Eşiniz yapı olarak sorumsuz bi insan ne yazık ki
çevremde de var böyle kocaya sahip olan kadınlar, 40 kere söylerler 1 kere belki yapar belki yapmaz.. Bu sefer noluyo kadınlar erkek gibi oluyo herşeyi düşünen herşeyi yapan.. Sizde koltuk için yarın tamirciyi arıcam sen aramazsan,yada yeni koltuk seçmeye gidicem haftaya bu koltuğuda atıyorum bu konuda çok ciddiyim gibi konuşmayı deneyin, çamaşır makinası için elde yıkayacağıma teli elime alırdım onun yanında bak arıyorum aramıyosan derdim,arardım al konuş derdim.. yani onun yapısını değiştiremezsiniz ama belki üstüne giderek yaptırabilirsiniz ancak bu şekilde.. ve tabiki çocuk olunca bu adamla çok zorlanırsınız bunu söylemeden geçemicem.. Kaldıki size hastayken bile hap iç geçer diyen iğneye götürmeyen bi kocadan ne kadar ne beklenir orası muamma.. Bu konuları oturup ciddi bi şekilde konuşun ve asla bir erkeğe bıktım usandım denmemesi lazım onların da erkeklik damarına basmış oluyoruz ağızlarından çıkabiliyo git o zaman kapı orda o zman gibi kelimeler.. Ama bunu tamamen sinir anında söylenmiş bi cümle olarak görün bence..
Tüm soru işaretlerinizi açık açık sorun cevaplandırmasını isteyin hakaret içeren kelimelere de HAYIR.. Biz eşimle en sinirli anımızda bile hakaret etmeyiz birbirimize ben ismiyle hitap ederim en fazla bu bile ona ağır gelir,normalde asla isimle hitap etmeyiz çünkü..
Hayırlısı hakkınızda