir adamdir
sadece onun için önemli olan şeylerin peşine düşer mesela sporunu asla aksatmaz ama ben bir iş söylesem umrunda olmaz
defalarca söylemem gerekir hep bi bahanesi vardır ya uykusu vardır ya o gün yorgunum der. en sonunda ben işyerinden izin alıp o işi yapmak zorunda kalırım. .
Bu döşeme işi için de 3 aydır dilimde tüy bitti yapmıyor yapmıyor oyaliyor.. Neyse dün gitmişti bi adam bulmuştu. Adamida bugün akşam 7 De almaya gidecekti .. Beraber gittik adam dükkanı kapatıp gitmiş esimi beklememis.. tabi umarsiz eşim baktı dükkana geldi arabaya bindi adamın numarasini dahi önceden almamış yandaki berber den aldı numarayı sadece bi kere aradı amaaan açmıyor işte dedi kapattı. . 2. Kere aramaya dahi yeltenmedi
Adam sözünün eri değilmiş dedi.. bende dayanamadim artık " sen de sözünün eri değilsin " dedim
.konuşmaları aynen yazıyorum :
O-ne diyorsun sen dengesiz dengesiz konuşma ne demek sözünün eri değilsin (burada bagiriyor)
Ben- bağırma . Her köşeye sıkıştığında bağırıp hakaret ediyorsun . Ayıp ya.
o- sende gerizekalı laflar konuşma
Ben-bıktım artık senin bu huyundan sorumsuzlugundan
o- defol git o zaman . ( bağırmaya devam ediyor )
ben- her seferinde Sinirden söyledim diyorsun kocaman adamsın 33 yaşında çocuk gibi Sinirden öyleydi deyip duruyorsun
bu lafını da adamsan yeme o zaman defolup giderim. .
o- seni birakacagim zamanı biliyorum ben merak etme ananin kizisin sen
ben- ailemin adını ağzına alma .
Ne zaman birakacaksin kredi borçları bitince mu
O- biliyorum ben hayvan
ben - madem en ufak bi kavgada defol git lafını duyuyorum ben bunu hak etmedim madem adamsın erkek sin bu saatten sonra bu laflari ettiğin kadinla evli kalmazsın ....... Yarın adliye ye gidip dilekçe vereceğim
o - ver . Nr allah in belası imisim ben..
evden çıktı gitti
boşanma dilekçesi örneği istiyorum varmı elinde olan
Siz olsaydınız .....
Son durum Sabah KI GELISMELER :

Annemle bir ilgisi yok bunun bende rahatsizdim o takımdan
Sorun annem değil ki benim eşim sorumsuz
sorun bu
sadece işine gelen şeylerle ilgileniyor
ben hem iş hem ev kırk parça ya bölünüyorum
. Neyse gece hiç yanıma gelmedi
sabah karşılaştık evde
kalk gidelim dilekçe yi verelim dedim
sen git ver benim başımın etini yeme başımı agrıtma dedi
ver de beni de kendinden kurtar dedi
bende bugün veriyorum o halde bilgin olsun dedim..
kusura bakmayin ama en ufak tartışmada en ufak kavgada sürekli bana defol git hayvan seni bosayacagm geber
ben bu laflari artık kaldirmaiyorum
en ufak bi şeyde sürekli defol git diyor
is yerinde ne moralim ne enerjim kaldı hergün agliyorum
hergün
ne olacaksa olsun
ya bitsin
yada böyle devam etmesin

Çalışan kadınsın ne diye eşine onu yap bunu yap diyorsun ki... Bir kere söyle, yapmadı mı, ara bir eskiciyi gelip alsınlar evdeki rahatsız olduğun eşyaları, git beğen kaliteli bir yerden çek kredi kartına evine getirsinler. Atla deve değil ya, bir döşeme için bunca tantata, bir mobilya için bunca savaş... Defol git diyorsaa kendi toplasın bavulunu gitsin. Bölünmeyin hem kırk parçaya, bir ay ütü yapmayın bakalım giyecek gömlek bulamayınca ne yapacak? Birazcık şu evlerine sahip çıkmayı öğrenin ya... Kendinizi ev işlerine adamayın, şu adamları şöyle konuşturmayın.

