Boşalan Parfüm Şişelerini Yeniden Değerlendirdim

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
sdc12106kb0ou3.jpg

Boşalan parfüm şişelerini yeniden değerlendirip banyo süsü yaptım :))
Sizce nasıl olmuş?

Son düzenleme:
sersoy cum harika olmuş valla eline sağlık ama nasıl başlarını çıkardın onu anlayamadım çünki çıkmıyo bildiğim kadarıyla püf noktası nedir söylersen sevinirim

ellerine saglık çok güzel olmuş benimde parfümüm bitmek üzre şişeside çok hoş .nasıl yaptın bilgi verirmisin üstünü kırdınmı bir püf noktası varmı yazarsan sevinirim.a.s.a.s.

tek kelimeyle süper olmuşşş ama nasıl yaptığınızı biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz??

valla kızlar başlıkları çıkarmanın bir püf noktası yok fakat çokta zorlayıcı değil ucu ince keskin bir bıçakla biraz gevşettim daha sonra pense yardımıyla çektim çıktı. Şişeleri süslerken evdeki ıvır zırıları kullandım :)) nikah şekerleri bir işe yaradı :))

Bunlardan bende yapmıştım...:utangac:
Emeklerine sağlık canım çok güzel olmuşlar. a.s.

süppersin ya imrendim valla iyi fikir bende bosalinca sekilleri özellikle güzel olan parfüm siselerimi atmaya kiyamiyodum yaparim insallah
fikrine ellerine emegine saglikkkk

canım maaşallah ne kadar hamaratsın:1shok:
perdeden sonra bunlarada bayıldım yaaa:asigim:

teşekkürler..ben de araştırıyordum boşalan parfüm şişelerimi nasıl değerlendirebilirim diye,çünkü ben de sizin gibi onları atmaya kıyamıyorum.başka fikirlerinizi bekliyorum..

teşekkürler..ben de araştırıyordum boşalan parfüm şişelerimi nasıl değerlendirebilirim diye,çünkü ben de sizin gibi onları atmaya kıyamıyorum.başka fikirlerinizi bekliyorum..

canım çok teşekkur ederim... sende yaptığında burda paylaşırsan sevinirim

Hepside çok güzel olmuş . elinize emeğinize sağlık. sanırım oldukça boş vaktiniz olmalı ki bu kadar güzel uğraşılar buluyorsunuz kendinize kaydirigubbakcemile2

Back
X