- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi GirlOfShine
Bu kadar fedakar saf olmayın .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef bunu cok agir bir bedel odeyerek ogrendim eger ben saf oldugum icin ve iyi niyetimden kaybettiysem allahim gucune inaniyorum sadece bu kadarBu kadar fedakar saf olmayın .
Kesinlikle ailemi dinlemeliydim pismanim ama yapacak bise yok geriye dönemiyorum ins allah ahimi yerde birakmaz canimsiniz destekleriniz icin cok saolun iyi dilekleriniz icinde cidden kendimi daha iyi hissediyorum cocuk lari cok seven biri olmama ragmen hic cocuk dusunmedim bu kadar borc icinde dogru da yapmışım ins rabbim dogru insanlar cikartir karsima ve bugunler olmamis gibi hatirlamamAileni dinlemeyerek hata yapmışsın kuzum. Evladını seven her anne baba hisseder, iyi olmadığını düşünürse böyle karşı çıkar. Ama olan olmuş artık. Bu cektiklerinden sonra eminim çok mutlu olacağın bir hayatın olucak çünkü Yaratan hiç bir mazlumun ahını yerde bırakmaz. Şükür et bu kadarla gözlerin açılmış. Şükür et kazayla filan hamile kalmadın. Allah yardımcın olsun kuzucum, hayırlılarla karşılaştırsın artık seni
Amin inşallahKesinlikle ailemi dinlemeliydim pismanim ama yapacak bise yok geriye dönemiyorum ins allah ahimi yerde birakmaz canimsiniz destekleriniz icin cok saolun iyi dilekleriniz icinde cidden kendimi daha iyi hissediyorum cocuk lari cok seven biri olmama ragmen hic cocuk dusunmedim bu kadar borc icinde dogru da yapmışım ins rabbim dogru insanlar cikartir karsima ve bugunler olmamis gibi hatirlamam
Cunku evlendigim adama deger verdim hayat musterek dedim boyle gormustum ailemden bilemedimNeden başkasının borçlarını ödedin ki keşke beni ilgilendirmez diyip geçseydin bu adama değmemiş.
Su anda zaten duygusallik yok bende mantik nirvanalarda 1 yil uzun gececek bana kendimi dinleyip derslerimi alip onume bakicam hayat ne bekliyo beni kocaman bi belirsizlik var onumdeRomantik düşünme. Bir yıl çabuk geçsin diye dua et. Sonra lütfen dikkatli tercih yap
Bu sana yaşatılanlardan daha kötü olamaz. Artık yeni, yalanlardan uzak bir sayfa açılıyor.Su anda zaten duygusallik yok bende mantik nirvanalarda 1 yil uzun gececek bana kendimi dinleyip derslerimi alip onume bakicam hayat ne bekliyo beni kocaman bi belirsizlik var onumde
Keşke evlendiğin adamda sana değer verseydi almadığın değeri vermeye çalışmasaydın. Fedakarlık feda olmak kar dan türemiş senin kendini feda etmenden karşı tarafın sağladığı bir kar bir nevi... yani fedakarlık yapan kişinin takdir edilmesi gereken bi durummuş gibi gözüksede aslında iyi bişey değil özverili olunması gerekir ama fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir hele ki böyle konularda... Zararın neresinden dönersen kardır... iyi bir avukat tutup maddi manevi onu hertürlü zarara uğratıp öyle boşan derim.Cunku evlendigim adama deger verdim hayat musterek dedim boyle gormustum ailemden bilemedim
Aminnn inss bende oyle olmasi icin dua ediyorum bana yasatilanlarin hesabini veremiycekler bunada kalpten eminim❤Bu sana yaşatılanlardan daha kötü olamaz. Artık yeni, yalanlardan uzak bir sayfa açılıyor.
Bundan sonra herşey dilediğinden de güzel olsun ♥
Al ver dengesi diye birsey var bilirsin ben o dengede hep veren oldum ve karsimdakinin vermedigini de goremeyen oldum bana derdi ko ben hic cabalamiyorum ki sen yapiyorsun zaten herseyi derdi evet benimde bu tarafta hatam var bunlarin hepsini sorguluyorum bende hakkimi alacagim bir para yok herseyi hacizli hem kendinin hem babasinin onu zarara ugratacagim iki sey var bi allahim adaleti iki yeni dunurlerine edeceğim rezillik ama ikincisinden cok emin degilim bana yakismaz canim ne kadar yansada bunun kararini veremiyorumKeşke evlendiğin adamda sana değer verseydi almadığın değeri vermeye çalışmasaydın. Fedakarlık feda olmak kar dan türemiş senin kendini feda etmenden karşı tarafın sağladığı bir kar bir nevi... yani fedakarlık yapan kişinin takdir edilmesi gereken bi durummuş gibi gözüksede aslında iyi bişey değil özverili olunması gerekir ama fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir hele ki böyle konularda... Zararın neresinden dönersen kardır... iyi bir avukat tutup maddi manevi onu hertürlü zarara uğratıp öyle boşan derim.
Evet alma verme dengesini bozmuşsun böyle sonuçlanmasına şaşırmamak lazım... ama yaşamadığımız her kötü olay bize tecrübe kazandırıp bizi olmamız gereken kişi yapar oyüzden üstünde fazla düşünüp pişmanlıkla kendini harap etme bu heriften kurtulup önüne bak ama bu defa hayatı akışına bırakarak...Al ver dengesi diye birsey var bilirsin ben o dengede hep veren oldum ve karsimdakinin vermedigini de goremeyen oldum bana derdi ko ben hic cabalamiyorum ki sen yapiyorsun zaten herseyi derdi evet benimde bu tarafta hatam var bunlarin hepsini sorguluyorum bende hakkimi alacagim bir para yok herseyi hacizli hem kendinin hem babasinin onu zarara ugratacagim iki sey var bi allahim adaleti iki yeni dunurlerine edeceğim rezillik ama ikincisinden cok emin degilim bana yakismaz canim ne kadar yansada bunun kararini veremiyorum
Bir çocukla boşandım. 1.5 yıllık evli değildim. Mantikli hareket eden kimseye kötü şeyler getirmiyor hayat. Dua edin ama bol.bol çalışın kesinlikleSu anda zaten duygusallik yok bende mantik nirvanalarda 1 yil uzun gececek bana kendimi dinleyip derslerimi alip onume bakicam hayat ne bekliyo beni kocaman bi belirsizlik var onumde
En mantıklısı anlaşmalı boşanıp kurtulmak. Çekişmelide ömrünü yer bunlar.içimi ferahlattın benım bı hatam yok sevdım ınandım ve evlılıgım ıcın çaba gösterdim çekışmelıye gıtsem ne herseyde hacız varr maası da dahıl alacak bıseyım yokkı psikolojık olarak bunalmak ıstemıyorum anlasıp kurtulmayı dusunuyorum babasının asla yatacakyerı yok..