Yok kadın almama da müsade yok
borçları mız çok fazla diyor
ben de yardim.ederim doyor
ama asla etmiyor
edecek se de en az 1 hafta yalvarmam gerekiyor
ya kızlar. çok yoruldum anlayin
işte adamın derdi belli
aynı benim eşimin eski yılları
hem çalışacaksın hem kadın almayacaksın
hem evinde yanında tam donanımlı olacaksın
yardım etmediği ilk hafta arayacaksın kadın arayışlarına
boşanmasan bile gözünü çok kötü korkutmalısın bu böyle gitmez

Hakaret ediyor size.
Iste bende o dilekçeyi bugün vereceğim.
Yine başa donmus olsam esimle evlenmezdim.

Hakaret ediyor size.
evet ebru abla dile pelesenk edildiğine nasıl olsa yapmaz diyorlar
ben anladım sizi boşanmayacaksan söyleme demek istemişsiniz
hep herşey için kendimizi parçalarcasına koşturduğumuzdan oluyo ne oluyosa
sonra da şımarıyolar kimileri tepemize çıkarıyoruz malesef

evet ebru abla dile pelesenk edildiğine nasıl olsa yapmaz diyorlar
ben anladım sizi boşanmayacaksan söyleme demek istemişsiniz
hep herşey için kendimizi parçalarcasına koşturduğumuzdan oluyo ne oluyosa
sonra da şımarıyolar kimileri tepemize çıkarıyoruz malesef

Aynen öyle diyorum ablacım.

Iyi de o zaman evdeki her iş kalır
mesela taşındık çamaşır makinesini baglatmadi adam getirip 1 ay
ben yapayım dedim kiskancim deyip bana da izin vermedi
ben hem çalışıp hem 1 ay elde çamaşır yikadim
Keşke hayat o kadar kolay olsa
yapamazsam kalır diyecek luksum yok benim
Faranjit oldum 10 iğne verdi doktor
götürüp 8 ini vurdurmadi uykusu geldi aman bişey olmaz hapini iç dedi
sonra ben daha kötü oldum 2 hafta hastanede yattim
yani sorumsuz insanla ugrasmak çoook zor. ....
evet çek yat cansız
çamaşır makinesi cansız
ama çok zor sorumsuz insanla ugrasmak ben ona diyor muyum bugün sana yemek yapmıyorum yada temizlik yapmayacagum
ben nasıl sorumlululklarimi biliyorsaM
o da bilmeli
kaldı ki benden çocuk istiyordu bi de..
Düşün yani..
Simdiden ağlaRSA sana veririm bakamam demeye başlamıştı. .
Ee o zaman herseye yapamazsam kalır ki diyeceğim
Ya ben çocukken bile doktora hastaneye gidebiliyordum. İğne vurdurmakta ne var kendiniz gidip vurulamıyor musunuz eşiniz mi elinizden tutup götürecek? Ay burda gelip hala eşimi savunuyorsunuz diyorsunuz. En başta sadece çekyat sorununuz vardı sonra ben bununla boşanma olmaz dedikçe başka şeyler çıkardınız. Ev işi yapma yemek yapma öyle hayat mı olur diyorsunuz böyle çok mu güzel oluyor? Ben kendinizi ezdirmişsiniz dedim farkındaysanız ayakları üzerinde duran bir bayansınız dedim burda eşinizi mi savunmuş oldum? Bir iğnesini bile kendi olamayan insanla burda kalkıp konuşuyorum ya..

