• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik

Can'ım ben 3 ayı saymadım 3 ayla birlikte 8 ay sonra oldu benim zaten.Korun Dedi ama ilk ay dinlemedim ve hamile kalıp düşürdüm yine.Azar işitince bekledim bir daha :)
Aa bunu söylemen iyi oldu eşimde pek dinleme taraftarı değil ama doktor doğru söylğyor rahim kendini toparlamalı. Snraki gebeliğin demi boş gebeydi. Şuan iyisin değilmi. Çok geçmiş olsun

Ya yaklqşık bi 6 veya 7 aydır deniyorduk zor tuttu oda bpş gebelik olabilir ve bunun lürtajı tekrar 3 ay bekleme süresi ondan spnra kim bilir ne zman tutar
Hiç morelini bozma. En hayırlı zamanı Rabbim bilir.dünyada rızkı oldugunda gelir. Kendini üzme. Zor tuttu falan değil. Demek dünyadaki rızkı ozmn verildi. Sağlıklısın bak gebe kalıyorsun. Boş gebelikte aslında senin sağlıklı oldugunu gösterir. Ben şöyle düşünüyorum. Yanlış ilerleyen bi gebeliği kabul etmiyor vücudun. Doktorda böyle açıklıyor ztn. Üzme kendini

Aa bunu söylemen iyi oldu eşimde pek dinleme taraftarı değil ama doktor doğru söylğyor rahim kendini toparlamalı. Snraki gebeliğin demi boş gebeydi. Şuan iyisin değilmi. Çok geçmiş olsun
Evet Can'ım ben geçen yıl şubat ayında hamile kaldım ve 2 ay sonra kürtaj oldum boş gebelikten.

Kürtajdan sonraki ilk ay korktum korundum 2. Ay korunma Dedi arkadaşlar uydum onlara korunmadım hemen hamile kaldım ama kürtaj yarasının üstüne denk gelmiş o yüzden tutunamadı kimyasal gebelikle sonuçlandı.Sonra 5 ay hem takip yaptım hem de sınavlarım vardı 5. Ay tekrar hamile kaldım.Vakti o zamanmış meger.

Korunmak şart rahim bir düzene oturmalı ama ben dinlemedim yine üzüldüm

Merhaba canım boş gebelikte yolk kesesi görünür mu
Sen bunları çok araştırma kafanı bulandırma. Bak benim doktorum yolk sac kesesinide gördü. Eminim dedi. Bi hafta önceki kontrolmde bebegi gördü kalp atımı yok dedi. İkiside eminim dedi. Yolk sac göründü dedim başka bi doktora. Azarladı beni. Sen bu terimlerle kafanı doldurma diye.
Sonuç on hafta sonundaki ultrasonda bomboş iki kesem vardı...
Görünmüş olabilir kendini eritir dedi doktor. Vücut sağlıksız gelişimi kabul etmez o bebek sağlıksız olmak yerine kendini yok edermiş. Ve benim yeşil akıntım oluyordu az az. Yani sen kafanı sakin tut. İyi ve sabit bi doktora git. Kontrol süreni bekle. Erken gisip sabırsz davranma

Evet Can'ım ben geçen yıl şubat ayında hamile kaldım ve 2 ay sonra kürtaj oldum boş gebelikten.

Kürtajdan sonraki ilk ay korktum korundum 2. Ay korunma Dedi arkadaşlar uydum onlara korunmadım hemen hamile kaldım ama kürtaj yarasının üstüne denk gelmiş o yüzden tutunamadı kimyasal gebelikle sonuçlandı.Sonra 5 ay hem takip yaptım hem de sınavlarım vardı 5. Ay tekrar hamile kaldım.Vakti o zamanmış meger.

Korunmak şart rahim bir düzene oturmalı ama ben dinlemedim yine üzüldüm
Teşekkür ederim. Bu mesajından eşimede bahsedicem. Hani çevrenin lafına uyup üstüme gelmemeli hemen hamile kalıp doğuranda var ama onlar düşik yapmştr bizim ki kürtaj. İkiside aynı şey ama kürtajda rahmin yara olma olasılıgı daha fazla bence. Dedigin gibi ona denk gelirse düşer. Allah bi daha yaşatmasn bu acıyı.

Teşekkür ederim. Bu mesajından eşimede bahsedicem. Hani çevrenin lafına uyup üstüme gelmemeli hemen hamile kalıp doğuranda var ama onlar düşik yapmştr bizim ki kürtaj. İkiside aynı şey ama kürtajda rahmin yara olma olasılıgı daha fazla bence. Dedigin gibi ona denk gelirse düşer. Allah bi daha yaşatmasn bu acıyı.
Amin Can'ım.Kolay degil.Artık umut kesince geliyor vaktini bekliyor demek:) Ben o ay neler yaptım adet olmak için şükür düşmedi.

Eşin üstüne gelmemeli Tabiki akışına bıraktı mı daha çabuk oluyor.

Amin Can'ım.Kolay degil.Artık umut kesince geliyor vaktini bekliyor demek:) Ben o ay neler yaptım adet olmak için şükür düşmedi.

