eee neden boşanmak istiyor. bu durumda senin ondan önce istemen gerekiyordusıkıntı büyük aslında uzun zaman lazım anlatmak için.. evlendiğimizden 1,5 ay sonra dükkanını kapattı(sırf sorumsuzluğu yüzünden) sonrada hiçbir şekilde iş güç sahibi olamadı. bunun için kılını bile kıpırdatmadı. evde yattı. ben çalıştım. o yattı. ailesi de sorumsuz. 1 kere bile çıkıp gelip ilgilenmediler.
Bende nişanlımı boşarım böylşe ama o güler geçer..(yetkim olmadığından)
Sen boşa derim
o da
BOŞAL BOŞAL BOŞAL diye boşuyo beni :lepi:
sıkıntı büyük aslında uzun zaman lazım anlatmak için.. evlendiğimizden 1,5 ay sonra dükkanını kapattı(sırf sorumsuzluğu yüzünden) sonrada hiçbir şekilde iş güç sahibi olamadı. bunun için kılını bile kıpırdatmadı. evde yattı. ben çalıştım. o yattı. ailesi de sorumsuz. 1 kere bile çıkıp gelip ilgilenmediler.
Bende nişanlımı boşarım böylşe ama o güler geçer..(yetkim olmadığından)
Sen boşa derim
o da
BOŞAL BOŞAL BOŞAL diye boşuyo beni :lepi:
zamanla bunu kendine sorun etti. çalışmıyor, ben işe gidip geliyorum. alışverişi ben yapıyorum, faturaları ben ödüyorum. ne söylesem suç olmaya başladı. aslında birkaç haftadır iyiydik. öncesi yine cehennem tabi öyle büyük kavgalar vardıki buraya yazsam sığmaz. hastanede biten kavgalarımız oldu. benim ailem burda onunkiler uzakta. hep bizimkiler koştu ilgilendi herşeyimizle zavallılar. onunkiler oğullarını sanki evlatlık vermiş gibi aramıyorlardı bile. burası ankara kolay değil tek maaşla kira masraflar tek maaşla yetmiyor geçinemiyoruz. daha aldığımız mobilyaların taksitleri bitmedi. benim her ay maaşımın bir kısmı onlara gidiyor. ailesi tek kuruş ödemedi evimize de. velhasıl birkaç gün önce tatlı dille ben hatırlattımç bir iş bakması için. ve bu birkaç gün surat astı, en sonunda da neden suskunsun neden yüzün asık diye sorduğumda bir tokat gibi bu sözleri söyledi. aslında hikaye uzun ama bu kadar özetleyebildim. çok doluyum arkadaşlar. resmen evi paylaştık şimdi 3 gündür o salonda yaşıyor ben yatak odasında. iğrenç bir durum. şu mubarek günlerde dini nikahım olmayan bir adamla aynı evi paylaşmak çok korkunç.
pardon seninki farklı bir tabir kullanmışş
zamanla bunu kendine sorun etti. çalışmıyor, ben işe gidip geliyorum. alışverişi ben yapıyorum, faturaları ben ödüyorum. ne söylesem suç olmaya başladı. aslında birkaç haftadır iyiydik. öncesi yine cehennem tabi öyle büyük kavgalar vardıki buraya yazsam sığmaz. hastanede biten kavgalarımız oldu. benim ailem burda onunkiler uzakta. hep bizimkiler koştu ilgilendi herşeyimizle zavallılar. onunkiler oğullarını sanki evlatlık vermiş gibi aramıyorlardı bile. burası ankara kolay değil tek maaşla kira masraflar tek maaşla yetmiyor geçinemiyoruz. daha aldığımız mobilyaların taksitleri bitmedi. benim her ay maaşımın bir kısmı onlara gidiyor. ailesi tek kuruş ödemedi evimize de. velhasıl birkaç gün önce tatlı dille ben hatırlattımç bir iş bakması için. ve bu birkaç gün surat astı, en sonunda da neden suskunsun neden yüzün asık diye sorduğumda bir tokat gibi bu sözleri söyledi. aslında hikaye uzun ama bu kadar özetleyebildim. çok doluyum arkadaşlar. resmen evi paylaştık şimdi 3 gündür o salonda yaşıyor ben yatak odasında. iğrenç bir durum. şu mubarek günlerde dini nikahım olmayan bir adamla aynı evi paylaşmak çok korkunç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?