Teşekkür ederimCanım boş gebelik ve normal gebelik belirtileri tamamen aynı olur.. Sadece kesenin içinde bebek olmaz . Kese düşene ya da alınana kadar da tüm gebelik belirtilerini aynen yaşatır malesef
İnşallah görünür allah yardımcınız olsun sizindeAynı durumu ben yaşıyorum 17 mm kese ama bebek görünmüyor beş gün daha bekleyip kürtaj olucam
Zannetmiyorum Canım görünse görünürdü hiç kanama lekelenmede olmadı çok enteresanİnşallah görünür allah yardımcınız olsun sizinde
Merhaba beta hcg değerleriniz nasıl artmıştı hatırlıyormusunuz? Şu an aynı durumla karşı karşıyayım çok korkuyorum.Bende yaşadım.9. haftaya kadar bekledik beta artıyordu ama iki katı artmiyordu.Kürtaj için gün aldığım akşam düşürdüm.Beta 16000 lere çıkmıştı.Bir müddet sonra kese bozuluyor zaten.Lekelenmeler başlıyor..Kese 15 mm olup içinde hala embriyo yoksa boş gebelik diyorlar
2 günde 1 iki katı arttı ilk zaman benim.Merhaba beta hcg değerleriniz nasıl artmıştı hatırlıyormusunuz? Şu an aynı durumla karşı karşıyayım çok korkuyorum.
2 haziran beta 95
3 haziran beta 130
7 haziran beta 313 (beklenen adet günü)
10 haziran beta 614
11 haziran beta 1029
20 haziran 2696
Kese var bebek yok ve beta hcg hiçbir zaman 2 katı artmadı
Kese kaç mmMerhaba beta hcg değerleriniz nasıl artmıştı hatırlıyormusunuz? Şu an aynı durumla karşı karşıyayım çok korkuyorum.
2 haziran beta 95
3 haziran beta 130
7 haziran beta 313 (beklenen adet günü)
10 haziran beta 614
11 haziran beta 1029
20 haziran 2696
Kese var bebek yok ve beta hcg hiçbir zaman 2 katı artmadı
Söylemedi onu. Bunlar var elimdeKese kaç mm
Umarim sağlıkla alırsın evladını kucağına.2 günde 1 iki katı arttı ilk zaman benim.
690
1700
3500
5800 den sonra iki katı artmamaya başladı.Kese büyüyordu ama bebek yoktu.Kese 20mm olmustu en son hcg 16000 lere çıkmıştı.Kürtaj dedi doktor .5.haftada kalmış kese meğer.12 haftalık olması gerekiyordu adete göre.Düşük yaptım kese bozulunca
Geç dollenme olabilir canim dr lar 9 haftaya dek bekleyebiliyor insallah her sey istediginiz gibi olur ...Merhaba son adet tarihime göre 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 5+6 günlükken doktora gittiğimde kese göründü ancak embriyo görünmedi yarın bir daha gideceğim ama boş gebelik olursa diye korkuyorum geçen hafta embriyoyu göremediğim için. Acaba 5+6 haftalıkken embriyonun görünmemesi normal mi ve yarın gittiğimde görebilir miyim? Sizlerde embriyo ne zaman görünmüştü ve kalp atışı ne zaman alınmıştı? Yorumlarsanız sevinirim...
isterseniz hemen kürtaj olmayın ben oldum çok pişman oldum kuzenimin 4 ayda belli oldu şimdi kocaman oğlu var bende hala hamile kalmayı bekliyorumAynı durumu ben yaşıyorum 17 mm kese ama bebek görünmüyor beş gün daha bekleyip kürtaj olucam
isterseniz hemen kürtaj olmayın ben oldum çok pişman oldum kuzenimin 4 ayda belli oldu şimdi kocaman oğlu var bende hala hamile kalmayı bekliyorum
evet bende aldim bi hafta sonra kocaman bezbol topu gibi parca geldiney 4.ayda belli oldu