Boş gebelik

İyi olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum canım çok merak ediyorum aslında ama sabırlı olmam lazım haftaya perşembe yada cuma gidicem inşallah
Sen nasılsın gittin mi doktora
insallah guzel haberler verirsin canim benim sen yine de kendini ihmal etme folic asit yemen icmen guzel guzel bak kendine.. gitmedim yarin esim ise gitmeyecek beraber gidecegiz. Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versin

insallah guzel haberler verirsin canim benim sen yine de kendini ihmal etme folic asit yemen icmen guzel guzel bak kendine.. gitmedim yarin esim ise gitmeyecek beraber gidecegiz. Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versin
Amin canım midem çok bulanıyor ne yesem çok kötü oluyorum inşallah geçer bebeklerimiz sağlıklı olsunda

Seni de çok merak ediyorum dra gidersen haber ver :)

Amin canım midem çok bulanıyor ne yesem çok kötü oluyorum inşallah geçer bebeklerimiz sağlıklı olsunda

ayy ne guzel bulansin bulansin nerde okuduysam kimle konustuysam hep mide bulantisinin gebelik icin iyi bisey oldugugunu duydum hatta doktorlar dahi bunu soyluyorlarmis bulanti canliligin olusmaya basladigi anlamina geliyormus birnevi hadi bakalim :)

Mesajınızı yeni gördüm daha. Bu kontrele kdr morelinizi bozmayın asla.
Kız bebekler geç görülüyor geç gelişiyor. 11. Haftada 12. Haftada görebilenler var.
Sağlıklıdır inşallahda geç büyüyordur.
Bu bekleme süreci ızdırap gibidir. Ama morellerinizi yüksek tutun. Varmış gibi düşünün bol bol dua edin.

Öyle yapıyorum zaten çokça dua ediyorum olumsuz düşünmemeye kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ama içten içe çok korkuyorum inşallah haftaya bebeğimin kalp atışını duyarım
Rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Bize de sağlıklı doğumlar nasip etsin

canim ilk msjda arkadasinla aranizda 2 hafta olduguni onunkinin de gec gelistigini solemissin..nasil simdi peki insallah iyidir

oyle canim benim :) Allah sana da en enn kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin bu bebek bize tam anlamiyla hic ama hic ummadigim anda surpriz oldu sana da oyle olsun insallah :)
Hayırlısıyla canım. Ben psikolojik olarak o isteğimi bastırdım. Kafama takmıyorun. Spora odaklandım. Kitap okuyorum bol bol. Herşeyin hayırlısını versin rabbim
Kendine dikkat et güzel beslen annesi. Kendini yorma üzme ağlama ve mümkünse bol bol gülümse. Annenin ruh hali bebegin üstünde etkili oluyor. Sakin ve neşeli bi gebelik geçirmeye çalış ki bebeşinde aakin ve neşeli olsun annesi.
Gebelik programlarını takip et. Hafta hafta beslenme düzeni vs var orada. İnşallah güzel olur herşey

Selam arkadaşlarım size bişey sorcam..
ben kürtaj olalı 2 haftayı geçti, ilk 10 gün kesik kesik ufak kanamalarım oldu. Sonra 3-4 gün hiç bişey gelmedi. Ertesi gün adet kanaması gibi bişeyler gelmeye başladı. Baya kanamam vardı. 2 gün geldi. Bugün yine kesildi tabi bu arada kramp gibi kasık ağrısı filan da çektim. Neler oluyor sizce?

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim bugün biraz kanamam oldu kese göründü ama bebek görünmedi boş gebelik olmasından şüpheleniyor doktor 1 hafta sonra bidaha gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…