• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik

Bütün konuyu baştan sona okudum
Benim hikayem de şöyle
Sat 14
Adet 7 gün gecikince hcg 425 çıktı
Bi kaç gün sonra doktora gittim
Hcg 6.760 çıktı kese görünmedi kaç haftalık olduğunu bile söylemem dedi.
Sonra tekrar doktor değiştirdim en son
27 haziranda tekrar hcg yaptık 10.000 çıktı
Doktor kese oluşmuş 14mm ama yolk sac kesesi oluşmamış bebek görünmüyor,senin gibi olanlar kalp atışını duyuyor biraz bekleyelim tekrar gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü çok yıprandım kızlar

Hamilelik belirtileri olarak mide bulantısı ve kusma yaşıyorum ara ara göğüslerim hala hassas ve acıyo bazen ve birde afedersiniz gaz sorunum var

Bu belirtiler varken yine de boş gebelik olabilir mi acaba?

Benim hikayem de şöyle
Sat 14
Doktor kese oluşmuş 14mm ama yolk sac kesesi oluşmamış bebek görünmüyor,senin gibi olanlar kalp atışını duyuyor biraz bekleyelim tekrar gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü çok yıprandım kızlar

Hamilelik belirtileri olarak mide bulantısı ve kusma yaşıyorum ara ara göğüslerim hala hassas ve acıyo bazen ve birde afedersiniz gaz sorunum var

benim edindigim bilgilere gore mide bulantisi olmazmis gaz olurmus ve goguslerde sizlama aci oluyomus canim...

he bir de sik idrar olan da varmis
Bütün belirtiler hemen hemen aynı sık idrar da oluyo ama çok su tüketiyorum ondan da olabilir
Bugün eşim işi gereği evde yok ondan mıdır nedir yalnız kalınca daha çok şey okuyorum netten daha çok kafamı bulandırıp sıkıntı yapıyorum oysa ki hamile kalınca herşey biter sanıyordum

Bütün belirtiler hemen hemen aynı sık idrar da oluyo ama çok su tüketiyorum ondan da olabilir
Bugün eşim işi gereği evde yok ondan mıdır nedir yalnız kalınca daha çok şey okuyorum netten daha çok kafamı bulandırıp sıkıntı yapıyorum oysa ki hamile kalınca herşey biter sanıyordum
bitanem hayat o kadar tuhafki hersey bizler icin o yuzden guclu durmak zorundayiz kendini uzme.. belki cok iyi seyler de duyabilirsin sabrey sadece

İnşallah canım sende muayene olursan sonucu bildir inşallah güzel şeyler duyarız
tabiki canim benim.. peki bisey sormak istiyorum cekiniyorim da ama beyaz veya sari akinti varmi ve yogunmu? oncekinde o kadar yogun vardiki bu defa neredeyse kuru diyebilirim.. yani saglikli bi gebelikte olmali diye biliyorum ama :(

tabiki canim benim.. peki bisey sormak istiyorum cekiniyorim da ama beyaz veya sari akinti varmi ve yogunmu? oncekinde o kadar yogun vardiki bu defa neredeyse kuru diyebilirim.. yani saglikli bi gebelikte olmali diye biliyorum ama :KK43:
Benim akıntım kendimi bildim bileli var canım o yüzden farkeden bişey olmadı bu konuda ara ara beyaz ara ara sarı akıntı oluyo yani

Kızlar benim son üç haftamda yeşil akıntım olmuştu. Akıntı olabilir ama yeşil yada sarı olmamalı diye okudum. Doktor netten araşatırma yapma diye uyarmıştı. Mümkün oldugu kdr doktora bağlı kalın derim

Bence belirti konusuna çok takılmayın, hamilelikteki belirtiler de kişiye özel gelişebiliyor..
Hiç koku hassasiyeti olmayan ve bulantı yaşamayan arkadaşım var, gayet sağlıklı doğum yaptı.
Diğer taraftan hiç bir şekilde hamile olduğunu farketmeyen hiç bir belirtisi olmayan bi arkadaşım daha var 20 haftalık hamile.
Sadece mide ekşimesi olan var, yemek yapamayan var. Bence bunlarla bi yargıya varmayın. İnşallah bu foruma yazan bütün kadınlar bi an önce bebişlerimizi kucağımıza alırız, bize yardımcı olmak isteyen bebeklerine kavuşmuş arkadaşlarımın da Allah gönlünden geçen güzellikleri nasip etsin

Bugün biraz işlerim vardı, çok da yorulmadım ama bi sızı var yani.. neyse geçer heralde:KK64:
Özellikle sıcak tut kendini. Hava sıcak ama kasıgına bişey sar terlesende çıkarmaö ayakların çorapsız olmasın. O terleme seni iyileştirir. Ben kürtaj sonrası sıcaklıga dikkat ettim sadece. İnşl iyileşrisin canım

Bu arada arkdş doğru demiş her hamilelikte belirti değişir. Kıyaslamamak lazım çok incelememek lazım.

Benim hikayem de şöyle
Sat 14

nasilsin canim daha iyi misin moral olarak

Back