- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
-
Git canım ztn kötü bişey duyacaksanda er geç duyacaksn bari.şüpheyle yaşama. Eşimden saklayamam aslında haklıısım :) ztn anlar halimden.ben de galiba bi cesarey yarin gidicem doktora :)
benim edindigim bilgilere gore mide bulantisi olmazmis gaz olurmus ve goguslerde sizlama aci oluyomus canim...Bütün konuyu baştan sona okudum
Benim hikayem de şöyle
Sat 14
Adet 7 gün gecikince hcg 425 çıktı
Bi kaç gün sonra doktora gittim
Hcg 6.760 çıktı kese görünmedi kaç haftalık olduğunu bile söylemem dedi.
Sonra tekrar doktor değiştirdim en son
27 haziranda tekrar hcg yaptık 10.000 çıktı
Doktor kese oluşmuş 14mm ama yolk sac kesesi oluşmamış bebek görünmüyor,senin gibi olanlar kalp atışını duyuyor biraz bekleyelim tekrar gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü çok yıprandım kızlar
Hamilelik belirtileri olarak mide bulantısı ve kusma yaşıyorum ara ara göğüslerim hala hassas ve acıyo bazen ve birde afedersiniz gaz sorunum var
Bu belirtiler varken yine de boş gebelik olabilir mi acaba?
he bir de sik idrar olan da varmisbenim edindigim bilgilere gore mide bulantisi olmazmis gaz olurmus ve goguslerde sizlama aci oluyomus canim...
Git canım ztn kötü bişey duyacaksanda er geç duyacaksn bari.şüpheyle yaşama. Eşimden saklayamam aslında haklıısım :) ztn anlar hadi bakalim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimiz icin insallah :)
Bütün belirtiler hemen hemen aynı sık idrar da oluyo ama çok su tüketiyorum ondan da olabilirhe bir de sik idrar olan da varmis
bitanem hayat o kadar tuhafki hersey bizler icin o yuzden guclu durmak zorundayiz kendini uzme.. belki cok iyi seyler de duyabilirsin sabrey sadeceBütün belirtiler hemen hemen aynı sık idrar da oluyo ama çok su tüketiyorum ondan da olabilir
Bugün eşim işi gereği evde yok ondan mıdır nedir yalnız kalınca daha çok şey okuyorum netten daha çok kafamı bulandırıp sıkıntı yapıyorum oysa ki hamile kalınca herşey biter sanıyordum
İnşallah canım sende muayene olursan sonucu bildir inşallah güzel şeyler duyarızbitanem hayat o kadar tuhafki hersey bizler icin o yuzden guclu durmak zorundayiz kendini uzme.. belki cok iyi seyler de duyabilirsin sabrey sadece
tabiki canim benim.. peki bisey sormak istiyorum cekiniyorim da ama beyaz veya sari akinti varmi ve yogunmu? oncekinde o kadar yogun vardiki bu defa neredeyse kuru diyebilirim.. yani saglikli bi gebelikte olmali diye biliyorum amaİnşallah canım sende muayene olursan sonucu bildir inşallah güzel şeyler duyarız
Benim akıntım kendimi bildim bileli var canım o yüzden farkeden bişey olmadı bu konuda ara ara beyaz ara ara sarı akıntı oluyo yanitabiki canim benim.. peki bisey sormak istiyorum cekiniyorim da ama beyaz veya sari akinti varmi ve yogunmu? oncekinde o kadar yogun vardiki bu defa neredeyse kuru diyebilirim.. yani saglikli bi gebelikte olmali diye biliyorum ama
icimden bi ses kalp atisini goreceksin diyo insallah guzel haberler verirsin canim :)Benim akıntım kendimi bildim bileli var canım o yüzden farkeden bişey olmadı bu konuda ara ara beyaz ara ara sarı akıntı oluyo yani
yesil mi kuzum.. :SKızlar benim son üç haftamda yeşil akıntım olmuştu. Akıntı olabilir ama yeşil yada sarı olmamalı diye okudum. Doktor netten araşatırma yapma diye uyarmıştı. Mümkün oldugu kdr doktora bağlı kalın derim
bir de hcg dustukce gebelik belirtileri de azalirmis uyku hali vs.yesil mi kuzum.. :S
haklisin canim aslinda bekleyelim gorelim..
canim dinlen agir kaldirma hareketlerin ani ve hizli olmasin sonucta kucuk desek de bi operasyom gecirdin dilkat et kendineCumartesi kürtaj oldum, sağ kasığımda hafif hafif sızlama var ya püfff, bu da yeni başladı
canim dinlen agir kaldirma hareketlerin ani ve hizli olmasin sonucta kucuk desek de bi operasyom gecirdin dilkat et kendine
Özellikle sıcak tut kendini. Hava sıcak ama kasıgına bişey sar terlesende çıkarmaö ayakların çorapsız olmasın. O terleme seni iyileştirir. Ben kürtaj sonrası sıcaklıga dikkat ettim sadece. İnşl iyileşrisin canımBugün biraz işlerim vardı, çok da yorulmadım ama bi sızı var yani.. neyse geçer heralde
nasilsin canim daha iyi misin moral olarakBütün konuyu baştan sona okudum
Benim hikayem de şöyle
Sat 14
Adet 7 gün gecikince hcg 425 çıktı
Bi kaç gün sonra doktora gittim
Hcg 6.760 çıktı kese görünmedi kaç haftalık olduğunu bile söylemem dedi.
Sonra tekrar doktor değiştirdim en son
27 haziranda tekrar hcg yaptık 10.000 çıktı
Doktor kese oluşmuş 14mm ama yolk sac kesesi oluşmamış bebek görünmüyor,senin gibi olanlar kalp atışını duyuyor biraz bekleyelim tekrar gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü çok yıprandım kızlar
Hamilelik belirtileri olarak mide bulantısı ve kusma yaşıyorum ara ara göğüslerim hala hassas ve acıyo bazen ve birde afedersiniz gaz sorunum var
Bu belirtiler varken yine de boş gebelik olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?