Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

İnşallah bebis vardır ondandir beyaz akintin nasıl peki? Benim hamile kaldığım ay kremsi Bi akıntı olmuştu farklı olarak. Diğer aylarda gelen beyaz akıntılarim elastik oluyordu

Biliyor musun ben de ücretsiz izin kullanırken bebek için uğraştık catlatma tedavisi vs. Sonra dedim ki olmuyor madem bari işe döneyim. Başladığımda hamile olduğumu öğrendim ben o bebeğimi kaybettim ama sana sağlıkla gelir inşallah böyle okuyunca o ay yaşadığım duyguları hatırladım da bi tuhaf oldum

Bugünlerde gidemem artık ne olursa bekliyorum
Ben de döngünün 14. Günümdeyim şu an. Yumurtlama akıntısı başladı gibi ama test falan yapmadım ilişki de sadece 1 kez oldu regl den sonra. Bu ay aşırı yorgunluk var üzerimde ve çok kasık bel böbrek ağrım var. İdrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorum bjr de ailede sağlık sorunları oldu onların Dr işleri ile ilgilendim psikolojik olarak da etkiliyor beni. Hiç ilişki düşünecek durumum olmadı

İnşallah bebis vardır ondandir beyaz akintin nasıl peki? Benim hamile kaldığım ay kremsi Bi akıntı olmuştu farklı olarak. Diğer aylarda gelen beyaz akıntılarim elastik oluyordu
Yumurtlama akıntısı gibi değil normalde bende yumurtlama dışında akıntı hiç olmaz ama tabi kürtaj sonrası bilemiyorum bi de adet öncesi beyaz akıntı olur mu ki normalde

Krem kadar katı değil beyaz kıvamlı bi akıntı bulamaç gibi nasıl anlatacağımı bilemedim

Yumurtlama akıntısı gibi değil normalde bende yumurtlama dışında akıntı hiç olmaz ama tabi kürtaj sonrası bilemiyorum bi de adet öncesi beyaz akıntı olur mu ki normalde
Kremsi derken kasdettiğim uzayan yapıda olmayan anlamında. Süt gibi diycem ama o da cok sıvı ya oyle de degil ondan daha yoğun kıvamda beyaz akıntı elastik kıvamda olan şekliyle yumurtlama sonrasından adet olana kadar gelir bende normalde de. Sadece gebelikte sulu kivamdaydi ve elastik değildi

Aynen uzayan yapıda değil beyaz Kıvamlı bir akıntı ama geçen ay da gelmişti o akıntı adete yakın test yapmıştım 5 çıkmıştı betam kürtaj sonrası beta ancak düşmüş beta düşerken o akıntı gelmiş normalde hiç gelmez adet öncesi inşallah şimdi de beta oluştuğu için geliyordur

O egzersizlere bakacam inşallah.
Geçmiş olsun. Bu ara oğlum da hasta yakınları hasta olunca insan bir bocalıyor haklısın.
Sen yumurtlama zamanına denk gelmişsin. Bu iki 3 günü boş geçme sen yinede. Nasip belki bu ay olur insallah enfeksiyon falan yoktur o da sıkıntı başlı başına.

Valla bebeğin b’si bile yok şu an instagram keşfetimde bile bebek, hamilelik gibi kelimeleri kısıtladım görmemek için. Çok üzülüyorum en ufak bir hayal bile kurmuyorum artık. Geleceği varsa gelir nasip ama içim acıyor artık

Hadi inşallah umut vadediyor gibi

Size de geçmiş olsun canım ya. Bakalım nasip kısmet artik

Ben de bebek ya da hamile gördüm mü Bi garip oluyorum onu farketttim. İnsan üzülüyor gerçekten.. heves falan kalmadı bende de. Karamsarlığa düştüm o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Allah'a bıraktım zaten elimizden gelen birsey de yok. Ne yapsak da nasipte varsa olur yoksa yapacak birsry yok. Vardır bir hayır

Kızlar bugün başka bir doktora gittim güzel haberlerle geldim. Bebişi gördük. Kalp atışını da gördük. Ama dinletmedi doktor düşük öyküm olduğu için az olur falan sonra strese girme diye dinletmiyorum iyice büyüsün haftaya dinleyelim dedi. Sizinle paylaşmak istedim

Maşallah kuzum hadi gözünüz aydın olsun yeniden benim doktorum da kalp atışlarını gittiğimde dinlettirmiyo canım. Kalp atışı sesini alabilmek için içeri ısı gönderiliyormuş, bu da gelişimde olan bebiş için sağlıklı olmayabilirmiş. Ben ses açmıyorum ilk 3 ay dedi doktorum. 3 aydan sonra istersen dinleriz dedi. Devlette de tahlil için gittiğim doktorlara söyledim onlar da açmadı doğru söylemiş dedi. Gelen giden çok istiyo diye açıyoruz ama ilk 3 ay açmamak daha sağlıklı dediler. Gösteriyo monitörde zaten kalp atışlarını
Ben de dün gittim muayeneye tahlil için gitmişken gözüktüm yine. büyümüş şapşili maşallah biraz daha darısı isteyen herkesin başına inşallah

Muhakkak vardır bir hayır ama su an o hayrı göremeyecek kadar dolu içim. Her anlamda zor bir dönemden geçiyorum hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor bari bir bebeğim olsun ilgimi sevgimi ına vereyim birbirimize iyi gelelim istedim ama nasip etmedi Rabbim. Ne diyeyim bilmiyorum ama bu durum maalesef manevi yönümü zayıflatıyor gibi hissediyorum neden diye soruyorum…

Canım benim, maneviyatın en yoğun olduğu bir aya giriyoruz rabbim en doğru zamanı en hayırlı zamanda nasip eder, ama benden isteyin de der. Bi bebeğin açken nasıl ağlayıp çılgınca annesinden süt istiyosa siz de öyle isteyin dermiş. Ben bilirim ki secde ederken gözlerimden yaşlar dökülüp sağlıkla talep ettiğim günler çoktur. beni her şeyden çok manevi yakınlaştığım dönemler önceki gebeliğim öncesinden başlamıştır.. hep inandım.. düşük yaptığımda bi an neden bu kadar sana sığınıyorum en büyük zorluklarla hep beni sınıyosun diye ağladım da oldu doğru, sonra dedim ki kızım fufu doğru dualar enerjiler gönder ağzından çıkana dikkat et.. en büyük zorluklar dediğin şeyler kendine göre, insanlar neler neler yaşıyorlar.. hep daha kötüsü ve büyüğü var, hamdolsun bugünüme deyip ibadetlerime kendimce devam ettim. kalbinin o ağır hissini biliyorum, belki iyi gelir diye yazmak istedim

yaaaaa maşallah maşallah
büyüsün o kalp seslerini yine duyarsınız zaten , sağlıklı olsunda.

Yaa maşallah maşallah Allahım sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı da nasip etsin öyle duygulandım ki bize de dua edin Kızlar inşallah bu mutluluklar hepimize nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…