- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
-
Teşekkür ederim .insanın elinden birşey gelmemesi çok ağır. Geç döllenme olabilir belki tek umudum bu. İnşallah geç gelişiyordur. Tam altı değildi doktora gittigim gün. Şuan 6+4 . Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşllh.Doktor degistirme konusunda emin degilim ama iciniz rahat etmesi icin bi doktora daha gosterebilirsiniz. Ben 6+3te kalp atisi aldim. Ama 7+5 olmasi gerekiyodu gec dollenme oldugu icin 6+3dedik. Sende bol bol dua et Allah hayirlisiyla evlat nasip etsin insallah
Geçmiş olsun bende on hafta kadar beklerim. Çünkü bazı konularda yazılmış kese kalın olduğu için görememiş yada geç geliştiği için vs. O yüzden beklemekte fayda var. Kanamanın yada lekelenme yok. Ztn eger boş gebelikse vücut kabul etmeyip kendiliğinden sonlandırırmış.Ben ilk hamileliğimde yaşadım bunu.İlişki sırasında kanama oluyordu onun haricinde olmuyordu hiç.10 hafta bekledik hala Bebek yok kürtaj oldum mecbur.Sonra tekrarlamadı
Sonlandırır evet ama kürtaj şart boş gebelikte.Hem tekrar çocuk istiyorsan 2 3 ay vücudunda boş keseyi gezdirsin, hem de bir anda kan boşalır çarşıda veya gezmedeyken.Geçmiş olsun bende on hafta kadar beklerim. Çünkü bazı konularda yazılmış kese kalın olduğu için görememiş yada geç geliştiği için vs. O yüzden beklemekte fayda var. Kanamanın yada lekelenme yok. Ztn eger boş gebelikse vücut kabul etmeyip kendiliğinden sonlandırırmış.
Buda ayrı bir ihtimal. Eğer kesinleşirse zaten bende kürtaj olurum. Ama şuan kesin değil daha çok küçük olabilir yeniden kan testi bile yapmadan varsayım üzerine konuştu doktor. Bide normalde agrı olmalı leke yada kanama olmalı ama bende ok. Öyle iyiyim ki inan ki bir anda kan gelmesi hiç yakın ihtimal gelmiyor. Çok zor seçenekler var. Hiç böyle bir sıkıntıya düşmemiştimSonlandırır evet ama kürtaj şart boş gebelikte.Hem tekrar çocuk istiyorsan 2 3 ay vücudunda boş keseyi gezdirsin, hem de bir anda kan boşalır çarşıda veya gezmedeyken.
Insallah canimTeşekkür ederim .insanın elinden birşey gelmemesi çok ağır. Geç döllenme olabilir belki tek umudum bu. İnşallah geç gelişiyordur. Tam altı değildi doktora gittigim gün. Şuan 6+4 . Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşllh.
İnşallah Bebek'le kalp atışını duyarsınız.Mide bulantıların yavaştan başlar zaten.Benim boş olanda mide bulantım olmadı hiç.Doktor direk saglıksız dedi inanmadım ama.Bu bebeğimde hala daha var bulantı.Kanama da yoksa bekle dinlen dikkat et kendine.Buda ayrı bir ihtimal. Eğer kesinleşirse zaten bende kürtaj olurum. Ama şuan kesin değil daha çok küçük olabilir yeniden kan testi bile yapmadan varsayım üzerine konuştu doktor. Bide normalde agrı olmalı leke yada kanama olmalı ama bende ok. Öyle iyiyim ki inan ki bir anda kan gelmesi hiç yakın ihtimal gelmiyor. Çok zor seçenekler var. Hiç böyle bir sıkıntıya düşmemiştim
Doktor a sordum midem bulanmıyor başım dönmüyor dedim onunla alakası yok dedi senin bünyen böyledir dedi. Anneme benziyorum bu anlamda onunda hiç midesi bulanmazmış. Ağrısı fln olmazmış. Sadece bş ağrım var oda sıkıntıdandır. Göğüs ağrısı vücut ateşinde fazlalık vs bunlar ztn var. Hayırlısı inşallah görürüm bakalım. Gelecek hafta gidicem iki hftyı bekleyemiycenİnşallah Bebek'le kalp atışını duyarsınız.Mide bulantıların yavaştan başlar zaten.Benim boş olanda mide bulantım olmadı hiç.Doktor direk saglıksız dedi inanmadım ama.Bu bebeğimde hala daha var bulantı.Kanama da yoksa bekle dinlen dikkat et kendine.
