• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş yere kuruntumu yapıyorum

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var.
Nişanlıyim nişanlım işi dolayısıyla uzak bir şehirde ve yalniz.
Kayınvalidemlere çok yakınız aynı mahalledeyiz.
Birbirimize gezmeye gider geliriz.En son geçen hafta ben kendi akrabalarımdan biri iki kişiyi çağırdım kayınvalideme ve aynı binada oturan eltimede çağırdım
Bir gece önce gittiğim de dedim temizlik yapcaz dedi kayınvalidem önce eltimde denize gitcez dedi sonra da yine görüşürüz ben seni ararım dedi.
Neyse sabah oldu misafirler geldi bana haber vermediler geç bir saate aradı eltim ben bakmadım telefona sonra da msj atti
Eşim çok ısrar etti biz denize gidiyoruz keşke sende olsan inşallah başka bir gün görüşuruz böyle bir msj attı bende bir kaç saat sonra gelseydiniz keşke herkes sizi sordu denize haftaya giderdiniz dedim
O.msja hiç cevap vermedi

Yaklaşık bir hafta boyunca onları aramadım onlarda beni aramadi eltimin çocuğunun doğum günüydü bu akşam ben saat 5 6 gibi dışarı çıktım hediye aldım pasta aldım gittim kayınvalidemlere eltim masa kurmuş pasta börek annesi kardeşi gelinleri geldi komşu geldi kızıyla birde nişanlımin halası geldi

Benim haberim yoktu kutlama yapcaklarindan bende çok oturmadim masaya oturmadim hiç bahane uydurup çıktım.
Nişanlım benim bu olayları çok kafama taktığımi söylüyor ailesine hiç bir şey diyemezmis kırılmasını istemiyormus ailesinin
Boşver diyor ben yapım gereği kafama çok takıyorum
Boş yere kuruntumu yapıyorum sizce?.

Denize haftaya giderdiniz çok lüzumsuz bir talep olmuş. Kimse tatil planını ( bir günlük bile olsa ) sizinle misafircilik oynamak için değiştirmek zorunda değil.
Doğum gününe davet edilmemeniz bence çok net. Sizinle sürekli görüşmek istemiyorlar. Buna bakıp siz de evinize her gelen misafirin yanına adamları çağırıp durmayın.
En sevmediğim şey. Misafir gelir iki sohbet edelim diye, ev sahibi nasılsa hazırlık yaptım diyerek bir sürü insan dOldurur eve. Bu şekilde olduğunu gördüğümde bir daha gitmemeyi tercih ediyorum ben.

Denize haftaya giderdiniz çok lüzumsuz bir talep olmuş. Kimse tatil planını ( bir günlük bile olsa ) sizinle misafircilik oynamak için değiştirmek zorunda değil.
Doğum gününe davet edilmemeniz bence çok net. Sizinle sürekli görüşmek istemiyorlar. Buna bakıp siz de evinize her gelen misafirin yanına adamları çağırıp durmayın.
En sevmediğim şey. Misafir gelir iki sohbet edelim diye, ev sahibi nasılsa hazırlık yaptım diyerek bir sürü insan dOldurur eve. Bu şekilde olduğunu gördüğümde bir daha gitmemeyi tercih ediyorum ben.
Benimle görüşmek istemediklerini bilsem bende görüşmem çünkü nişanlım ailesiyle sık sık görüşmemi istiyor.
Kalabalık misafir cagirmadim teyzemi ve halami çağırdım sadece iki kişi yani.

Denize gideceksem ya da başka bir yere oturmaya çağıran kimse için planımı bozmam.
Haftaya gidersiniz derse de red ederim, düğün değil, doğum günü değil, altı üstü oturma.

Çağrılmadan neden doğum gününe gittiniz? Nişanlınız mı ısrar etti? Eğer o yüzdense bundan sonra bu durumu örnek verin ve çok yakın olmayın. Belki daha nişanlısınız diye belki huyları böyle, mesafeliler, bilemezsiniz.

Benimle görüşmek istemediklerini bilsem bende görüşmem çünkü nişanlım ailesiyle sık sık görüşmemi istiyor.
Özet: Misafir çağırıyorsunuz. İyi hoş. Eltinize sen de gel diye emrivaki yapıyorsunuz. Bu hoş değil.

Anladigim kadariyla saha nisanlisiniz. Kayinvalidelele bu kadsr icli disli olmak zorunda degilsiniz.
Ben de olmak istemiyorum ama nişanlım ve ailesi sık sık görüşmek istiyor
Normalde bende insanlarla sık sık görüşmeyi seven biri değilim.

Nişanınız ailesiyle sık sık görüşmenizi istiyor diye değil kendiniz istiyorsanı, değer görüyorsanız görüşmelisiniz. Sizi özellikle dışarda tutma gibi bir eğilimleri varsa bunu fırsat bilmelisiniz mesafeli olmak daha Iyidir çünkü.

