Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 27 Mart’ta kürtaj oldum Canım üç ay bekledik ama gelişmedi maalesef nasip değilmişisterseniz hemen kürtaj olmayın ben oldum çok pişman oldum kuzenimin 4 ayda belli oldu şimdi kocaman oğlu var bende hala hamile kalmayı bekliyorum
hayırlısıBen 27 Mart’ta kürtaj oldum Canım üç ay bekledik ama gelişmedi maalesef nasip değilmiş
Kürtaj çok mu kötü,? Bende kese göründü 5,5 de bebek görünmedi kanamada yok boş gebelik şüpheleniyrmBen 27 Mart’ta kürtaj oldum Canım üç ay bekledik ama gelişmedi maalesef nasip değilmiş
Anestezi veriyo hiç bişey anlamadım 20 dakka içinde oldu bitti uyandım 1saat sonra da hastaneden çıktımKürtaj çok mu kötü,? Bende kese göründü 5,5 de bebek görünmedi kanamada yok boş gebelik şüpheleniyrm
Insallah bos gebelik degildir canim benim moralini yuksek tut gec dollenme olabilir annesi insallah oyledir sonuna dek bekle acele edip sakin yanlis bir karar vermeSon adet tarihime göre 6+6 haftalık gebeyim geçen hafta kese gözükmüştü ama embriyo yoktu. Bugün yine gittim ama embriyo yine görünmedi. Doktor haftaya tekrar gel dedi ama ümitlerim tükendi. Boş gebelik olabilir mi acaba![]()
Amin cnm dilerim herşey gönlünce olurIki kez bos gebelik yasadim cok zor bir durum hele de deli gibi cocuk istiyorsaniz rabbim kimseye yasatmasin gebelikler de dogumlar da hep sevinc olsun
Amiin insallah canim tesekkur ederimAmin cnm dilerim herşey gönlünce olur
Devlet hastanesinde mı oldunuzAnestezi veriyo hiç bişey anlamadım 20 dakka içinde oldu bitti uyandım 1saat sonra da hastaneden çıktım