Merhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Dün akşam KV kişisi ile telefonda görüntülü konuşuyordu eşim, konuşmaya bir sebepten dahil oldum. Diğer iki kızı da yanındaydı. Kp şehir dışındaydı yoktu.
Normalde kapalıdır KV, o an açıktı saçları ve bayadir girmedim o şekilde, beyazları aşırı çoğalmıştı. Eşimle saçları iyice beyazlatmaşsin dedik. O da hemen ' gözünüz aydın ' dedi güler gibi oldu. Ben o an çok sinirlendim çok belli etmek istemedim ama. Aynı cümleyi damadına kuramaz peki bana neden ? Tepkiniz ne olurdu?
Amaan bi tane düzgünü yok zaten boşver kafaya takmaMerhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Dün akşam KV kişisi ile telefonda görüntülü konuşuyordu eşim, konuşmaya bir sebepten dahil oldum. Diğer iki kızı da yanındaydı. Kp şehir dışındaydı yoktu.
Normalde kapalıdır KV, o an açıktı saçları ve bayadir girmedim o şekilde, beyazları aşırı çoğalmıştı. Eşimle saçları iyice beyazlatmaşsin dedik. O da hemen ' gözünüz aydın ' dedi güler gibi oldu. Ben o an çok sinirlendim çok belli etmek istemedim ama. Aynı cümleyi damadına kuramaz peki bana neden ? Tepkiniz ne olurdu?
Aslında oğlu da söyledi, belki de dememek lazimSiz espri yapmışsınız oda gülerek söylemiş ne var bunda yani.bence sizde öyle soylememeliydiniz.biri bana öyle dese bozulurdum kadınlara böyle şeyler soylenmrmeli.
Bu huy değil, süregelen bir davranış değil.. oğlu değince destekledim. Kimsenin dış görünüşu ile dalga geçecek ya da aaa bak saçlar beyazlamış diyecek bir insan değilimdir de gözün aydın ne ya sanki bunu bekliyormuş uz gibi.İnsanların elinde olmayan sebeplerden değişen dış görünüşüne laf edip de size verilen cevaba mi alınıyorsunuz? Bu huyunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.
Sordum, şöyle 'bizim niye gözümüz aydın biz mi istesik beyazlasin' dedim. Ayrıca sizinki ırsi, oğlunun bile beyazlamış seninki siyah mi kalacaktı dedim.Ben olsam sorardım. “Biz ne alaka” diye?
Sizce o kendi sacindaki beyazlari gormuyor mu? Demek ki boyamak istemiyor ya da baska bir sey. Boyle bir tespitte bulunmaktaki amac nedir? Yani nasil bi yanit beklediniz soylerken?Merhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Yahu öncelikle cevap için teşekkürler de, aaa saça bak beyaz gibi bir durum oluşmadı. O anki samimiyete istinaden oğlu ile dedik.Eeee fişeği siz ateşlemişsiniz, kadın da cevaben kötü bir şey dememiş espri yapmış. Senin de saçın beyazlamış diye çıkan birine çoğu kadının cevabı sana ne olur , KV mizahi bir cevap vermiş kötü tepki göstermemiş. Ayrıca sana ne konu sahibesi, yaşlı başlı kadın saçı tabi beyazlayacak ne yapsın siyah mı kalsın?
Burada anlattığım kadarını görüp de kendimizce yorum yapıyorsunuz, kimsenin dış görünüşü ile dalga geçmedim, biri de geçse benle ben de kırarım hiç acımamBiri saçlarımın beyazladığını söyleyip pot kırsaydı (sanki kişinin kendisi farkında değilmiş gibi) ben de onu bozardım
Sizi az bile bozmuş derken, önce bi üsluba dikkat edelim de. Anlattığım kadarını biliyorsunuzBence kv sizi az bile bozmuş.
Güzel sözler söylemek yerine aynaya bakarken gördüğü belki de kötü hissedip üzüldüğü şeyi söylemek komik mi?
Ben olsam hayırdır saç boyamı mı alacaksınız derdimSizi az bile bozmuş derken, önce bi üsluba dikkat edelim de. Anlattığım kadarını biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?