Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeyim evi seviyorum ama bazen de evde durdukça ayrı bir bunalım yasıyorumBu havada en guzeli ev aslinda :)
Bende böyle yapmayı düşünüyordum, hafta içi okul var kurslara gidecek zamanım fazla olur mu bilmiyorum ama genellikle dışarda hava aldıkça rahatlıyorum ..Ben avrupa yakasinda ikamet ediyorum. Kendimle en bas basa kalmak istedigim zamanlarda genellikle pazar gunleri vapura binip uskudara gidiyorum. O deniz yolculugu beni o kadar dinlendiriyor ki...
Ayni sekilde Eminonunu gezmeyi seviyorum.
Ama eger cok bos zamanin varsa ismek kurslarini degerlendirebilirsin.
Çok haklısınız çok teşekkür ederim .kurslara gir. turlara katıl. durma evde bence de senin durum hassas. hem arkadaş çevresi edinirsin gezersiniz birlikte
Mesela nerelere gidebilirim avrupa yakasında alışılagelmiş yerlerden farklı olarakGezilebilecek bir çok tarihi yer var aslında.
Hafta içi turist harici çok da kalabalık olacağını zannetmem.
Havalar da soğumaya başladı zaten. Gezmek için güzel bir zaman.
Söyledikleriniz çok mantıklı ,ben avrupa yakasındayımBedava kurslar var ismek kurslari. Kayitlari kapandi ama evine yakin olani arayip konusabilirsin. Sertifika veremeyiz ama gelebilirsin diyorlar. Heleki durumunu anlatip kafami dagitmaya ihtiyacim var dersen kesin bir yol acarlar. Ascilik pastacilik resim yabanci dil manikur masaj dikis neye ilgin varsa branslar cok cesitli. Ben daha dun gittim konustum. Kayit yok bitirme belgesi vermeyiz ama gel gir derse dediler. Bilgisayara gidicem. Isim icin bilgimi gelistirmem lazim. Onceden resim sac boyama falan gitmistim.
Bunun disinda nerede oldugunu soylersen ona gore onerebilirim. Benim en sevdigim bostanci sahilden bisiklet kiralayip sahil boyu gezmek...
En azindan avrupa asya hangi taraftasin?
Hafta içi okul var, okulda da durasım pek gelmiyor eve kapattım kendimi iyice böylede kendime zarar veriyorum özellikle yalnız basıma neler yapabilirim hiç yalnız basıma kalmamıştım .Bedava kurslar var ismek kurslari. Kayitlari kapandi ama evine yakin olani arayip konusabilirsin. Sertifika veremeyiz ama gelebilirsin diyorlar. Heleki durumunu anlatip kafami dagitmaya ihtiyacim var dersen kesin bir yol acarlar. Ascilik pastacilik resim yabanci dil manikur masaj dikis neye ilgin varsa branslar cok cesitli. Ben daha dun gittim konustum. Kayit yok bitirme belgesi vermeyiz ama gel gir derse dediler. Bilgisayara gidicem. Isim icin bilgimi gelistirmem lazim. Onceden resim sac boyama falan gitmistim.
Bunun disinda nerede oldugunu soylersen ona gore onerebilirim. Benim en sevdigim bostanci sahilden bisiklet kiralayip sahil boyu gezmek...
En azindan avrupa asya hangi taraftasin?
Tek şansım bu olsa gerek.Avrupa yakasında olman büyük şans
Bizim o tarafa gecmemiz saatler alıyor Anadolu yakasından
Taksim Beyoğlu Eminönü bebek merak ettiğim uzun yıllardır gitmedigim yerler
Çok çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun, söylediklerini benim için çok önemli güçlü olduğum için boyun egmedim pes edip okulu bırakıp gitmedim memlekete, aksine daha da çok hırslandım o okulu ne kadar çok istediğimi biliyordu eşim ona inada o okulu bitirip öyle gitcem benim sürekli arkamdan gelecek bi ailem yok mecburum ayaklarımın üstüne basmaya 24 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç mutlu olamadım kendim için hiç bişey yapamadım hep başkaları için yaşadım, artık kendim için yapcam birşeyler artık kendim için yasycam .Sabahlari ve bazi gunler cok indirimli seanslar var sinemada
Devlet sehir tiyatrolari var fiyatlari asiri uygun
Otellerin havuzlarina gidiyorum. Ozellikle kisin cok uygun fiyatlari ve tenha.
Muze seversen bir cok muzenin ucretsiz gunu oluyor. Mesela sabanci muzesi var emirganda eskiden carsamba giris bedavaydi hala oyledir sanirim. Ucretli de olsa ogrenciye cok makul. Havalar sogudu ama hemen de yaninda kocaman koru var gezersin. Baharda sahane olur laleler. Asagisi boydan boya bogaz sahili zaten.
Ben de istanbula ilk geldigimde cok zorluk cektim. Hep cocuk esirgemeye gittim. Hala giderim haftada 2 kez. Sevgine sana muhtac onlarca cocuk seni kucakliyor. Onlara umut oluyorsun. Iyi geliyorsun kalplerine dokunuyorsun. Bu bile hayati yasamaya deger kiliyor.
Ama en onemlisi okulunu aksatma. Orda hem arkadas edinirsin. Kafan dagilir. Kurslar da arkadas edinmeye cok yariyor. Genelde full kadin oluyor zaten. Benim istanbulda ilk arkadasim kurstan edindigim bende 35 yas buyuk bir hanim. Hala gorusuruz her hafta kahveye gelir bana isyerime. Zaten komsuyuz.
Allah yardimcin olsun kuzum benim. Cok zor seyler yasadin ama sen cok guclu bir kadinsin.
Tam da şu sıra bienal var sergileri gezebilirsinArkadaşlar kendimi eve kapatmak istemiyorum içinde bulunduğum bunalımdan kurtulmak istiyorum, bos zamanlarımda İstanbul da neler yapabilirim nerelere gidebilirim ??
Nerede acabaTam da şu sıra bienal var sergileri gezebilirsin
Çok teşekkür ederimToprak111 merhaba..
Günlük Istanbul turu düzenleyen firmalar var. Ara ara onlara katılın. Istanbul derya deniz bu konuda. Internetten arastirin biraz.