Daha nişanlisinız ne diye çok görüşeceksiniz ki?
Evlenirsiniz, kafa yapılariniz uyar sizde isterseniz yakın olursunuz yoksa belli bir mesafe de devam eder nişanlınızın ailesiyle ilişkiniz.

Denize haftaya giderdiniz demeniz gerçekten gereksiz olmuş. Onlar sizinle şuan için ekstra bir yakınlık kurma düşüncesinde değil farkındaysanız. Bu alinip gücenecek birşey de değil. Siz nişanlinizdan dolayı gereksiz bir yakınlık kurma telaşındasınız.

Denize gideceksem ya da başka bir yere oturmaya çağıran kimse için planımı bozmam.
Haftaya gidersiniz derse de red ederim, düğün değil, doğum günü değil, altı üstü oturma.

Çağrılmadan neden doğum gününe gittiniz? Nişanlınız mı ısrar etti? Eğer o yüzdense bundan sonra bu durumu örnek verin ve çok yakın olmayın. Belki daha nişanlısınız diye belki huyları böyle, mesafeliler, bilemezsiniz.
Biz denize yakın bir yerde yaşıyoruz 15 km deniz bize.
Evet nişanlım çok ısrar etti git olsun diye ben gitmek istemiyorum diğer olay yüzünden dedim olsun aranız kötü olmasın dedi gitmek zorunda kaldım o kırılmasın diye
Ama kırılan ben oldum.

Ben de olmak istemiyorum ama nişanlım ve ailesi sık sık görüşmek istiyor
Normalde bende insanlarla sık sık görüşmeyi seven biri değilim.
Evli degilsin ki. Nisanlinin her dedigini yapiyor musun? Her dakika onlarda olmana gerek yok. Gelin atta gör kimin kapisinda derler. Onlar cagirmadan davet etmeden gitmeyin. Fazla muhabbet tez ayrilik getirir. Davet edilmeyen yere de gidilmez. Herkesin plani programi vardir. Her yere sizi cagirmak zorunda degiller.

Daha nişanlisinız ne diye çok görüşeceksiniz ki?
Evlenirsiniz, kafa yapılariniz uyar sizde isterseniz yakın olursunuz yoksa belli bir mesafe de devam eder nişanlınızın ailesiyle ilişkiniz.

Denize haftaya giderdiniz demeniz gerçekten gereksiz olmuş. Onlar sizinle şuan için ekstra bir yakınlık kurma düşüncesinde değil farkındaysanız. Bu alinip gücenecek birşey de değil. Siz nişanlinizdan dolayı gereksiz bir yakınlık kurma telaşındasınız.
Ben her defasında kendilerine de söyledim ben mesefeli olmayı seviyorum diye ama kayınvalidem içli dışlı olalım birbrimizi yakından tanıyalım dedi
Nişanlım ise her fırsatta git dedi seni çok seviyorlar dedi
Evde babaanne var oda her fırsatta gitmemi istiyordu hafta bir gün gidiyordum elimden geldiğince.

konu sahibine degil lafim.

o kadar sinir oluyorum.ki su duruma. ben hazirlanip davet edip misafir agirliyorum. onlar 15kisiyi ayni anda çağırıyorlar. terbiyesizlik bence.

gecen de birisi oturmaya cagirdi. kac gun onceden kalma.pogacalari isitip koydu onume. bir de diyor ki yemedin hiç.

ay cok sinirliyim bu konuda ustune yazdin valla bacim. yeni aldim ben bu dersi.

Evli degilsin ki. Nisanlinin her dedigini yapiyor musun? Her dakika onlarda olmana gerek yok. Gelin atta gör kimin kapisinda derler. Onlar cagirmadan davet etmeden gitmeyin. Fazla muhabbet tez ayrilik getirir. Davet edilmeyen yere de gidilmez. Herkesin plani programi vardir. Her yere sizi cagirmak zorunda degiller.
Kafama uyarsa dedikleri her dediğini yapıyorum uymazsa yapmıyorum
Ben gitmeyi istemiyorum zaten sık sık gitmemi nişanlım ve ailesi istedi.

konu sahibine degil lafim.

o kadar sinir oluyorum.ki su duruma. ben hazirlanip davet edip misafir agirliyorum. onlar 15kisiyi ayni anda çağırıyorlar. terbiyesizlik bence.

gecen de birisi oturmaya cagirdi. kac gun onceden kalma.pogacalari isitip koydu onume. bir de diyor ki yemedin hiç.

ay cok sinirliyim bu konuda ustune yazdin valla bacim. yeni aldim ben bu dersi.
Ben sadece 3 kişi çağırdım tazeydi herşey kendi ailemden akrabalarımdan birilerini tanısınlar istedim.

Hayatınızda nişanlınız ne isterse o mu oluyor?
Hayır dediği herhangi bir şey kafama uyarsa olur uymazsa olmaz.
Bu olaylari çok fazla büyüttüğümu söylüyor
Gitmek istemiyorum dediğimde tavır yapıyor.

Back