Eşin üstüne gelmemeli Tabiki akışına bıraktı mı daha çabuk oluyor.
Ya sağolsun önce senin sağlıgın diyor ama çevdeden etilenebilir. Hani onuda anlıyorum ilk çocugumuzdu bu. Oda yıprandı.
Sende yaşamışsındır herkes hani çocuk yokmu daha deyip duruyo. İnsanlar çok anlayışsız bu konuda

Sen bunları çok araştırma kafanı bulandırma. Bak benim doktorum yolk sac kesesinide gördü. Eminim dedi. Bi hafta önceki kontrolmde bebegi gördü kalp atımı yok dedi. İkiside eminim dedi. Yolk sac göründü dedim başka bi doktora. Azarladı beni. Sen bu terimlerle kafanı doldurma diye.
Sonuç on hafta sonundaki ultrasonda bomboş iki kesem vardı...
Görünmüş olabilir kendini eritir dedi doktor. Vücut sağlıksız gelişimi kabul etmez o bebek sağlıksız olmak yerine kendini yok edermiş. Ve benim yeşil akıntım oluyordu az az. Yani sen kafanı sakin tut. İyi ve sabit bi doktora git. Kontrol süreni bekle. Erken gisip sabırsz davranma
Tamam canım insan düşünmeden duramıyor işte sürekli bi korku endişe

Ya sağolsun önce senin sağlıgın diyor ama çevdeden etilenebilir. Hani onuda anlıyorum ilk çocugumuzdu bu. Oda yıprandı.
Sende yaşamışsındır herkes hani çocuk yokmu daha deyip duruyo. İnsanlar çok anlayışsız bu konuda
4 yıl olmadı tabi yıprandık ama ben güçlü durmaya çalıştım o yüzden kolay atlattık şükür.Ve Zaman'ını bekledigini biliyordum

Kaybolmuşcennet canım birkaç kişiye sordum henüz bebek görünmüyor dediler ama içim rahat değil sen belki anlarsın ne demek oluyor bu ultrason görüntüsü boi gebelik olma ihtimali varmıdır canım

Eklentiler

• image1529395304638.jpg
    image1529395304638.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 51
Kaybolmuşcennet canım birkaç kişiye sordum henüz bebek görünmüyor dediler ama içim rahat değil sen belki anlarsın ne demek oluyor bu ultrason görüntüsü boi gebelik olma ihtimali varmıdır canım
Canım hiç kafanı karıştırma araştırmaö. Doktora güven. Bizler doktor değiliz. Sonuçta her gebelik farklı gelişir. Dua et bol bol. Morelini bozma asla. Zor bi süreç seni bekliyor. Sabırdan başka çaren yok. Doktor kese boyutunu vs söyler ztn

Canım hiç kafanı karıştırma araştırmaö. Doktora güven. Bizler doktor değiliz. Sonuçta her gebelik farklı gelişir. Dua et bol bol. Morelini bozma asla. Zor bi süreç seni bekliyor. Sabırdan başka çaren yok. Doktor kese boyutunu vs söyler ztn
valla cnm devlete gittim boyut fln söylemedi ama gebelik var dedi demekki bebeği bi ihtimalde olsa görmüştür dimi annelik işte hep araştırıyoruz endişeleniyoruz nasıl olcak sağlıklımı vs :( sanada çok üzüldüm bende düşük yaptım çok kötü bi duygu rabbim kimseye yaşatmasın tez zamanda seninde kucağını doldursun kuzum :( rızkı olsaydı seni bırakmazdı demekki rızkı yokmus sakın bu yuzden kendini üzme verende alanda Allah onun zoruna gitmesin cnm sende bol bol dua et olurmu hayırlısı için sağlıklısı için ❤

valla cnm devlete gittim boyut fln söylemedi ama gebelik var dedi demekki bebeği bi ihtimalde olsa görmüştür dimi annelik işte hep araştırıyoruz endişeleniyoruz nasıl olcak sağlıklımı vs :KK43: sanada çok üzüldüm bende düşük yaptım çok kötü bi duygu rabbim kimseye yaşatmasın tez zamanda seninde kucağını doldursun kuzum :KK43: rızkı olsaydı seni bırakmazdı demekki rızkı yokmus sakın bu yuzden kendini üzme verende alanda Allah onun zoruna gitmesin cnm sende bol bol dua et olurmu hayırlısı için sağlıklısı için ❤
Ztn diyorum ki bu inancımız olmasa kim bilir ne kadar yıkılırdık. Ben bu bekleme süremde çok zorlandım. Ama hep Kuran okudum. Türkçesini okudugum için sanki Rabbim hep teselli verdi... isyan etmedim hiç. Evet zor bi süreç ama demek ki yaşamamız gerekti. Sabrı öğrendim.
Sağol iyi dileklerin için. Üzme kendini sende. İnşallah görürsün bebegini. Daha çok küçük ztn .
Şu güzel döngünün parçası olmak bile harika.
Doktorun seni telaşlandırmamış ne güzel sen içini ferah tut. Bak arkdaşımda aynısını yaşadı. Sonraki kontrolde duydu kalpatışını. Biraz azdı ama duydu. Bi sonraki kntrolde herşey normale döndü.
Seninde öyle olur inşl

Back