M melodi kumsal Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2021 8 1 40 7 Mayıs 2021 Konu Sahibi sonsuz2020 #21 Bende 4 haftalık gebeyim doktor kese beklediğim kadar gelişmemiş dedi boyu ne kadar olmalı bilgisi olan yazarmı çok korkuyorum
Bende 4 haftalık gebeyim doktor kese beklediğim kadar gelişmemiş dedi boyu ne kadar olmalı bilgisi olan yazarmı çok korkuyorum
Sade frappe Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2019 4.612 6.727 7 Mayıs 2021 Konu Sahibi sonsuz2020 #22 melodi kumsal .!.: Bende 4 haftalık gebeyim doktor kese beklediğim kadar gelişmemiş dedi boyu ne kadar olmalı bilgisi olan yazarmı çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... 4 haftalıkken keseyi göremeyen bile oluyor, şimdiden endişe etmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
melodi kumsal .!.: Bende 4 haftalık gebeyim doktor kese beklediğim kadar gelişmemiş dedi boyu ne kadar olmalı bilgisi olan yazarmı çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... 4 haftalıkken keseyi göremeyen bile oluyor, şimdiden endişe etmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
M melodi kumsal Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2021 8 1 40 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi sonsuz2020 #23 Sade frappe .!.: 4 haftalıkken keseyi göremeyen bile oluyor, şimdiden endişe etmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Amin inşlh
Sade frappe .!.: 4 haftalıkken keseyi göremeyen bile oluyor, şimdiden endişe etmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Amin inşlh