boş konuşuyorsun diyen eş

iş değişikliği için sgk mın o eğitim uyumlanma sürecine kadar yatması gerekiyor yoksa inanın dayanmazdım ailem kabul etse yine gözümü karartırım

O zaman hiç bir duygusal beklenti olmaksızın süreci doldurup başka şehre gitmek için gün sayacaksınız.
Onları yabancı olarak düşünün ev arkadaşı, sana trip atmışlar laf sokmuşlar umurunda olmasın.
Ne kadar sürede tamamlanacak bu eğitim uyumlanma süreci

Birilerine muhtaç olmak zorunda değilsin. Araştır küçük bir şehirde işini bul çalış kendi kendine geçin. Belli bir yaştan sonra anne-baba desteğim yok diyerek zulme katlanmaya gerek yok bence.

max süre kurs uyumlanma vs 6 ay sürecek o kadar dua ettim ki buı süreç tek kurtuluşumdu

Çocuğunuz var mı yok mu bilmiyor mu boşanın. Bu adamı katlanmak zorunda değilsiniz. Anladım arkanızda bir aileniz yok, kadın sığınma evine gidin bir şey yapın yani bunu yaşamak zorunda değilsiniz bence. Kendinize biraz değer verin.

max süre kurs uyumlanma vs 6 ay sürecek o kadar dua ettim ki buı süreç tek kurtuluşumdu
Bence kesinlikle sürece lehinize olacak şekilde çevirin en az polemiğe girecek en az duygusal olarak yıpranacak şekilde halletmeye çalışın ve elinizdeki iş fırsatını kaçırmayın. Gerekiyorsan nişana gidin şu 6 ay dişinizi sıkın açık vermeyin ve kurtulun

alah yardımcın olsun. bence direk annenlerin yanına git. onlar destek değiller demişsin ama anne babalar neticede gittiğinde ne kadar ciddi olduğunu anlayıp arkanda duracaklardır

Ne koca koca gibi ne kaynana kaynana gibi...insan görünümlü şeytan gibiler kusura bakmayın da.
Ben siin yerinizde olsam allah korusun olmayayımda ,giderim beni bunca zaman emekle büyüten aileme bakarım gerekirse elimdeki tüm parayı veririm ama dizlerinin dibinde olurum boşanana kadar.6 ay falan bahsetmişsiniz ama o kadar beklemeyin ayrılın bi şekilde sonra ailenizden de ayrılır ayrı evde yaşarsınız elin ailesinin ağız kokusunu çekeceğime kendi aileminkini çekerim

Son düzenleme:
boşanmaktan başka yapılacak bir şey yok boşandıktan sonra bir şey yok uzaklaştırma da alırsın işe yarar mı bilmiyorum ama

boşanmaktan başka yapılacak bir şey yok boşandıktan sonra bir şey yok uzaklaştırma da alırsın işe yarar mı bilmiyorum ama
sorsanız onlara kapıya atmadılar git demediler yemeğim önümde başımı sokacak kapım var beni haksız bulurlar .
süreç sancılı olacak kendilerini etrafa rezil etmemek tek kaideleri ...bu gelinde kaçıp gitti dememek kendilerini etrafa güzel göstermek...eşim kavga sırasında demişti.ikinci evliliğim olmasan çoktan ayrılmıştım senden diye...
bakıyorum tek bir kişinin gönlünü kırmadım eşimi huzursuz edecek bir davranışım olmadı evden işe işten eve sosyal bir hayatım da kalmadı .ailem uzakta ne gelir ne giderler kimseyi rahatsız etmediler.maddi olarak masraf yapmamak için elimden geleni yapıyorum.hiç bir kavga da hakaret vari konuşmadım saygımı yitirmedim bana laf sokanlara tek bir cevap vermedim.
ne kötü insanlarmış bilemedim aldandım ...

gücüm kalmadı dayanmaya calısıyorum ...nişan töreninden sonra eşim evde fırtına koparacak yine uykusuz gözyaşları içerisinde bir süreç ne aileymiş ne insanlarmış güzellikle boşanabileceğiniz laftan anlayan insanlarla evlenin öyle zor ki

Çevrelerindeki insanlar eşinizin hiçbir evliliğinde dikiş tutturamadığını görünce onlar da ne mal olduklarını az çok anlarlar bence.

Her yerden yanlış bu evlilik esinizin size saygısı yokki diğer aile fertlerinin olsun elbette o evde siz görünmez bir insansınız.Ağzimi açsam şiddet olur dendikten sonra Allah kurtarsin denir ancak.Dibine kadar pzikolojik siddet .Boş konusuyorsun demesi şaşırtmadı beni ne konuşursanız konuşun onda karşılığı bu.Tek olumlu olan konuda sizin kocamı seviyorum nasıl düzeltirim dememeniz.Sizde umut var İnşallah kafaya koydugunuzu gerçekleştirir siniz .Yolunuz kolaylaşsin dualarım sizinle

Herşeyden önce korunun. Böyle birinden çocuk yapmayın.
Ailem bekliyor para kazanıp bakmamı demişsiniz ama ilk etapta böyle biriyle yaşamaktansa onu tercih ederdim.
Kendini toparlayana kadar çalış ailenin yanında dur. Bi kısmını verirsin bi kısmını biriktirip ayrı eve çıkarsın.
Ayrıca ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama ne demek gelir kovdururlar vs ? Sözleşmen felan yokmu ?
Uzaklaştırma alabilirsin?

Konu sahibi önce ailem zaten gideyim orada çalışıp onlara para yardımında bulunayım diye bekliyor dedin. Sonra sana bu koca ve ailesini çekeceğine git ailene para ver, yavaş yavaş hayatını yoluna da koyarsın denildi, bu defa yok ailem istemiyor, bizi huzursuz etme, bizi rahatsız etme, bizi ilgilendirmez, huzurumuzu kaçırma dediler diyorsun.
Bir aile bu kadar umursamaz davranır mı bilemedim, normalde yabancıya bile böyle söylenilmez.
Bence açıkçası senin boşanasın yok.

Bence eğitim sürecini bir şekilde geçirip başka bir şehre kaç çocuk da yok nasılsa bir süre zorlanırsın ama zamanla hayatını düzene koyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…