• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş laf

Kalbim660

Kimse ettiğini bulmadan ölmesin :!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
98
1
38
Balıkesir
Merhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Dün akşam KV kişisi ile telefonda görüntülü konuşuyordu eşim, konuşmaya bir sebepten dahil oldum. Diğer iki kızı da yanındaydı. Kp şehir dışındaydı yoktu.
Normalde kapalıdır KV, o an açıktı saçları ve bayadir girmedim o şekilde, beyazları aşırı çoğalmıştı. Eşimle saçları iyice beyazlatmaşsin dedik. O da hemen ' gözünüz aydın ' dedi güler gibi oldu. Ben o an çok sinirlendim çok belli etmek istemedim ama. Aynı cümleyi damadına kuramaz peki bana neden ? Tepkiniz ne olurdu?

Merhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Dün akşam KV kişisi ile telefonda görüntülü konuşuyordu eşim, konuşmaya bir sebepten dahil oldum. Diğer iki kızı da yanındaydı. Kp şehir dışındaydı yoktu.
Normalde kapalıdır KV, o an açıktı saçları ve bayadir girmedim o şekilde, beyazları aşırı çoğalmıştı. Eşimle saçları iyice beyazlatmaşsin dedik. O da hemen ' gözünüz aydın ' dedi güler gibi oldu. Ben o an çok sinirlendim çok belli etmek istemedim ama. Aynı cümleyi damadına kuramaz peki bana neden ? Tepkiniz ne olurdu?

Çok ta iplemeyin derim.

Onu tak bunu tak ne demek istedi v.s.

Hayat kısa değmez takmaya

kendince birşeyler ima etmiş.

hatta nasıl lafı gediğine oturttum diye seviniyordur bile belki

Aman sormayın bile ne demek istedin anlamadım diye

Amaan bi tane düzgünü yok zaten boşver kafaya takma

Siz espri yapmışsınız oda gülerek söylemiş ne var bunda yani.bence sizde öyle soylememeliydiniz.biri bana öyle dese bozulurdum kadınlara böyle şeyler soylenmrmeli.
Aslında oğlu da söyledi, belki de dememek lazim

İnsanların elinde olmayan sebeplerden değişen dış görünüşüne laf edip de size verilen cevaba mi alınıyorsunuz? Bu huyunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.
Bu huy değil, süregelen bir davranış değil.. oğlu değince destekledim. Kimsenin dış görünüşu ile dalga geçecek ya da aaa bak saçlar beyazlamış diyecek bir insan değilimdir de gözün aydın ne ya sanki bunu bekliyormuş uz gibi.

Eeee fişeği siz ateşlemişsiniz, kadın da cevaben kötü bir şey dememiş espri yapmış. Senin de saçın beyazlamış diye çıkan birine çoğu kadının cevabı sana ne olur , KV mizahi bir cevap vermiş kötü tepki göstermemiş. Ayrıca sana ne konu sahibesi, yaşlı başlı kadın saçı tabi beyazlayacak ne yapsın siyah mı kalsın?

Sizce o kendi sacindaki beyazlari gormuyor mu? Demek ki boyamak istemiyor ya da baska bir sey. Boyle bir tespitte bulunmaktaki amac nedir? Yani nasil bi yanit beklediniz soylerken?

Eeee fişeği siz ateşlemişsiniz, kadın da cevaben kötü bir şey dememiş espri yapmış. Senin de saçın beyazlamış diye çıkan birine çoğu kadının cevabı sana ne olur , KV mizahi bir cevap vermiş kötü tepki göstermemiş. Ayrıca sana ne konu sahibesi, yaşlı başlı kadın saçı tabi beyazlayacak ne yapsın siyah mı kalsın?
Yahu öncelikle cevap için teşekkürler de, aaa saça bak beyaz gibi bir durum oluşmadı. O anki samimiyete istinaden oğlu ile dedik.

Biri saçlarımın beyazladığını söyleyip pot kırsaydı (sanki kişinin kendisi farkında değilmiş gibi) ben de onu bozardım
Burada anlattığım kadarını görüp de kendimizce yorum yapıyorsunuz, kimsenin dış görünüşü ile dalga geçmedim, biri de geçse benle ben de kırarım hiç acımam

Bence kv sizi az bile bozmuş.
Güzel sözler söylemek yerine aynaya bakarken gördüğü belki de kötü hissedip üzüldüğü şeyi söylemek komik mi?
Sizi az bile bozmuş derken, önce bi üsluba dikkat edelim de. Anlattığım kadarını biliyorsunuz

İnsanların dış görünüşleri hakkında yorum yapılmasını hiç sevmem. “Şaka unsuru” haline getirilmesinden hiç hoşlanmam. Eşim yapıyorsa bu şakaları, dahil olmam. Bu sebeple size verilen cevaplara bozulmadan önce, siz dediklerinize dikkat edin.

Back