- 17 Haziran 2020
- 609
- 644
- 36
-
- Konu Sahibi sonsuz2020
HCG önemli cnm bnmde 2. Gebelikte yolk saç varfi bebek olusmamisti HCG düzenli artmadı sonrada kanama başladıMerhaba arkadaşlar. ben 5 haftalık hamılegımde doktora gıttım ve kese görüldü.içinde nokta kadarda bebek görüldü. dedi.7. hafta da tekar cagırdı ve kese boş dedi. kalp atısı duymam lazım ama duyamadık dedi. 4 sonra gene gel eğer bebegi görmezsem hamıleliği sonlandırıcaz dedi. nette okudugum araştırdıgım kadarıyla hemen karar vermeyin yazıyor beklenmelı denılmekte. bana yardımcı olacak bırı var mı????
Beta hcg artışına hiç bakıldı mı düzenli artış varsa beklemekte fayda var. Benim kesemde büyüdü ama yolk sacı bile görünmedi sonra vajinaya gördük 6 haftadaydı tam gününü hatırlamıyorum yanıltmak istemem ama karından bir hafta sonra görmüştük döllenme zamanına göre de değişir görünmesiMerhaba arkadaşlar. ben 5 haftalık hamılegımde doktora gıttım ve kese görüldü.içinde nokta kadarda bebek görüldü. dedi.7. hafta da tekar cagırdı ve kese boş dedi. kalp atısı duymam lazım ama duyamadık dedi. 4 sonra gene gel eğer bebegi görmezsem hamıleliği sonlandırıcaz dedi. nette okudugum araştırdıgım kadarıyla hemen karar vermeyin yazıyor beklenmelı denılmekte. bana yardımcı olacak bırı var mı????
hayır bakılmadı artışa.sadece beni düşündüren 5. hafta gözüken nokta.şuanda gelişmemişse o nakta neden gözükmüyor.eğer cuma günü sabah gözükmezse kürtaj ile sonuçlanıcaktır dedi.bizde cuma günü farklı bir doktora gıtmeyi düşünüyoruz belkı bır kaç günde gözükür diye.Beta hcg artışına hiç bakıldı mı düzenli artış varsa beklemekte fayda var. Benim kesemde büyüdü ama yolk sacı bile görünmedi sonra vajinaya gördük 6 haftadaydı tam gününü hatırlamıyorum yanıltmak istemem ama karından bir hafta sonra görmüştük döllenme zamanına göre de değişir görünmesi
Açıkcası her doktora da güven olmuyor bazısı çat diye ağzına geleni söylüyor imkanınız varsa başka bir doktora da görününhayır bakılmadı artışa.sadece beni düşündüren 5. hafta gözüken nokta.şuanda gelişmemişse o nakta neden gözükmüyor.eğer cuma günü sabah gözükmezse kürtaj ile sonuçlanıcaktır dedi.bizde cuma günü farklı bir doktora gıtmeyi düşünüyoruz belkı bır kaç günde gözükür diye.
Cuma günü başka bir hastaneye daha gidicez.kısmetse bir kaç gün daha geçsin diye bekledikAçıkcası her doktora da güven olmuyor bazısı çat diye ağzına geleni söylüyor imkanınız varsa başka bir doktora da görünün
Hayırlı haberlerle dönünCuma günü başka bir hastaneye daha gidicez.kısmetse bir kaç gün daha geçsin diye bekledik
Çok saol teşekkür ederim güzel kalbin icinHayırlı haberlerle dönün
walla biz pazatesi doktordaydık.dediği şu cumartesiye kadar bekleyemezsin,sabah bakarız var yok,yoksa hemen alırız. yoksa senin için ağrılı bir süreç olur bu kanaman olucaktır dedi. suan persembe agrı kanama yok.bizde de bir umut belkı bir kaç gün sonra bebek görünür belki büyür diye 9. haftaya kadar açıkçası beklemek istiyorum.Cuma günü şayet varsa, inşallah gözükür bebeginiz. Benim anlamadigim eğer kese zaten boşsa vücut onu atmaz mıymış, kürtaj şart mıymış? Bence doktorunuzla bu konuyu da konusun. Éger öyle bir şart yoksa 9. Haftaya kadar da beklenebilir gibi.
merhaba mesaj atmışsınız ama geri dönüş için mesaj almayı kapatmışsınız. Ben sonra 3 doktora gittim. Boş gebelik değil dediler. Şu an 28 haftalık hamileyimwalla biz pazatesi doktordaydık.dediği şu cumartesiye kadar bekleyemezsin,sabah bakarız var yok,yoksa hemen alırız. yoksa senin için ağrılı bir süreç olur bu kanaman olucaktır dedi. suan persembe agrı kanama yok.bizde de bir umut belkı bir kaç gün sonra bebek görünür belki büyür diye 9. haftaya kadar açıkçası beklemek istiyorum.2 tane daha hastaneye gideceğiz. 5'şer gün arayla öyle bir plan yaptık.
Merhaba tesekkur ederım geri dönüş için.sizin için hayırlısı olsun msjı okuyunca cok mutlu oldum.peki size kese boş ,kese büyümüş falan mı denildi.merhaba mesaj atmışsınız ama geri dönüş için mesaj almayı kapatmışsınız. Ben sonra 3 doktora gittim. Boş gebelik değil dediler. Şu an 28 haftalık hamileyim
inşallah bebek sağlıklı ve duruyordur. Bir doktor bana hamileliğimin 6. haftasında kistim olduğunu ve bunun bir tarafının kötü huylu olduğunu acil ameliyat olup tedaviye başlamamı ve gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi. ameliyat ücretini bile söyledi. Başka dr gittik evet büyüyen bir kist var ama bu bebeği besleyen kist dedi. bebek plesantası oluşana kadar bu kistten besleniyor dedi. En kötü ihtimali düşünürsek büyme hızla devam ederse 20. haftada bebeğe zarar vermeden alınabiliyor benim şahsi görüşüm kaybolacak dedi. 17. haftaya geldiğimizde kist kayboldu. hamileliğin ilk başlarında bir 2. hatta 3. doktora danışmak gerekiyorAynen birde o dk. Kürtaj parasını bile konuştuk
.2 dk içinde her ihtimal söylendi. O yüzen başka doktor sonra gene başka doktor kismetse
Tek doktorla kalmamak gerekOkudukça insanın doktorlara olan inancı zayıflıyor ne kadar endişe verici.