Boş gebelik ve belirtileri

Aynı sorun bende de var maalesef 🥺 bugün 6 haftalık gebeyim kese 19 mm ama bebek yok dedi doktor haftaya tekrar gel dedi inşallah geç döllenmedir de haftaya görürüm

isterseniz hemen kürtaj olmayın ben oldum çok pişman oldum kuzenimin 4 ayda belli oldu şimdi kocaman oğlu var bende hala hamile kalmayı bekliyorum
Ben 27 Mart’ta kürtaj oldum Canım üç ay bekledik ama gelişmedi maalesef nasip değilmiş

Son adet tarihime göre 6+6 haftalık gebeyim geçen hafta kese gözükmüştü ama embriyo yoktu. Bugün yine gittim ama embriyo yine görünmedi. Doktor haftaya tekrar gel dedi ama ümitlerim tükendi. Boş gebelik olabilir mi acaba 😔
Insallah bos gebelik degildir canim benim moralini yuksek tut gec dollenme olabilir annesi insallah oyledir sonuna dek bekle acele edip sakin yanlis bir karar verme

İlk hamilelikte 7 gün dolmadan 2 gün tutunma kanaması oldu, düz kırmızı kan geldi zaten 3/5 gün önce adetim bitmişti görünce şaşırdım anladım.O zamanlarda baş dönmem oldu yarı baygınlık oldu.2 aylıkken kendi tercihimle sorun olmadığı halde kürtaj oldum.Yargılayanları Allah'a havale ediyorum, doğmamış, çok küçük olduğu için aldırılınca canı acımayacak bir canlıdan vazgeçmek sadece beni ilgilendirir..Neyse 2.hamileliğimi 5 haftalıkken öğrendim Beta Hcg 734 çıktı.7.hafta olarak bugün eşimle gittim ama doktor bebek var/yok demedi,her şey normal dedi kese oluşmaya başlamış dedi.Şu kağıdı verdi ve en yukarda F yazan yerin altında BİLİNMEYEN yazıyor ve sol altta Dist A 10.7 mm yazıyor.Geç döllenme olabilirmiş araştırdım ama bugün rüyamda kan geldiğini ve eşime kalk çabuk hastaneye gidelim düşük yapıyorum dedim,ve ilk hamileliğimde olduğu gibi hamile kalmdan önce defalarca rüyamda bebek çocuk gördüm ama bu defa aylarca değil sadece 1 kez rüyamda gördüm,bence benimki boş gebelik olcak 10 gün sonra gel dedi ama sanmıyorum.İlk gebelikteki gibi tutunma kanaması da olmadı, hiç lekelenme kanama olmadı.Hamile olduğumu öğrendiğimde alerjik rinit hapı içtim 6/7 tane ve 3 tane sigara içtim canım çok sıkkındı hazır değilim hamileliğe diye, eğer olursa da yapacak bir şey yok eşimi ikna edemedim vazgeçmiyor,insan olup düzgün yorum yapacak varsa teşekkür ederim??

Eklentiler

• 17346132928517685961474661608567.webp
    17346132928517685961474661608567.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 368
Back
X