• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik

Benim de ilk gebelik boştu ve doktorum dua et ki hamile kalıyorsun boş gebelik ilk gebeliklerde genelde oluyor sonrası saglıklı demişti.Bebek görüp kalp atışı durması daha kötü bir tecrübe bence.Ben buna bile şükretmiştim
Yaşarken zor bi süreç ama sonradan düşününce şükür edilecek çok şey var. Haklısınız. Rabbim size vermiş yeniden evlat. Olmayanlara da nasip etsin inşallah

Yaşarken zor bi süreç ama sonradan düşününce şükür edilecek çok şey var. Haklısınız. Rabbim size vermiş yeniden evlat. Olmayanlara da nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah.Kısa süre sonra oldu tekrar şükür.Dert edilecek birşey degil,çünkü Bebek yok.Yolunu açıyor bu şekilde işte merak etmeyin

Benim de ilk gebelik boştu ve doktorum dua et ki hamile kalıyorsun boş gebelik ilk gebeliklerde genelde oluyor sonrası saglıklı demişti.Bebek görüp kalp atışı durması daha kötü bir tecrübe bence.Ben buna bile şükretmiştim
Kaç haftada anlamıştı senin boş gebe olduğunu dr

Boş gebeden şüphelenmiş ozmn. Çnkü dış gebede kese olması gerektiği yerde olmuyor. Boş gebede doğru yerde oluyor ama boş oluyor. Doktorun yine iyi yaklaşmış ben ilk kalp atışını duymaya gittim öyle hevesliydim ki altı haftaydı benimde direk kürtajdan bahsetti. Şok oldum.
İki hafta sabırla bekle 11. Haftada duyan var. Yada kürtaj olduktan snra aa kese kalınmış bebegi görememiş diyen bile var. Ben kirtajdan çıktıktan snra kntrle geldi doktor. Merak etme keselerin boştu. İçinde şüphe kalmasın dedi.
Kendini herşeye alıştır. Önemli olan senin sağlığın. Ağlama üzülme demiyorum çok zor bende yaşadım ama hep Allaha sığın .
Dünyada rızkı varsa ztn doğar yoksada sen ne kdr ağlasanda olmayacak.
İlaç vs verdimi sana.
Sen bu sürede morelini iyi tut. Ağır iş yapma mümkünse.
Anladım zaten o demeden boş gebeden şüphelendiğini ya yinede çok şükğr en azından kısır falan değiliz vede yine yapılır çocuk bni kürtaj ve verdikleri düşük yqpmak için olan o ilaçtan korkuyorum

Pki canm kürtaj zor bişwy mi beni çok ürkütüror
Hayır hiç degil.Ben genel anesteziyle oldum.Hayatımda hiç bayılmadıgım için korktum :) ama normal uykuya dalmak gibi ve Uyandıgımda hiçbir acı Agrı olmadan kalktım giyindim birşeyler yiyip yarım saat sonra çıktım hastaneden ve yürüyüş yaptık gezdik dolaştık eşimle yemek yaptım,spor yaptım.Yani hiçbirşey olmamış gibi

Hayır hiç degil.Ben genel anesteziyle oldum.Hayatımda hiç bayılmadıgım için korktum :) ama normal uykuya dalmak gibi ve Uyandıgımda hiçbir acı Agrı olmadan kalktım giyindim birşeyler yiyip yarım saat sonra çıktım hastaneden ve yürüyüş yaptık gezdik dolaştık eşimle yemek yaptım,spor yaptım.Yani hiçbirşey olmamış gibi
Şu iki hafta g3çseydi artk bayağı merk ediyorum sonuc ne olacak diye

Beş ay kendin mi istemedin yoksa olmadımı
Üç ay korunmanı istiyo doktor zaten. Ama ilk aydan hamile kalan bile var. Arkadaş doğru demiş. Korkma sen kürtajdan. Evde agır iş yapma sadece ben kendim düşürmekten daha çok korktum. Kürtajıda hiç dert etme. Evet üzülüp ağlarsın zor ama bedenen canın yanmıyo. Bende tam olarak uyudum. Aklımda kalan tek şey doktorumun espirileri gülümsemesi oldu. Gözümü açıncada kocam yanımdaydı hiç korkma

Üç ay korunmanı istiyo doktor zaten. Ama ilk aydan hamile kalan bile var. Arkadaş doğru demiş. Korkma sen kürtajdan. Evde agır iş yapma sadece ben kendim düşürmekten daha çok korktum. Kürtajıda hiç dert etme. Evet üzülüp ağlarsın zor ama bedenen canın yanmıyo. Bende tam olarak uyudum. Aklımda kalan tek şey doktorumun espirileri gülümsemesi oldu. Gözümü açıncada kocam yanımdaydı hiç korkma
Can'ım ben 3 ayı saymadım 3 ayla birlikte 8 ay sonra oldu benim zaten.Korun Dedi ama ilk ay dinlemedim ve hamile kalıp düşürdüm yine.Azar işitince bekledim bir daha :)

Ya yaklqşık bi 6 veya 7 aydır deniyorduk zor tuttu oda bpş gebelik olabilir ve bunun lürtajı tekrar 3 ay bekleme süresi ondan spnra kim bilir ne zman tutar

Back