Boşanıyoruz..LÜTFEN okuyunuz ben nerde hata yaptım ki?

Aferin sana canim! Sunuda bil, bu herkesin basina gelebilecek birsey. Soruyorsun ya konu basliginda "nerede hata yaptim" diye. Hiç bir yerde. Cok usta bir sekilde sana yalan söylemis, seni kullanmaya çalismislar.

Birak kendi küçük dünyalarinda kuzenini arasinlar, etrafa yalanlarini saçsinlar. Etraf zaten anlayacak ne tür pislikler olduklarini. Hiç endise etme. Kurtuldun artik.

çok dogru dedın bende cok sevdım annemı dınlemedım ama annem herseyı gormustu ve bak gene bana sahıp cıkan annem oldu bu kadar agır ogrenmeseydım keske ama oyle oldu ..
Aileler ne kadar eski kafa desek de yılların tecrübesiyle daha deneyimli ve bilgi sahibi oluyorlar.

Tek hatan kocanı borca sokmamak olmuş.
Borca soksan senden kıymetlisi olmazdı.

canımsın çok ama çok saol bende boyle dusunuyorum kurtuldun derslerını al ve onune bak tertemız bı sayfa aç kendımı çok sorguladıgım sey hata mı dıye tum altınları versem bu arada 120 bın altınların degerı 26 bının onlar taktı bu adam adam olur muydu asla sanmıyorum ben sence?

Ailenin istemedigi bi evliligin daha yurudugnu gormedim ben. Ins altinlar hala sizdedir

evlenırken bıle o kadar mutevazı davrandım kı ama dedıgın dogru ben ınsanlık ettım de anlayamadılar
Ben de evliyim, benim de babam abim falan var ama istisnasiz erkeklerin hiçbiri bu kadar fedakarlığa değmez.
Ne kadar çok naz caz yaparsan o kadar kıymetlisin. Ne kadar verici ve fedakar olursan o kadar kıymetsizsin.

Anlaşmalı boşanmada şimdi bunlar ne kadar koparırsak kâr derdine düşer altınların yarısını isterler.

Bosandiktan sonra o altinlar ile ve bankadan biraz kredi ile kendine ev al. Mis gibi, istedigin sekilde döse. Gez toz, içindeki zehrini o sekilde at. Sürekli onlardan nefret etmek seni hasta eder. O negatif enerji ile yasanilmaz. Psikolog destegi ile bide çok güzel hayatin olacak canim. Geçmis olsun.

bir de yazıların arasında okudum . kızlarını zengin bir aileye nişanlamışlar, duyulmasın istiyorlarmış.
bence baya gürültülü boşan onlarda duysun. belki onlarıda dolandırmaya kalkışır bunlar.

Ben de evliyim, benim de babam abim falan var ama istisnasiz erkeklerin hiçbiri bu kadar fedakarlığa değmez.
Ne kadar çok naz caz yaparsan o kadar kıymetlisin. Ne kadar verici ve fedakar olursan o kadar kıymetsizsin.
benım şu anda pul kadar degerım yok yalanlar soylenen yalanlardan bunu anlıyorum demıyorkı ben oglumun yıkılmasına sebebım demıyor elın kıızı oglumun arkasında durdu demıyor yapılanlar allahın katında yanacak o adam ben ınanıyorum

Hata biz insanlar icin ama o hatadan döne bilirsin canim kimsenin ahi kimsede kalmaz .Allah buyuktur yarina birakir kimsenin yanina birakmaz

bu benım aklımdanda gecıyor ama olmamıs bı yuvayı yıkanın yuvasıda olmaz vıcdanı var kı o aıle benım ne kadar duzgun oldugumun ovuncunu yapıyormus bunlara bunu da soyledıler ha bana ama sızce bu dogru mu

cansın çok tesekkur ederım arabamı degıstırmeyı dusunuyorum o pıslıgı hatıratan herseyı atıcam ama evde olabılır de burda evler cok pahalı bakalım allah buyuk bugunler bı gecsınde

Hata biz insanlar icin ama o hatadan döne bilirsin canim kimsenin ahi kimsede kalmaz .Allah buyuktur yarina birakir kimsenin yanina birakmaz
bundan sonrası ıcın onlar aklıma geldıgınde hep dıycegım sey bu yazdıgın cumle olacak inankı yanlarına kalmıycak onların da kızları var bak da gor neler olacak.

aynen annem babasını ılk gordugunde bu adam adam degıl dedı bende onyargılısın demıstım ayagının altını opmem lazım annemın
Aslındq seziyorlar gerçekten de evlilikte aşk falan palavra hepsi gidiyor bir süre sonra.

"ovuncunu" bunu anlamadım.
ama belki hayır bile işlemiş olursunuz. sizin yaşadıklarınız iftira değil gerçeğin kendisi. ailece borç batağındalar anladığım kadarıyla. belki kızları bile borçludur. özellikle kapılarını çalıp söyleyin demiyorum. sessizce çıkıp gitmeyin diyorum.
emek emek dizidiğiniz çeyizler, kurduğunuz hayaller, sadece sizin burnunuzdan gelmesin. o babasınında oğlununda gelsin burnundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…