Git Can'ım adetin düzensizse geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle.Doktor a sordum midem bulanmıyor başım dönmüyor dedim onunla alakası yok dedi senin bünyen böyledir dedi. Anneme benziyorum bu anlamda onunda hiç midesi bulanmazmış. Ağrısı fln olmazmış. Sadece bş ağrım var oda sıkıntıdandır. Göğüs ağrısı vücut ateşinde fazlalık vs bunlar ztn var. Hayırlısı inşallah görürüm bakalım. Gelecek hafta gidicem iki hftyı bekleyemiycen
Hayırlısı olsun artık Allah insana hiç aklında olmayanı yaşatıyor. Adetim düzenlidir genelde. Ama geç döllenme olasılığı yine de var. Sağolasın. Dua edin lütfen.Git Can'ım adetin düzensizse geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle.
Ediyorum Can'ım.İnşallah hayırla Saglıkla tamamına erer,bu mübarek günlerde Rabbim kabul etsin duamızı.Olumlu düşün hep gerçekten herşey yolunda gidiyor sonraHayırlısı olsun artık Allah insana hiç aklında olmayanı yaşatıyor. Adetim düzenlidir genelde. Ama geç döllenme olasılığı yine de var. Sağolasın. Dua edin lütfen.
Sağol canım Allah razı olsun. Allah'ın izniyle herşey güzel olacak inşallahEdiyorum Can'ım.İnşallah hayırla Saglıkla tamamına erer,bu mübarek günlerde Rabbim kabul etsin duamızı.Olumlu düşün hep gerçekten herşey yolunda gidiyor sonra
Boş olanda yolk kesesi görünüyor muydu.Tahmininden geç döllenmiş olabilir.1 hafta geç oluşmuştur.Abartılacak birşey yok.Devlet hastanesi mi pekiBugün doktora gittim iki kese görünüyor biri boş biri dolu dedi. Kalp atışı alamadı .deliricem ben. Normalde yedi haftalık şuan ama 6 hafta dedi doktor geç gelişiyor olabilir dedi. Vajinal ultrason tehlikeli mi bilgisi olan var
Evet canım hatta bir doktor olan poliklinikti eve yakın diye gittim. Geçen hafta gittiğim özel ve ünlü bir doktordu. Yara dediği şeyin bebek olması çok ilginç. Yok diğer kese boştu tamamen ama küçük olduğu için ayrıntılı konuşmayalım dedi. Biraz daha sabır et dedi. Demek ki iki kese olduğu için yavaş gelişmişBoş olanda yolk kesesi görünüyor muydu.Tahmininden geç döllenmiş olabilir.1 hafta geç oluşmuştur.Abartılacak birşey yok.Devlet hastanesi mi peki
2 kese eşit olmak zorunda degil.1 hafta geç döllenme olmuştur bu normal.Yani özele geçmeni tavsiye ederim.Cihazları çok geri çünküEvet canım hatta bir doktor olan poliklinikti eve yakın diye gittim. Geçen hafta gittiğim özel ve ünlü bir doktordu. Yara dediği şeyin bebek olması çok ilginç. Yok diğer kese boştu tamamen ama küçük olduğu için ayrıntılı konuşmayalım dedi. Biraz daha sabır et dedi. Demek ki iki kese olduğu için yavaş gelişmiş
Evet bugün gittiğim devlet hastanesi DHA pozitif daha ilgiliydi ztn doktorda dedi cihazım iyi değil diye. Emin misiniz bebek mi yara mı dedim. Bebek canım eminim dedi. Kalp atışı yok ama telaşlanmak için erken biraz bekle dedi. Özele gidicem gelecek hafta ama devlete ait doğum evi var orası daha gelişmiş cihazlara sahipmiş2 kese eşit olmak zorunda degil.1 hafta geç döllenme olmuştur bu normal.Yani özele geçmeni tavsiye ederim.Cihazları çok geri çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?