ne güzel konuştun canım içime su serptin valla bak seni bi telefonla ağlatıyomuş ben aynı evde yaşıyorum düşünebilirsin az çok çektiklerimi

birde eltim vardı evlendirdiler getirdiler aynı eve oda bana çok haksızlık yaptı çok gıybet yapardı fesattı kıskanırdı beni çekemezdi ama benim hiç kötülüğüm dokunmadı ona. Aynı şekilde kaynanama da yaptı düşün kapılarını dinlerdi meraktan ama kaynanam benden çok onu seviyo oladar kötülük yapmasına rağmen onu tutuyolar ona alırlar ona gülerler onunla muhanbet eder benimle etmez. Onların yüzünden yuvamı yıkma derecesine geldim ben anneme gittim 2 ay kaldım ama çocuğumu özledim dayanamadım döndüm eşimide seviyodum zaten. Ben neden kötü oldum bilmiyorum onun yaptıklarını yapmadım diyemi hep iyi oldum diyemi şimdiye kadar hiç karşı gelmedim saygımdan ama çok üstüme geldiler. Eltim ayrı eve çıktı beni suçladılar ben kovmuşum gibi halbuki o evlenmeden önce anlaşmasını yapmıştı aynı evde oturmam dedi zorla ikna ettirdiler şimdi gittiği yerdede aynı şeyleri yapmış insnları bezdirmiş hatta dayak bile yemiş hakettiğini buluyo yavas yavas benim yapmadığımı yapıyolar helal olsun diyorum bazen ama korkuyorum geri gelmelerinden

hergün kaynanamı arar telefonla konusurlar annem nasılsın flan çok samimiler bende kaynanamın karşısında duruyorum benim yüzüme bile bakmıyo hayır neden yani anlamıyorum ne hata yaptımda bana böyle davranyor zerre kıskanmıyorum sadece çok zoruma gidiyo. Aksama kadar odamdan çıkmıyorum ama evi toplarım o yorulmasın diye yinede toplicak biyer bulur sesli sesli söylenir bana duyurmak için bilmiyorum ya çok zoruma gidiyo canım aksam esim gelince çok mutlu oluyorum zaten bi arkadaşım komşum yok çok sıkılıyorum esim arkadasım herseyim benim babam bile diyorum bazen

allah kimsenin hakkını kimseye bırakmasın başka biiey diyemiyorum ona iyi bana kötü oluyo ya haketmicek insana değer veriyo ya allah görüyo ben sadece susuyorum

ilerde dediğn vibi bu günleri hiç hatırlamam inşallah sadece küçük bi yuva istiyorum huzurum olsun ailem yanımda olsun yeter eşyam olmasın yicek ekmeğmiz olsun bana yeter. Ama eşim hiç karamsar değil 1 sene bekle diyo oğlumuza sünnet yapıcaz sonra toplanan paralarla eşya alıcaz hatta kiraya bile değil ev alıcam sana diyo inşallah o günleri görürüm bana hak veriyo çünkü bitme noktasındayım canım hamileliğime bile sevinemedim oğlum kaynanamlara söyledi suratları bi karış oldu ama eltim hamile olsaydı yanına giderdi elini hiç bişeye sürdürmezdi

düşününce bile ağlayasım geliyo uzun oldu hakkını helal et canım