- 13 Temmuz 2017
- 245
- 372
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim suan en iyisi bi vapur yolculuğu yapmakMüze kart alip gezmediginiz tum muzeleri gezebilirsiniz. Biri yazmis bence de vapur yolculugu insana cok iyi geliyor. Ayni sekilde avm ya da klasik carsi pazar gezmelerindense Balat, Kuzguncuk gibi karakteri olan semtlerde vakit geçirmek bana cok iyi gelir.
Söylediğimiz her şeyi yapcam çok teşekkür ederim.Öncelikle Eminönü'ne git.
Balık ekmek ye, deniz havası al.
Galata Köprüsü'nden Galata'ya doğru yürü.
Galata'nın orada çay iç.
Beşiktaşa git,
Beşiktaş'ta Alkım Kitapevi'ne git, terasta kahve içip kitabını oku.
Florya'da Akvaryum'a git, 2 saat rahat gezilir akvaryumlar,
Sinemaya git,
Belki klasik ama benim genel İstanbul yerlerim.
Seve seve , yeter ki iyi olSöylediğimiz her şeyi yapcam çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim yarından itibaren baalıycam gezmeyeMüzeleri gezebilirsin. İstanbul modern perşembe günü ücretsiz diye hatırlıyorum. Bi araştır.
Karaköyde bir sürü güzel kafeler var. Oraları gez, gir bi kafeye çay kahve iç.
Bakırköye alışverişe git.
Akşam dışarı çıkma imkanın varsa canlı müzik olan yerlere gidebilirsin. Konserlere gidebilirsin.
İlk kez bir basıma gezeceğim uzun zaman oldu tek basıma dışarı çıkmayalı biraz onun çekingenliği vardı yalnız basıma sıkılor mıyım diye ama kafamı toparladıkca cesaretin yerine geliyorSeve seve , yeter ki iyi ol![]()
Atatürk Arboretumu olabilir. Doğaya ilgiliyseniz.Mesela nerelere gidebilirim avrupa yakasında alışılagelmiş yerlerden farklı olarak
Hiç sevmem ama onada kendimi alıştırcam :)evde de sıkılma kitap oku kafan dağılır![]()
İlk kez bir basıma gezeceğim uzun zaman oldu tek basıma dışarı çıkmayalı biraz onun çekingenliği vardı yalnız basıma sıkılor mıyım diye ama kafamı toparladıkca cesaretin yerine geliyor
Neden olmasın balata giderim hiç gitmedim mesela doğayı seviyorum teşekkür ederimAtatürk Arboretumu olabilir. Doğaya ilgiliyseniz.
Teleferikle Pierre Loti'ye çıkabilirsiniz. Balat'ı gezebilirsiniz.
Yorumlarınızla beni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim artık bu zamana kadar yapmadıgım ne varsa hepsini yapcam :))Arkadaşın varsa onlarla dolaş,
Ama ben hep tek başıma gezerdim. Kendimi ve düşüncelerimi dinlemeyi severim...
İnan bana iyi geliyor, bir de vapur gezmesi yaparsan... Tamamdır!
İstanbul'da yalnızlık sıkmaz seni, bir çık, bir kır tabularını, sonrası çok güzel gelir. Eğer kitap okumayı seviyorsan, o zaman sana yapacak şey çok :) Tıkanırsan yaz, bakarız bir şeyler :)
Hiç sevmem ama onada kendimi alıştırcam :)
Miniatürk nerede acababalat taraflarına gideceksen karşıyada geçip koç müzesini gezebilirsin biraz tuzlu ama cafesinde bir tatlı ye.
oraya kadar gitmişkende miniatürk e de git al sana bir gün daha.
Yarın okuldan kitap alcam ne tavsiye edersinizalıştır bak hayata bakışın algın değişecek.
başlayacağın zaman bana özelden yaz sana başlangıç için kitap tavsiyesi veririm.
Miniatürk nerede acaba