Ya ben çocukken bile doktora hastaneye gidebiliyordum. İğne vurdurmakta ne var kendiniz gidip vurulamıyor musunuz eşiniz mi elinizden tutup götürecek? Ay burda gelip hala eşimi savunuyorsunuz diyorsunuz. En başta sadece çekyat sorununuz vardı sonra ben bununla boşanma olmaz dedikçe başka şeyler çıkardınız. Ev işi yapma yemek yapma öyle hayat mı olur diyorsunuz böyle çok mu güzel oluyor? Ben kendinizi ezdirmişsiniz dedim farkındaysanız ayakları üzerinde duran bir bayansınız dedim burda eşinizi mi savunmuş oldum? Bir iğnesini bile kendi olamayan insanla burda kalkıp konuşuyorum ya..
İğne vurulmaya tamam insan kendi gidebilir, ama madem yanlız yapıcaz böle şeyleri hayat arkadaşımız nerdee ne için evleniyoruz,iyi günde kötü günde birlikte olmak için değil mi? Tamam boşanma sebebi değil elbet ama bende olsam çok takardım bu konuyu :KK12:

İğne vurulmaya tamam insan kendi gidebilir, ama madem yanlız yapıcaz böle şeyleri hayat arkadaşımız nerdee ne için evleniyoruz,iyi günde kötü günde birlikte olmak için değil mi? Tamam boşanma sebebi değil elbet ama bende olsam çok takardım bu konuyu :KK12:
Şahsen ben takmazdım, ameliyat olmaya gitmiyor iğne vurulmaya gidiyor. Ben ilkokulda kendim gidip vurulurdum. Üstelik hiçbir sorun yok sorunları sayayım size: Çekyat, iğne, çamaşır makinesi...

o dilekçeyi kesinlikle ver,bundan adam olmaz olacaksa da ciddiyetini görüp olur..her şeyi geçtim seni boşayacağım zamanı biliyorum demek çok sağlam bir tehdittir ..altında bir pislik ararım kesinlikleee..yani kendimi garantiye alıp seni tekmeleyeceğim demek gibi bir şeydir böyle bir kaygıyla da ömür geçmez.

kadınlar bazı işleri yüklenirler sırtlarına,
o zaman sorumsuz olur erkekler,
tıpkı annelerimiz gibi.

