• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşalan Parfüm Şişelerini Yeniden Değerlendirdim

sersoyum bu şişeleri görünce ne ye yanacağımı şaşırdım
giden o kadar şişeye mi yoksa benim aklıma niye bunlar gelmiyo benim aklım kıtmı :çok üzgünüm:bunlar cidden harika bi geridönüşüm olmuş bayıldım canım benim harika ötesisin:asigim:

sersoyum bu şişeleri görünce ne ye yanacağımı şaşırdım
giden o kadar şişeye mi yoksa benim aklıma niye bunlar gelmiyo benim aklım kıtmı :çok üzgünüm:bunlar cidden harika bi geridönüşüm olmuş bayıldım canım benim harika ötesisin:asigim:

zeynepcim ciddimisin sen kıs, görmemişmiydin bu çalışmaları.. aa öyleyse sen diğerlerinide görmedin.. eski konularımı bi arat belki kurtarabileceğin şeyler vardır tatlım Şeniz

vayy bunada bayıldım banyoma yapayım bendede boş şişeler var 3tane:) güzel diye atmaya kıyamamamışştm bi işe yarasınlar kaydirigubbakcemile2 ben böyle şeyler yapınca çok mutlu oluyorum herkesmi öyle -tatlicadiarzu-

vayy bunada bayıldım banyoma yapayım bendede boş şişeler var 3tane:) güzel diye atmaya kıyamamamışştm bi işe yarasınlar kaydirigubbakcemile2 ben böyle şeyler yapınca çok mutlu oluyorum herkesmi öyle -tatlicadiarzu-

yap hayatım yap... insanın emek verdiği herşey guzeldir ve mutlu eder tabiki

valla tebrik ederim bu ne hızz
konularınıza bak bak bitiremedim :bbo:
whiterose arkidişime katılıyorum bende sizi yakın takibe alacağım

ayrıca benim aklıma şu geldi
şimdi bu parfüm şişelerinin ağzını açıyorsunuz nasıl olsa
içine renkli kumlardan yada çok küçük taşlardan koysak nasıl olur yerimseniben

bi denemek lazım
off bende attım bütün boş şişelerimi
şimdi dolu olanları hemencecik bitirmek gerkiyor sanırım :uhm:

valla tebrik ederim bu ne hızz
konularınıza bak bak bitiremedim :bbo:
whiterose arkidişime katılıyorum bende sizi yakın takibe alacağım

ayrıca benim aklıma şu geldi
şimdi bu parfüm şişelerinin ağzını açıyorsunuz nasıl olsa
içine renkli kumlardan yada çok küçük taşlardan koysak nasıl olur yerimseniben

bi denemek lazım
off bende attım bütün boş şişelerimi
şimdi dolu olanları hemencecik bitirmek gerkiyor sanırım :uhm:

teşekkur ederim canım
fikir geliştirilebilir tabiki... birtanesinin içine kurumuş panuk kozaları koymuştum fena durmamıştı :))

çok güzel olmuş elıne sağlık güzel bı fıkır

opuyorumnanaktan

sen harikasınnnnn başka bişi diyemiyorum delüüüüü

en az senin kadar balum opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş canm.. :) benmde yığınla şişe birikti. ben birine soda koydum sabah akşam yüzüme fıslatıyorum..doldurabildiklerime de kolonya fln doldurdm.arada odaya sıkıyorm.gerisi çöpe

canım harika olmuş ellerine sağlık ..
malzemeleri nerden alıyosun bende sepet için malzeme alıyorumda...

çok güzel olmuş canm.. :) benmde yığınla şişe birikti. ben birine soda koydum sabah akşam yüzüme fıslatıyorum..doldurabildiklerime de kolonya fln doldurdm.arada odaya sıkıyorm.gerisi çöpe

teşekkurler tatlım
soda mı? aa ne yararı varmış hiç duymadım :kedi:

canım harika olmuş ellerine sağlık ..
malzemeleri nerden alıyosun bende sepet için malzeme alıyorumda...

burda kullandığım malzemeler nikah şekerlerinden bozma :))
sana eminönunu tavsiye ederim, genelde ordan yaparım alışverişlerimi opuyorumnanaktan

Back
X