- 16 Ocak 2018
- 1.795
- 1.579
- 83
- 36
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
-
İyi olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum canım çok merak ediyorum aslında ama sabırlı olmam lazım haftaya perşembe yada cuma gidicem inşallahnasilsin canim daha iyi misin moral olarak
insallah guzel haberler verirsin canim benim sen yine de kendini ihmal etme folic asit yemen icmen guzel guzel bak kendine.. gitmedim yarin esim ise gitmeyecek beraber gidecegiz. Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versinİyi olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum canım çok merak ediyorum aslında ama sabırlı olmam lazım haftaya perşembe yada cuma gidicem inşallah
Sen nasılsın gittin mi doktora
Amin canım midem çok bulanıyor ne yesem çok kötü oluyorum inşallah geçer bebeklerimiz sağlıklı olsundainsallah guzel haberler verirsin canim benim sen yine de kendini ihmal etme folic asit yemen icmen guzel guzel bak kendine.. gitmedim yarin esim ise gitmeyecek beraber gidecegiz. Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versin
ayy ne guzel bulansin bulansinAmin canım midem çok bulanıyor ne yesem çok kötü oluyorum inşallah geçer bebeklerimiz sağlıklı olsunda
Seni de çok merak ediyorum dra gidersen haber ver :)
Mesajınızı yeni gördüm daha. Bu kontrele kdr morelinizi bozmayın asla.Amin canım midem çok bulanıyor ne yesem çok kötü oluyorum inşallah geçer bebeklerimiz sağlıklı olsunda
Seni de çok merak ediyorum dra gidersen haber ver :)
Öyle yapıyorum zaten çokça dua ediyorum olumsuz düşünmemeye kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ama içten içe çok korkuyorum inşallah haftaya bebeğimin kalp atışını duyarımMesajınızı yeni gördüm daha. Bu kontrele kdr morelinizi bozmayın asla.
Kız bebekler geç görülüyor geç gelişiyor. 11. Haftada 12. Haftada görebilenler var.
Sağlıklıdır inşallahda geç büyüyordur.
Bu bekleme süreci ızdırap gibidir. Ama morellerinizi yüksek tutun. Varmış gibi düşünün bol bol dua edin.
canim ilk msjda arkadasinla aranizda 2 hafta olduguni onunkinin de gec gelistigini solemissin..nasil simdi peki insallah iyidirMesajınızı yeni gördüm daha. Bu kontrele kdr morelinizi bozmayın asla.
Kız bebekler geç görülüyor geç gelişiyor. 11. Haftada 12. Haftada görebilenler var.
Sağlıklıdır inşallahda geç büyüyordur.
Bu bekleme süreci ızdırap gibidir. Ama morellerinizi yüksek tutun. Varmış gibi düşünün bol bol dua edin.
Evet iyi ve kız cinsiyeti belli oldu. Gayet sağlıklı. Doktor onda da görememişti ama snradan gördüler.canim ilk msjda arkadasinla aranizda 2 hafta olduguni onunkinin de gec gelistigini solemissin..nasil simdi peki insallah iyidir
pardon
21 temmuz hcg 10935
3 agustos 14300 ne anlama gelir bu kotumi
Adınıza çokkk sevindim rabbim kucağınıza almayı d nasip etsinkalp atislarini gordukk :) vajinal bakti kucucuktu gec dollenme olmus meger
Gerçekten çok sevindim. Sağsalim sorunsuz kucagınıza alın inşallah. Ne büyük ne güzel bi mucize değil mi.kalp atislarini gordukk :) vajinal bakti kucucuktu gec dollenme olmus meger
oyle canim benim :) Allah sana da en enn kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin bu bebek bize tam anlamiyla hic ama hic ummadigim anda surpriz oldu sana da oyle olsun insallah :)Gerçekten çok sevindim. Sağsalim sorunsuz kucagınıza alın inşallah. Ne büyük ne güzel bi mucize değil mi.
Hayırlısıyla canım. Ben psikolojik olarak o isteğimi bastırdım. Kafama takmıyorun. Spora odaklandım. Kitap okuyorum bol bol. Herşeyin hayırlısını versin rabbimoyle canim benim :) Allah sana da en enn kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin bu bebek bize tam anlamiyla hic ama hic ummadigim anda surpriz oldu sana da oyle olsun insallah :)
kalp atislarini gordukk :) vajinal bakti kucucuktu gec dollenme olmus meger
canimmmm cook tesekkur ederim hazir oldugunda Allah sana da nasip etsin insallah :)Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, çok sevindim:)
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim bugün biraz kanamam oldu kese göründü ama bebek görünmedi boş gebelik olmasından şüpheleniyor doktor 1 hafta sonra bidaha gideceğim.iyiki bu basligi bulmusum gercekten o kadar bilgi edindim ki oncelikle cok cook tesekkur ederim :) SAT' a gore 7+3 su an
sat: 8 haziran
hcg : 21 haziran 10.935
yani adetimden 17 gun gecikme sonrasinin sonucu..
dis gebelik agrili olur diye okudum ondan dolayi korkmadim cunku hic agrim sancim olmadi.. tek korkutan bos olmasi cok da benziyor belirtilerim sizinkilere ancak dedigin gibi canim sadece belirtiyle olacak is degil bu haklisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?