1.5 yıllık evli memur bir bayanim.. 28 yaşındayım. .
su an o kadar kötüyüm ki..
Eşimle tamamen aşk evliligi yaptım, ailem karşı idi nisanimi filan yaptılar ama sonra istemediler esimi.. Ben resti çekip gizlice eşimle evlendim...
sonra ailemle aram düzeldi .. ama hep eşimin beni kandirdigini , ailemin haberi olmadığını bildiğini ve bu sebeple bana ailene haber ver öyle evlenelim demesi gerektiğini filan dusunduler.. benimse gözlerim kapalı idi çok çok çok asiktim.. hala da öyleyim Maalesef. . Eşim bana karşı çok sevecendir sınırlı olmadığı sürece çok çok iyidir. . Asla ailesine ezdirmez kimseye laf soyletmez.. Aslında mutlu bir evliliğim vardı ama..
Asıl konuya geleyim biz evlenirken bi köşe takımı almıştık . Ve ayrılıyor sürekli parçaları bozuldu.. annemde ayrıldığı için laf etmişti niye sormadan aldın filan kötü bu diye.. Neyse. . 2 gün sonra annem bizim memur olarak çalıştığımız ile gelecek.. yine ondan laf duymak istemiyorum annem bi hatam oldu mu saatlerce konuşur. Hala ilkokul 3 te çekmece ye kalem açtığımı konuşuyor. .. bende eşime 3 aydır yalvariyorum bi adam bulup bunu yaptirmasi için.. eşim sorumsuz bir adamdir
sadece onun için önemli olan şeylerin peşine düşer mesela sporunu asla aksatmaz ama ben bir iş söylesem umrunda olmaz
defalarca söylemem gerekir hep bi bahanesi vardır ya uykusu vardır ya o gün yorgunum der. en sonunda ben işyerinden izin alıp o işi yapmak zorunda kalırım. .
Bu döşeme işi için de 3 aydır dilimde tüy bitti yapmıyor yapmıyor oyaliyor.. Neyse dün gitmişti bi adam bulmuştu. Adamida bugün akşam 7 De almaya gidecekti .. Beraber gittik adam dükkanı kapatıp gitmiş esimi beklememis.. tabi umarsiz eşim baktı dükkana geldi arabaya bindi adamın numarasini dahi önceden almamış yandaki berber den aldı numarayı sadece bi kere aradı amaaan açmıyor işte dedi kapattı. . 2. Kere aramaya dahi yeltenmedi
Adam sözünün eri değilmiş dedi.. bende dayanamadim artık " sen de sözünün eri değilsin " dedim
.konuşmaları aynen yazıyorum :
O-ne diyorsun sen dengesiz dengesiz konuşma ne demek sözünün eri değilsin (burada bagiriyor)
Ben- bağırma . Her köşeye sıkıştığında bağırıp hakaret ediyorsun . Ayıp ya.
o- sende gerizekalı laflar konuşma
Ben-bıktım artık senin bu huyundan sorumsuzlugundan
o- defol git o zaman . ( bağırmaya devam ediyor )
ben- her seferinde Sinirden söyledim diyorsun kocaman adamsın 33 yaşında çocuk gibi Sinirden öyleydi deyip duruyorsun
bu lafını da adamsan yeme o zaman defolup giderim. .
o- seni birakacagim zamanı biliyorum ben merak etme ananin kizisin sen
ben- ailemin adını ağzına alma .
Ne zaman birakacaksin kredi borçları bitince mu
O- biliyorum ben hayvan
ben - madem en ufak bi kavgada defol git lafını duyuyorum ben bunu hak etmedim madem adamsın erkek sin bu saatten sonra bu laflari ettiğin kadinla evli kalmazsın ....... Yarın adliye ye gidip dilekçe vereceğim
o - ver . Nr allah in belası imisim ben..
evden çıktı gitti
boşanma dilekçesi örneği istiyorum varmı elinde olan
Siz olsaydınız .....
Son durum Sabah KI GELISMELER :

Annemle bir ilgisi yok bunun bende rahatsizdim o takımdan
Sorun annem değil ki benim eşim sorumsuz
sorun bu
sadece işine gelen şeylerle ilgileniyor
ben hem iş hem ev kırk parça ya bölünüyorum
. Neyse gece hiç yanıma gelmedi
sabah karşılaştık evde
kalk gidelim dilekçe yi verelim dedim
sen git ver benim başımın etini yeme başımı agrıtma dedi
ver de beni de kendinden kurtar dedi
bende bugün veriyorum o halde bilgin olsun dedim..
kusura bakmayin ama en ufak tartışmada en ufak kavgada sürekli bana defol git hayvan seni bosayacagm geber
ben bu laflari artık kaldirmaiyorum
en ufak bi şeyde sürekli defol git diyor
is yerinde ne moralim ne enerjim kaldı hergün agliyorum
hergün
ne olacaksa olsun
ya bitsin
yada böyle devam etmesin
Eeeee peki sonuç.Dilekçe vermeye gidiyorum deyip ne yaptın.Tabiki gitmedin.Farkında mısın eşin sana ipe sapa gelmez laflar söylüyor.Hayvan defol git geber ....sen bunları söylediği ilk gün tepkini ağır bir şekilde verseydin,bu adam bugün bu fütursuzluğu yapmaya alışmazdı.Sizin ilişkiniz laçkalaşmış.O sana bağırıyor sen ona.Hayvan geber lafları havada uçuyor ama hanım kızımız sadece boşanacağım demekle yetiniyor.Bir şeyi ona yaptırmak için 3 ay konuşuyorsun.Ben hiç konuşmam.Yapana kadar evde ağzımı açmam.

Back